20 jaar tapijtreiniging ervaring

Volgend jaar hebben wij 20 jaar tapijtreiniging ervaring. Waarschijnlijk heeft u al wat prijzen tapijtreiniging bekeken op internet. Forse verschillen in prijs. Waar ligt dat aan? Goede vraag waar wij niet direct een antwoord op weten te geven. Toen wij eind jaren 90 onze diensten aanboden en reclame maakten via lokale kranten en later gerichter op onze regio Zuid Holland, was internet niet populair. Vragen? Bel 0181-649487.

Tapijtreinigers en tapijtreiniging prijzen

Inmiddels vele jaren verder zijn er veel tapijtreinigers te vinden. Sommige claimen landelijk te werken en ook naar uw woonplaats kunnen reizen. Maar vragen daar prijzen voor waar je met wat geld erbij nieuw tapijt voor kan kopen. 2020, 20 jaar tapijtreiniging ervaring. Sommige vlekken zijn zelfs door ons niet te verwijderen met professionele reinigingsmiddelen. Met name vlekken van koffie, thee, wijn en urine. Ook het vuil van schoenen, inloopvuil, kan naast donkere strepen in het tapijt ook slijtage bevatten en dat is permanent.

20 jaar tapijtreiniging ervaring

Trouwe klanten die eens in de zoveel jaar contact met ons opnemen om tapijt te laten reinigen belonen wij met de tarieven die ze toen hebben betaald. Onze service is met name voor de ouderen ideaal. Wij verplaatsen geen zware kasten in de woonkamer maar wel een bank, fauteuil en de eetkamerstoelen en tafel. Kleine moeite. Uiteraard is het terugzetten van deze objecten inbegrepen. Nieuw tapijt laten leggen is prijzig. Maar soms geven wij eerlijke advies en raden tapijt reiniging af. Vaak om de eenvoudige reden dat het versleten is. Kan ook dat er vlekken zijn die echt niet meer verwijderd kunnen worden. Op eigen risico gaan we dan toch aan de slag. Met wisselende resultaten.

20 jaar tapijtreiniging ervaring, proefstukje van uw tapijt reinigen kost niets

Wij twijfelen, u twijfelt ook? Kan het tapijt schoon worden? Gaan die hardnekkige vlekken eruit? Dan is een proefstukje reinigen iets wat uitkomst kan bieden. Geen zichtbare verbetering? Niet betalen. Ook geen voorrijkosten. Waarschijnlijk zijn er andere tapijtreinigers die van ver moeten komen en deze service wel aanbieden maar in de praktijk niet uitvoeren. Wij zijn al diverse keren gebeld door mensen die dit hebben meegemaakt! Vragen over tapijtreiniging algemeen of bijzondere vlekken in het tapijt en hoe deze te verwijderen zijn? Wij geven gratis advies en natuurlijk ook of het mogelijk is deze nare vlekken door Tapijtenreiniging te laten verwijderen. Hier leest u reviews van klanten over Tapijtenreiniging.

20 Jaar Tapijtreiniging Ervaring

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!