Kattenpis geur verwijderen tapijt

Kattenpis geur verwijderen tapijt. De geur van kattenpis. Misschien bent u zelf al bezig geweest om die indringende kattenpis geur uit uw tapijt te verwijderen. In de winkel of via internet een spray gekocht als bedoeling die nare lucht van kattenurine te laten verdwijnen. In het begin leekt het te helpen maar helaas de pisgeur was snel weer terug. En het ergste van dit alles is dat uw kat blijft plassen op het tapijt. In wanhoop gaat u aan de slag met luchtverfrissers, geur maskering, uw hele huis is vergeven van de chemische dampen.

Urine lucht verwijderen uit uw tapijt? Laat het maar aan Tapijtenreiniging over. Er zijn klanten geweest die op de grond lagen en gingen ruiken aan het vloerkleed, enthousiaste reacties via de mail ontvangen. Zie onze referenties.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Geachte heren van tapijtenreiniging, 9 juni jongstleden heeft u ons Berber vloerkleed terugbezorgd. Bij benadering een werkelijk ongelofelijk schoon en frisse berber teruggekregen waarvoor nogmaals onze hartelijke dank. Familie van Hukens, Kralingen, Rotterdam.

Kat

De vieze geurtjes uit tapijt of vloerkleed verwijderen

Wij gaan natuurlijk niet vertellen hoe wij de geur verwijderen uit uw tapijt of vloerkleed. Dat is onze specialisatie. Wij passen moderne technieken toe, tapijtreiniging+ een methode die in het verleden bewezen heeft dat het werkt om kattenpis geur effectief uit synthetische en wollen tapijt maar ook vloerkleed te elimineren. Waar geur maskering maar tijdelijk werken om over luchtverfrissers maar te zwijgen is deze methode van geurverwijdering in de meeste gevallen wel succesvol. In een enkel geval komt de penetrante geur van kattenpis weer terug. Dan belt u ons en volgt er een nabehandeling die voor u uiteraard kosteloos is. Let op wij geven geen garantie! Tarieven.

Perzisch Tapijt Reinigen |zuid Holland | Regio Rotterdam, Den Haag, Schiedam En Leiden

Meer informatie kattenpis geur verwijderen

Voor meer informatie of advies over kattenpis geur verwijderen tapijt zijn wij telefonisch bereikbaar op 0181-64 94 87 of vult u het contact formulier in. Het is ook mogelijk om uw stoffen bank te behandelen tegen kattenpis. Om kleurverschil te voorkomen raden wij aan de gehele bank te reinigen.

Beoordeling door klanten:
4.9/5 60 beoordelingen