Impregneren tapijt en meubelstof

Impregneren tapijt en meubelstof

Van tijd tot tijd is het nodig om uw tapijt of meubelstof te reinigen. Na zo een schoonmaak zien ze er weer als nieuw uit. Om deze prachtige uitstraling zo lang mogelijk te behouden is het verstandig om impregneren tapijt en meubelstof door Tapijtenreiniging te laten verzorgen. Daarbij wordt een beschermende en vuil afstotende laag op uw tapijt en meubelstof aangebracht. Onze reinigingsmiddelen zijn milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar. Geen chemische middelen.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Geachte heren van tapijtenreiniging, 9 juni jongstleden heeft u ons Berber vloerkleed terugbezorgd. Bij benadering een werkelijk ongelofelijk schoon en frisse berber teruggekregen waarvoor nogmaals onze hartelijke dank. Familie van Hukens, Kralingen, Rotterdam.

Impregneren Tapijt En Meubelstof

SPECIALISTEN IN IMPREGNEREN

Tapijtenreiniging is gespecialiseerd in het impregneren van gereinigde meubels of tapijten. Na een grondige reiniging voorzien wij de nog klam vochtige stof van een biologisch impregneermiddel. Dit middel dringt tot diep in de vezel door, waarna vuil bij een volgende schoonmaakbeurt stukken makkelijker te reinigen is. Met andere woorden; impregneren is een investering in uw tapijt of meubelstof, dat daardoor langer mee zal gaan. Tip: Als wij toch aanwezig zijn vraag dan hoeveel het kost als wij gelijk uw autobekleding reinigen! Het is voor ons een kleine moeite en de kosten laag. Heeft u onze reviews al bekeken?

Perzisch Tapijt Reinigen |zuid Holland | Regio Rotterdam, Den Haag, Schiedam En Leiden

IMPREGNEREN TAPIJT EN MEUBELSTOF

Onze bedrijfsnaam Tapijtenreiniging.nl mag dan wel gericht zijn op tapijt reinigen, maar onze kennis en kunde passen wij ook dagelijks toe op stoffen meubelreiniging aan huis. Want een glas wijn, een plassende hond of een kind met vieze schoenen kan natuurlijk ook uw bankfauteuil of eetkamerstoelen vies maken. Hetzelfde geldt voor een trap met vloerbedekking. Gelukkig is er geen man overboord wanneer deze ongelukjes voorkomen.

Bent u benieuwd hoe goed wij tapijt en meubelstof schoon kunnen maken? Wij komen met plezier langs om een proefstukje te reinigen. Zo ziet u wat er mogelijk is. Wij vertrouwen op onze ervaring en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Besluit u vervolgens een beroep te doen op reiniging, dan impregneren wij ter bescherming het gereinigde onderdeel.

Heeft u behoefte aan meubelstof reinigen of tapijt reinigen, profiteer dan van onze expertise en laat de stof na afloop impregneren. Wat kost het impregneren van tapijt en meubelstof? TarievenWij zijn van maandag t/m zaterdag van 08:00 uur tot 21:00 telefonisch bereikbaar op 0181-64 94 87.

Beoordeling door klanten:
4.9/5 60 beoordelingen