Meubelreiniging, stoffen meubels reinigen inclusief impregneren

Onze specialisten kunnen ervoor zorgen dat uw stoffen meubels er schoon én fris uitzien. Een grondige meubelreiniging laat de oorspronkelijke kleur en uitstraling na het schoonmaken van uw bankstel, fauteuil, eetkamerstoelen of kantoorstoelen weer tot zijn recht komen. Voor we daadwerkelijk overgaan tot reinigen, gaan we eerst het schoon te maken meubel bekijken. Wij letten daarbij op de kleur, het vezelmateriaal en de aanwezige vervuiling. Want alleen zo kunnen wij de beste techniek en reinigingsmiddelen bepalen als wij uw stoffen meubels reinigen.

Betaalbare prijzen, tarieven meubelreiniging aan huis

Is uw gestoffeerd meubilair al jaren niet schoongemaakt en niet versleten? Tegen een betaalbare prijs, bekijk tarieven stoffen meubels reinigen, kunnen wij voor u een diepte reiniging aan huis aanbieden, waarbij huishoudstof, vuil en huismijt in een of meerdere behandelingen worden verwijderd in Zuid Holland. Tegen een fractie van de kosten voor het nieuw stofferen van meubelen, geniet u een frisse uitstraling van uw meubels. De kleuren komen tot leven en de stof heeft een aangename geur. Neem contact met Tapijtenreiniging op, wij komen graag bij u langs. Proefstukje? Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken of uw meubelen wel schoner worden. Een klein stukje van de bekleding maken wij schoon. Geen schoon resultaat? Dan vertrekken wij en hoeft u ons niets te betalen. Ook geen voorrijkosten. Dat is onze garantie.

Meubelreiniging

Wij komen naar u toe, reinigen aan huis. Bij bedrijven reinigen wij kantoorstoelen op locatie. Om de meubelstof diep en grondig schoon te maken, is het aan te bevelen om parket of laminaat vloer af te dekken met dik plastic folie. Deze aanbeveling omdat wij nat reinigen en om waterplekken op de vloer te voorkomen. Deze voorzorgsmaatregel geld niet voor plavuizen vloeren of natuursteenvloer. De middelen die wij hanteren zijn milieuvriendelijk en niet schadelijk voor mensen of huisdieren. Na het schoonmaken van uw meubels wordt een beschermlaag “PROSEAL®” aangebracht om vervuiling van de meubelstof te voorkomen. Het is raadzaam om bankstel, fauteuil, eetkamerstoel of kantoorstoelen weer in gebruik te nemen als deze in zijn geheel droog is. Onze medewerkers zijn servicegericht en helpen graag om meubels te verplaatsen. Hier enkele referenties. Voor meer informatie kunt u bellen 0181-64 94 87 of vult u het contact formulier in. Door samenwerking met een meubelreinigingsbedrijf, werkzaam in Rotterdam, Spijkenisse, Den Haag, Leiden, Noordwijk, Zoetermeer, kunnen wij onze prijzen laag aanbieden en de kwaliteit van de te reinigen stoffen meubels hoog houden.

Beoordeling door klanten:
4.9/5 60 beoordelingen

Meubelreiniging

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!