Hoogpolig tapijt reinigen

Een ieder die hoogpolig tapijt heeft liggen weet dat alleen stofzuigen niet voldoende is. De vezels komen wat omhoog, dat zeker, maar het diepliggend vuil kan je alleen laten verwijderen door een bedrijf gespecialiseerd in tapijt reinigen. Dikwijls kiezen deze vaklui voor dieptereiniging met professionele reinigingsmachines. Het is niet op voorhand aan te geven of deze specialistische reinigingsmethode alle vlekken verwijderd. Maar je kan er van uitgaan dat het gemorst diepliggend vuil uit je hoogpolig tapijt te verwijderen is. Zand, stof en fijne kiezelsteentjes maar ook haren van de kat- en hond zien wij na de reiniging in de vuilwater tank. Laatst ook nog wat puzzelstukjes en tot onze verbazing centen uit het tijdstip voor de euro! Hier leest u reviews tapijtreiniging.

Hoogpolig tapijt reinigen, meer werk

Natuurlijk is hoogpolig tapijt reinigen arbeid intensiever dan een laagpolige. Er gaat immers veel vuil en viezigheid in zitten, de kosten zijn wat hoger maar dat lijkt ons vanzelfsprekend. Ook kan de aard van vervuiling een rol spelen. Denk aan urine van hond- of kat, braaksel en wat dacht u van inbraakschade. Fijne deeltjes glas die over het tapijt verdeeld liggen. Onze apparatuur kan heel veel vuil verwijderen maar in een enkel geval geven wij toch aan dat uw tapijt aan vervanging toe is. Slijtage, ja duidelijk herkenbaar. Nee, gaan we niet doen excuses of sorry maar u kunt beter een nieuw hoogpolig tapijt aanschaffen. Benieuwd naar onze tapijt reinigen prijzen.

Zelf je hoogpolig tapijt reinigen

Zelf je hoogpolig tapijt reinigen? Een handige doe het zelfder weet zijn beperkingen. Kleine verbouwing, schilderwerk of behangen. Maar aan een klus beginnen waar je het ontbreekt aan de nodige ervaring? Zou het niet doen. Dagenlang een te nat tapijt is kans op schimmelvorming in huis. Ieder zijn vak toch! Bovendien is een vochtig binnenklimaat ook niet zo gezond. Lijkt gemakkelijk, je gaat een tapijtreiniger huren, na de nodige uitleg hoe zo’n machine werkt en wat de functies zijn kan je de mouwen opstropen en er tegen aan. Teveel reinigingsmiddel is niet goed, te weinig van het reinigingsgoedje ook niet. Ja, wij weten waar we het over hebben. Ook vele verhalen gehoord over de doe het zelf pogingen. Toch nog vragen of liever een offerte ontvangen? Bel 0181-649487.
hoogpolig tapijt reinigen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!