Fauteuil reinigen

Een fauteuil kan door het vele gebruik na verloop van jaren vuil en versleten raken. Bij een tapijtreiniging of vloerbedekking reinigen kunt u vaak nog trucjes toepassen om de vlek te verdoezelen (door er bijvoorbeeld een stoelpoot of meubelstuk op te zetten). Helaas is dat bij een fauteuil wat moeilijker te realiseren, afgezien van wellicht een kleedje over de leuning. U bent daarom het meest geholpen als u uw fauteuil professioneel kunt laten reinigen. Bij de specialisten van Tapijtenreiniging bent u ook voor een fauteuil reinigen aan het juiste adres. We maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor mensen en huisdieren.

Uw fauteuil laten reinigen in Rotterdam en omgeving

We weten raad met allerlei soorten vlekken op elk type meubelstof. Of uw fauteuil nu vervuild is door bloed, urine, modder, koffie of wijn: we gaan alle vlekken te lijf met de krachtige biologische schoonmaakmiddelen van het merk Ecoline. Na het reinigen van uw fauteuil zal deze er weer schoon en fris uitzien, zonder dat de mensen of huisdieren in uw huis de nadelen van traditionele schoonmaakmiddelen ervaren. Bent u in Rotterdam of elders woonachtig? Wij komen graag naar u toe om uw fauteuil thuis te reinigen. Gemakkelijk op een dag of tijdstip dat u het beste uitkomt. Na reiniging krijgt u bovendien nog waardevolle tips van ons over het onderhouden van al uw meubelstoffen. Lees reviews klanten van tapijtenreiniging.nl.

Fauteuil-Na-Reiniging

Onze werkwijze als wij uw fauteuil reinigen

Wanneer wij uw fauteuil reinigen, laten we de oorspronkelijke kleur en de uitstraling van uw stoel weer helemaal tot zijn recht komen. We bekijken uw fauteuil vooraf goed waarbij we letten op de kleur, het materiaal van de vezels en de mate waarin de stoel vervuild is. Zo bepalen we de beste techniek en bijpassende reinigingsmiddelen. We raden aan om parket- of laminaatvloeren vooraf af te dekken met een laken of een oude deken zodat eventuele waterplekken op de vloer voorkomen worden.

Voor fauteuil reinigen schakelt u tapijtenreiniging in!

Wilt u ook specialisten inschakelen om uw fauteuil te reinigen? Kies voor Tapijtenreiniging! Wij beschikken over:

Daarnaast rekenen we geen voorrijkosten, hebben we een niet goed geld terug garantie en kunt u ook gratis een proefreiniging door ons laten uitvoeren.

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen of direct een afspraak maken om uw fauteuil te reinigen? Neem dan contact met ons opnemen of bel direct naar 0181 649 487. Naast fauteuil reiniging kunnen wij ook uw bankstel reinigen en als wij dan toch aan huis zijn uw eetkamerstoelen reinigen.

Fauteuil Reinigen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!