Contact opnemen

Let op a.u.b. Wij werken alleen in Zuid-Holland!

Bel ons op 0181-64 94 87. (of vul het formulier in).

Voor het ontvangen van een vrijblijvende prijsopgave of het stellen van een vraag kunt u het formulier van Tapijtenreiniging invullen.

Contact Tapijtenreiniging

Graag met vermelding van uw naamadreswoonplaats en telefoonnummer. Woont u niet in Zuid Holland? Dan kunnen wij u helaas niet helpen. Wij houden onze tarieven laag door niet heel Nederland door te reizen.

Als we uw woonplaats weten kunnen we u snel meedelen wanneer we bij u in de buurt zijn en dus direct een vrijblijvende opgave geven voor reinigingsdagen en tijden. Uw telefoonnummer is handig om terug te bellen bij vragen vanaf onze kant. We zullen u absoluut niet om een andere reden telefonisch benaderen.

Wij beantwoorden alle binnengekomen aanvragen binnen 24 uur, alleen als het formulier van Tapijtenreiniging correct is ingevuld. Wilt u ons a.u.b. opnieuw (telefonisch) benaderen als u binnen 48 uur geen antwoord van ons heeft ontvangen. Dan is er hoogstwaarschijnlijk iets mis gegaan, hebben wij uw email niet ontvangen.

Contact met Tapijtenreiniging opnemen

Het kan in bepaalde gevallen handig zijn Tapijtenreiniging telefonisch te benaderen. Heeft u iets gemorst op het tapijt? Leg dan duidelijk uit wat er is gemorst en wat u er zelf al aan heeft gedaan. De kans van slagen is groot om van te voren eerst raad te vragen voor u daadwerkelijk iets aan de vlek(ken) gaat doen. Gebruik bij voorkeur een mild reinigingsmiddel. Niet wrijven wel deppen. Geen gekleurde doeken gebruiken deze kunnen afgeven! Bepaalde vlekken kunnen wij misschien ook niet verwijderen, hou daar rekening mee.

Logo Tr

Beoordeling door klanten:
4.9/5 60 beoordelingen