Kattenpis geur uit uw stoffen bank verwijderen

Uw kat heeft geplast, niet op de kattenbak maar op uw stoffen bankstel. In de eerste instantie had u het niet gemerkt. Na een paar dagen begon de geur indringend te worden en wist u na enig onderzoek mijn kat heeft op de bank geplast. Na wat zoekwerk de plek gevonden maar hoe te handelen? U vraagt zich waarschijnlijk af hoe u de kattenpis geur uit uw stoffen bank kunt verwijderen.

Hoe kunt u de geur van kattenpis verwijderen?

Een luchtverfrisser erop aanbrengen, nee werkt niet. Zijn er andere middelen om de kattenpis geur uit een stoffen bank te verwijderen? Die zijn er genoeg maar werken kort of helemaal niet. En zo gaat u oplossingen zoeken en antwoorden, want misschien is uw bank helemaal zo oud nog niet. Het is verstandig om niet alle tips op te volgen op forums en blogs. Geen azijn sproeien over de plek waar de kat heeft geplast, Biotex goed voor de was maar zeeppoeder over de plek strooien waar uw kat heeft geürineerd, niet doen!

Uw kat is van slag en heeft geürineerd op de bank

Urineert uw kat nooit op de bank? Dan is het misschien verstandig om te laten controleren op problemen met de urinewegen en blaas. Ook een verhuizing kan een nerveuze reactie teweegbrengen. Vreemde omgeving. Hij weet de weg niet. Er zijn diverse redenen.

Ervaren reinigers met kattenpis geur in stoffen banken

Professionele hulp inschakelen. Goed idee. Er zijn meubelreinigers die misschien de kattenpis geur uit uw stoffen bank kunnen verwijderen. Misschien? Ja, eerlijk antwoord toch. Klein plasje of een behoorlijke grote plas. Hoe lang is het geleden dat de kat op uw meubelstuk heeft geürineerd? En wat heeft u allemaal geprobeerd om de geur te verdrijven. Wij vragen door en hebben genoeg ervaring. Bekijk de reviews van Tapijtenreiniging.

Is de geur van kattenpis te verwijderen

Moeilijk vooraf in te schatten, zeker het verwijderen van kattenpis geur. Weet u, dat is van tevoren niet te zeggen. De ene keer lukt het wel, een andere poging niet. Door het goed spoelen van de plek waar de kattenpis zich bevindt kan de geur ook worden verwijderd. Al dan niet met gespecialiseerde geur verwijdering middelen. Maar garantie geven wij niet.

Kattenpis geur uit uw stoffen bank verwijderen, hoe gaan wij te werk?

U belt of mailt ons en maakt een afspraak. Dan is het handig om, voor wij arriveren, de vloer te bedekken met plastic folie. Zeker aan te raden bij houten- en laminaat vloeren. Een paar grote handdoeken ook prima. Ter plekke is het bekijken van de plek waar de kattenpis geur zich bevind de eerste stap. Er zijn nog wat andere zaken waar wij opletten maar die leggen wij uit als wij aan huis zijn. Gelukkig, uw bank kattenpis geur vrij. Zorg er dan voor dat het zo kan blijven. Laat uw kat niet in de ruimte waar uw bank staat. Wilt u uw kat niet beperken en hem vrij laten rond lopen, leg dan wat dekens op de bank.

Kattenpis geur uit uw stoffen bank verwijderen, zo kunt u contact met Tapijtenreiniging opnemen

Wilt u meer informatie over hoe wij de kattenpis geur uit uw stoffen bank verwijderen? Bel 0181-649487 of vul ons offerte formulier in en beschrijf de situatie op hoeveel bankdelen er geplast is. Heeft u zelf als iets gedaan om de geur uit de bank te verwijderen? U kunt ons ook inschakelen om kattenpis geur te verwijderen uit tapijt.
Kattenpis Geur Uit Uw Stoffen Bank Verwijderen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!