Kattenpis geur verwijderen tapijt

Kattenpis geur verwijderen tapijt

Kattenpis geur verwijderen tapijt. De geur van kattenpis. Misschien bent u zelf al bezig geweest om die indringende kattenpis geur uit uw tapijt te verwijderen. In de winkel of via internet een spray gekocht als bedoeling die nare lucht van kattenurine te laten verdwijnen. In het begin leekt het te helpen maar helaas de pisgeur was snel weer terug. En het ergste van dit alles is dat uw kat blijft plassen op het tapijt. In wanhoop gaat u aan de slag met luchtverfrissers, geur maskering, uw hele huis is vergeven van de chemische dampen. Urine lucht verwijderen uit uw tapijt? Laat het maar aan Tapijtenreiniging over. Er zijn klanten geweest die op de grond lagen en gingen ruiken aan het vloerkleed, enthousiaste reacties via de mail ontvangen. Zie onze reviews van tevreden klanten waar we goed resultaat hebben behaald.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Tapijtenreiniging is uiterst vriendelijk en nemen geduldig de tijd om uitleg te geven. Daarom van harte aanbevolen om je vloerkleed te laten ophalen en af te wachten wanneer ze deze komen terug bezorgen. Wij doen het om de 2 of 3 jaar en iedere keer weer een fris schoon kleed terug.

Kat

De vieze geurtjes uit tapijt of vloerkleed verwijderen

Wij gaan natuurlijk niet vertellen hoe wij de geur verwijderen uit uw tapijt of vloerkleed. Dat is onze specialisatie. Wij passen moderne technieken toe, tapijtreiniging+ een methode die in het verleden bewezen heeft dat het werkt om kattenpis geur effectief uit synthetische en wollen tapijt maar ook vloerkleed te elimineren. Waar geur maskering maar tijdelijk werken om over luchtverfrissers maar te zwijgen is deze methode van geurverwijdering in de meeste gevallen wel succesvol. In een enkel geval komt de penetrante geur van kattenpis weer terug. Dan belt u ons en volgt er een nabehandeling die voor u uiteraard kosteloos is. Let op wij geven geen garantie! Tarieven.

Perzisch Tapijt Reinigen |zuid Holland | Regio Rotterdam, Den Haag, Schiedam En Leiden

Meer informatie kattenpis geur verwijderen tapijt

Voor meer informatie of advies over kattenpis geur verwijderen tapijt zijn wij telefonisch bereikbaar op 0181-64 94 87 of vult u het offerte formulier in. Het is ook mogelijk om uw stoffen bank te behandelen tegen kattenpis. Om kleurverschil te voorkomen raden wij aan de gehele bank te reinigen.
Wat niet zelf gebruiken om kattenurine te verwijderen?
Bleekwater. Dat heeft een ammoniak geur en trekt de kat aan op deze plek. Wat soms wel kan helpen is de kattenbak uitspoelen met bleek waardoor de kat de bak misschien weer aantrekkelijker vind.
Het heeft geen nut om schoonmaak azijn te gebruiken. Azijn is zuur en ammoniak basisch ze neutraliseren elkaar. Heftig geurende middelen. Geur is voor katten een manier om zich veilig te voelen. Ga je aan de slag met sterk geurende parfums dan kan dat uitlokken tot meer plassen op die plek. De kattenneus kan geïrriteerd raken omdat katten 20x sterker ruiken dan mensen.

Beoordeling door klanten op Facebook: 4.9/5 60 beoordelingen. Hier tapijtenreiniging reviews op Google.