Laminaat reinigen

Laminaat reinigen. Bij gespecialiseerde winkels zijn onderhoudsproducten voor het reinigen van laminaat te koop. U kunt het reinigingsmiddel voor Laminaat reinigen ook zelf maken. Neem wat vloeibare afwasmiddel en warm water. Niet teveel zeep gebruiken dat schuimt en laat vlekken na. Zorg er ook voor dat u de dweil goed uitwringt. Deze moet vochtig aanvoelen maar niet te nat zijn. In de plaats van afwasmiddel kunt u ook een klein beetje schoonmaak azijn aan het warme water toevoegen.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Tapijtenreiniging is uiterst vriendelijk en nemen geduldig de tijd om uitleg te geven. Daarom van harte aanbevolen om je vloerkleed te laten ophalen en af te wachten wanneer ze deze komen terug bezorgen. Wij doen het om de 2 of 3 jaar en iedere keer weer een fris schoon kleed terug.

Brown Design Hardwood 230776

Laminaat reinigen, tips

Laminaat reinigen, tips. Zorg er eerst voor dat de laminaat vloer zand en stofvrij is. Gebruik de stofzuiger op de tapijtstand. Zo voorkomt u krassen. Gebruik om te dweilen warm of lauw water, geen heet water. Chloor, ammonia en schuurmiddelen niet gebruiken op uw laminaatvloer. Dweilen. Neem 2 ruime emmers. 1 om te dweilen de andere voor het vuile water. Pas op dat er geen emmer omvalt! Het laminaat kan dan onherstelbaar beschadigen. Een glanzende laminaatvloer, voeg wat glansspoel middel voor de vaatwasser aan het water toe, niet teveel doseren, voorkom strepen. Betreed de laminaatvloer pas als deze in zijn geheel is opgedroogd.

Perzisch Tapijt Reinigen |zuid Holland | Regio Rotterdam, Den Haag, Schiedam En Leiden

LAMINAAT REINIGEN, VLEKKENTIPS

Laminaat vlekkentips. Loop niet met schoenen op het laminaat. Schoenzolen en schoensmeer kunnen zwarte strepen achterlaten. Deze zwarte strepen kunt u zelf verwijderen met een licht vochtige doek, lukt dit niet neem dan weinig wasbenzine op een witte badstofhanddoek. Wees voorzichtig!

Vlekken van nagellak, inkt, potlood, lippenstift voorzichtig proberen weg te halen met weinig aceton op een witte badstofhanddoek. Wees voorzichtig! Gebruikt u wasbenzine of aceton om vlekken te verwijderen van het laminaat, neem de plek dan naderhand af met een licht vochtige doek. Twijfelt u, raadpleeg dan een specialist. Aan deze tips kunnen geen rechten worden ontleent.

 

Voorkom vlekken. Loop niet met schoenen op het laminaat. Zo voorkomt u krassen. Wel met sokken, pantoffels of blote voeten.
Pas op met wat u op uw laminaat vloer plaatst. Leg er desnoods iets onder zodat het object niet direct contact kan maken met het laminaat.
Gebruik weinig water om de laminaat vloer te dweilen. Zorg er ook voor dat u voldoende ventileert na het dweilen.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0181-64 94 87 of vult u het contact formulier in.

Beoordeling door klanten op Facebook: 4.9/5 60 beoordelingen. Hier tapijtenreiniging reviews op Google.