Is uw autobekleding aan een opfrisbeurt toe?

De stoelen en banken in auto’s worden intensief gebruikt, waardoor ze al gauw vuil raken. Hierbij hebben we het niet alleen over stof, maar ook over morsende drankjes, een plasongelukje van een kind, vieze schoenen die langs de bekleding schampen en ga zo maar door. Met water en zeep komt u misschien een heel eind, maar na verloop van tijd komen deze vlekken toch weer aan de oppervlakte. Laat uw autobekleding reinigen door de professionals van Tapijtenreiniging, telefoon 0181-64 94 87. Vooral wanneer u erover denkt om uw auto in de verkoop te doen. Offerte aanvragen? Hoeveel autostoelen? Vlekken? Stuur een of twee foto’s mee. Autobekleding-Reinigen Uw-Autostoelen-Kunnen-Wij-Reinigen-Aan-Huis

Autobekleding reinigen, dieptereiniging levert resultaat op

De beste manier om autobekleding te reinigen is door middel van een dieptereiniging, sproei extractie tapijt reinigen. Hierbij sproeien wij een mengsel van een milieuvriendelijk reinigingsmiddel en water in de bekleding en wordt deze door een machine meteen weer uit de autobekleding opgezogen. De krachtige werking zorgt voor direct resultaat. Hou er wel rekening mee dat de bekleding nog enkele uren moet drogen voordat u erop kunt zitten. Het impregneren van autostoelen is bij de prijs inbegrepen.

Professionele, betrouwbare service

Of het nu gaat om het reinigen van stoffen meubels, een vloerkleed, tapijt of de autobekleding, bij ons kunt u rekenen op een professionele service. Wij hebben de juiste apparatuur en biologische schoonmaakmiddelen in huis waarmee wij het interieur van uw auto- en dan met name de stoffen bekleding- effectief kunnen reinigen. Naast professionaliteit vinden wij betrouwbaarheid belangrijk. Daarom komen wij graag demonstreren hoe goed onze dieptereiniging werkt. Ook komen wij onze afspraken altijd na en is de prijs/tarieven nooit een verrassing.

Autobekleding reinigen in Zuid Holland: wij zijn de specialisten

Als het gaat om autobekleding reinigen in Zuid Holland zijn wij de deskundigen. Tapijtenreiniging.nl is dagelijks in verschillende Zuid Hollandse plaatsen te vinden. Heeft u interesse in onze diensten of producten, of twijfelt u nog? Maak dan een afspraak waarbij we een proefstukje reinigen. U zult versteld staan van het resultaat. Bel ons op tel. 0181 64 94 87 om een concrete dag en een tijdstip af te spreken. Meer informatie over autostoelen reinigen leest u hier: autostoelen reinigen.