Kauwgom verwijderen tapijt

Het valt ons de laatste tijd op dat mensen moeite hebben om kauwgom uit een tapijt te verwijderen. Zeker als de kauwgom al flink is ingetrapt. Frustrerend als uw tapijt net nieuw is. Vervangen van tapijt vanwege kauwgom is duur. Gelukkig zijn er trucjes om kauwgom te verwijderen.

Kauwgom verwijderen tapijt

Kauwgom verwijderen tapijt gaat het makkelijkst met ijsblokjes. Neem een aantal ijsblokjes en stop ze in een plastic zakje, bijvoorbeeld een boterhamzakje. Leg dit op de kauwgomplek. Wacht een paar minuten dan kan de koeling van de ijsblokjes z’n werk doen op het tapijt. Na een paar minuten haalt u het plastic zakje van het tapijt af. De bevroren kauwgom kunt u nu met een thee lepel los wrikken of desgewenst een tangetje. Pas op dat u het tapijt niet onnodig beschadigd. De uiteen gevallen stukken kauwgom kunt u opzuigen.

Geen zin of tijd, laat Tapijtenreiniging de kauwgom verwijderen

Liever niet zelf ondeskundig aan de slag gaan. Wij van Tapijtenreiniging hebben veel ervaring en beschikken over professionele middelen en apparatuur. Beschadiging van uw kostbare tapijt is uitgesloten. Overigens gebruiken wij om de kauwgom te verwijderen geen irritante chemische reinigingsmiddelen. Geen tijd of zin om de kauwgom uit uw tapijt te verwijderen? Bel 0181-649487 en wij vertellen direct wat het kost om kauwgomplekken uit uw tapijt te verwijderen. Overigens kunnen wij de kauwgom ook uit autostoelen verwijderen! Prijzen op aanvraag. Vul bij uw offerte aanvraag duidelijk in, kauwgom verwijderen tapijt, indien mogelijk zend ook een of twee foto’s mee van het tapijt waar de kauwgom aanwezig is.

Voor winkels, bedrijven en particulieren

Het zijn vaak winkels waar wij de kauwgom resten proberen uit het tapijt weg te halen. De laatste tijd benaderen particulieren ons ook voor professionele hulp. Visite, bezoek, vervelend. Maar kauwgom onder een schoen en meegelopen naar binnen zie dan maar een kans om de kauwgom in zijn geheel te verwijderen zonder het tapijt te beschadigen. Zit u met een kauwgom probleem? En vraagt u zich af: hoe kunt u kauwgom uit uw tapijt verwijderen? Neem contact met ons op voor een offerte.

Kauwgom verwijderen tapijt, interesse om uw tapijt te laten reinigen?

Uit hygiëne overwegingen is het aan te raden om uw tapijt na een aantal jaren in gebruik zijnde professioneel te laten reinigen. Ideaal als u bijvoorbeeld gaat verhuizen naar een woning waar reeds tapijt ligt. De dienstverlening van Tapijtenreiniging is voor particulieren en bedrijven. U kunt ons telefonisch bereiken op 0181 649 487. Ook voor vragen over tapijtreiniging. kauwgom verwijderen autostoelhet verwijderen van kauwgom uit een autostoel
Hoe Kunt U Kauwgom Uit Uw Tapijt Verwijderen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!