Berber reinigen, Berber vloerkleed reinigen

Berber reinigen, Berber vloerkleed reinigen

Wilt u uw Berber vloerkleed laten reinigen? Het reinigen van een wollen vloerkleed, zoals een Berber, kunt het beste aan een vakman over laten. Soms gaan klanten eerst zelf hun Berber tapijt schoonmaken, en dat begrijpen wij wel. Waarom een specialist inschakelen voor iets wat je zelf kan doen? Vaak is het resultaat echter dat na drogen de Berber niet mooier is geworden, regelmatig geven mensen zelfs toe dat een vlek alleen maar erger of groter is geworden. Laat daarom uw Berber reinigen door een specialist, www.tapijtenreiniging.nl.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Gelukkig voor ons nam Tapijtenreiniging ook de tijd om de tapijten in de slaapkamers onder handen te nemen. Alhoewel er geen noemenswaardige vlekken waren is de smoezeligheid van het tapijt verdwenen het oogt weer fris en wat opvalt de tapijt pool weer omhoog gekomen. Dank je wel!

Berber Reinigen

Berber tapijt reinigen: zelf doen of laten doen?

Uw Berber gaan reinigen is iets wat u beter niet zelf kunt doen. Het materiaal is van een dusdanige samenstelling dat een specialist moet beoordelen wat de beste aanpak is: met welke methode en uiteraard wol veilige reinigingsmiddelen. Een verkeerde keuze, die klanten helaas vaak maken als ze het zelf willen doen, kan uw Berber vloerkleed onherstelbaar beschadigen. Hoe vervelend is dat?
Omdat een Berber kleed behoorlijk vuil kan worden is periodiek reinigen aan te bevelen. Daarmee kunt u de kleur en uitstraling van uw prachtige kleed behouden. Als u er te lang mee wacht bestaat de kans dat de vervuiling dusdanig in de vezels zit dat 100% schoon krijgen niet meer mogelijk is, zelfs niet door ons. Tapijtenreiniging adviseert u graag wat de beste methode en de meest optimale frequentie is om uw Berber zo diep mogelijk te reinigen en alle vuil te verwijderen, zodat u weer een schoon en stralend kleed hebt liggen dat er weer enige tijd tegen kan.

Perzische Vloerkleden Reinigen

Wol vriendelijke reinigingsmiddelen

Een Berber laten reinigen is een vak apart. U kunt zich wel voorstellen dat wij deze behandeling het liefst in eigen werkplaats toepassen. Wij gaan het kleed inspecteren om vast te stellen welke vervuiling er zit, waar die zich precies bevindt en in welke mate. Ook beoordelen we in hoeverre er verkleuring is ontstaan. Als dat helder is gaan we aan de slag. Wij gebruiken reinigingsmiddelen die de unieke wol eigenschappen intact houden. Uw tapijt of Berber vloerkleed behoudt de kleur die het heeft of die het van oorsprong had. Bijvoorbeeld het wit is veranderd in smoezelig, dan gaan we er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen. Het ligt er dus ook aan dat u zelf niet teveel heeft gedaan om vlekken weg te poetsen.

Maak een afspraak of bel voor informatie

Als u geïnteresseerd bent in onze service: hier vindt u onze Berber reiniging kosten. Sommige vlekken kunnen ook wij niet verwijderen. Dat vertellen wij eerlijk. Om een voorbeeld te noemen: urineplekken van de hond of kat, bloed en wijn. Uiteraard gaan wij alles proberen om ook deze vlekken te verwijderen! Wilt u uw Berber door ons laten schoonmaken, dan kunt u ons kantoor telefonisch bereiken op 0181-649487. U kunt ook ons offerte formulier invullen. Geef de maat van het vloerkleed op, eventuele vlekken en upload een of twee foto’s van het Berber vloerkleed. Tot slot verwijzen we u nog naar de pagina vloerkleed reinigen.

Berber reinigen, haal- en breng service

In de regio Zuid-Holland komen wij graag bij u langs en berekenen hiervoor geen voorrijkosten. Berber tapijt reinigen of vloerkleed reinigen is dus inclusief ophalen en terugbrengen. Zoals u op de foto kunt zien is het ook mogelijk een groter kleed aan huis te reinigen. Er zijn ook klanten die de garage ter beschikking stellen. Veel is mogelijk. Berber reinigen met wol vriendelijke reinigingsmiddelen.

Berber Vloerkleed Reinigen
Beoordeling door klanten op Facebook:
4.9/5 60 beoordelingen. Hier tapijtenreiniging reviews op Google.