Interessante artikelen geschreven door experts!

Wij dachten dat een blog met handige tips over tapijtreiniging wel een welkome aanvulling zou zijn voor onze website. Immers onze mensen hebben vele jaren ervaring en kunnen door tips te verschaffen vele mensen helpen. Vlekken van spaghetti saus, kattenpisgeur verwijderen, kop koffie gevallen. Het internet kan handig zijn om te raadplegen maar ook averechts werken. Want sommige artikelen van derden zijn helemaal niet nuttig geweest maar veroorzaken wellicht nog meer vlekken of schade aan een tapijt, vloerkleed of gestoffeerd meubel.

Professionals die blog artikelen schrijven

Hopelijk heeft u wat aan onze geschreven blog artikelen over tapijt reinigen. Hoe kijkt een professioneel tapijtreinigingsbedrijf tegen zelf een bank reinigen aan, kan ik zelf mijn vloerkleed gaan schoonmaken of heeft u een pak melk gemorst in de kofferbak van de auto en is het vreselijk gaan stinken? Heeft u de blog doorgelezen maar niet gevonden wat u zocht? Neem contact met ons op, misschien kunnen wij u van dienst zijn. Onze vlekkenspray willen wij ook even onder de aandacht brengen, ideaal als u zelf vlekken te lijf wilt gaan.

Weten wat je wel of niet moet doen!

Met zoveel ervaring hebben wij alles wel een keer meegemaakt. Lastige vlekken of geuren zien te verwijderen blijft moeilijk. En een enkele keer zeggen we sorry, daar kunnen we niets meer aan doen. Deels komt dat ook dat mensen zelf de tijd en energie gaan steken om zelf te experimenteren, of bepaalde vlekken of hardnekkige geuren kunnen wij helaas ook niet uit een tapijt, vloerkleed of stoffen bank verwijderen door reinigen. Het komt ook voor dat men geïrriteerd raakt als een medewerker aan huis vertelt dat reiniging geen nut meer heeft.

Blog, of toch maar laten reinigen?

Waar waren we gebleven, o ja, deze tapijtenreiniging blog leest u en de tips zijn op eigen risico. Aan deze tips & tricks kunt u geen rechten ontlenen. Twijfel, dan zeker niets zelf proberen. Hoe fijn het ook is dat uw keukenkastje vol staat met diverse reinigingsmiddelen voor de keuken, de oven, badkamer of om de ramen schoon te maken. Gebruik dit niet om de vlekken te verwijderen. Het risico dat u onherstelbare beschadiging aan uw tapijt, vloerkleed of stoffen meubilair aanbrengt is groot. Advies? Stuur ons een bericht met uw probleem. Vul het contactformulier op onze website in. Upload een paar foto’s. Dan nemen wij contact met u op. Uiteraard kunt u ook contact opnemen als u het tapijt of vloerkleed wilt laten schoonmaken. Gestoffeerd meubilair aan reiniging toe? U weet ons te vinden.

  • All
  • Auto reinigen
  • Meubelreiniging
  • Tapijtreiniging
  • All
  • Auto reinigen
  • Meubelreiniging
  • Tapijtreiniging