Bankstel schoonmaken

Een nieuw bankstel aanschaffen, de bekleding van de bank vervangen, of uw bankstel schoonmaken. Zeker als u tevreden bent over het bankstel en de stoffering niet versleten is een betaalbare optie. De specialisten van Tapijtenreiniging komen aan huis om uw bankstel te reinigen, bij bedrijven op kantoor. Bekijken samen met u wat voor bankstel uw wilt laten schoonmaken. Na inspectie van de meubelstof beginnen wij met reinigen. Wij reinigen niet alleen uw bank maar kunnen uiteraard ook uw fauteuileetkamerstoelen en natuurlijk ook kantoorstoelen reinigen. Hier leest u meer over meubelreiniging.

Bankstel reinigen. Wat zijn de kosten?

Wat kost het schoonmaken van een bankstel? Vanaf € 25,00 per zitplaats. Een stoffen bankstel. Niet omkeerbare kussens. Vaste zit en rug delen. Beschrijf als u een offerte aanvraagt of er vlekken zijn, wat zijn het voor vlekken? Overige tarieven, 2 zijden reinigen, omkeerbare kussens, prijzen op aanvraag! Wij hanteren een minimumtarief van €125,00. Tarieven bankstel laten schoonmaken. Wij vinden milieuvriendelijke reinigingsmiddelen belangrijk. Niet alleen voor u en uw dierbaren en aanwezige huisdieren, maar ook voor onze meubelreinigers. Wilt u kosten besparen denk dan ook eens aan het schoonmaken van tapijt of vloerkleed. Uw tapijt kunnen we direct reinigen. Een vloerkleed reinigen, deze nemen wij mee naar onze werkplaats en brengen deze weer terug na een aantal dagen.

Uw bankstel schoonmaken, wij slaan niets over

Uw bankstel laten schoonmaken, wij slaan niets over. Ook de voorkant, zijkant en achterkant van het bankstel maken wij schoon. Losse kussen reinigen wij aan beide kanten. In de meeste gevallen is het bankstel binnen een paar uur droog. Meubelstof reinigen is een specialistische techniek om stoffering grondig te reinigen. Kennis van de verschillende meubelstoffen is een, maar ook weet hebben van verschillende reinigingsmethodes. Impregneren, een vuil werende beschermlaag aanbrengen, is bij de prijs als wij een bankstel schoonmaken inbegrepen. Onze medewerkers reinigen inmiddels al 22 jaar professioneel tegen betaalbare tarieven bankstel, fauteuil, eetkamerstoelen en kantoor stoelen. Hier leest u reviews van tevreden klanten. Voor meer informatie kunt u bellen 0181-649487 of vult u het contact formulier in. Hier leest u wat interessante weetjes over stoffen meubelreiniging.
Bankstel Schoonmaken

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!