Meubelstof reinigen

Kleren maken de man en uw meubels maken uw huis. Dingen die intensief worden gebruikt, worden ook sneller vies. Uw stoffen meubels bijvoorbeeld. Uw huisdier loopt met zijn modderpootjes over uw schone bank. Uw kleuter plakt een lolly tegen de zitting van uw favoriete luie stoel. Een onhandig neefje gooit zijn glas limonade om, pardoes over de hocker. Ziet u het voor zich?
Als er iets in uw huishouden wel eens vies wordt, dan zijn het wel stoffen meubels. Meubelstof reinigen is dan erg belangrijk, maar kijk hierbij uit met de producten die u gebruikt. Laat dit klusje het liefst aan professionals over. Tapijtenreiniging heeft inmiddels al 22 jaar ervaring. Telefoon 0181-64 94 87.

Vlekken in uw stoffen meubels?

Meubels zelf schoonmaken is een klusje dat bij de meeste mensen maar weinig enthousiasme opwekt. Sjouwen met grote meubels en aan de slag met emmer en sop? U kunt vast iets leukers bedenken voor in uw kostbare vrije tijd. En natuurlijk wilt uw meubels schoonmaken, maar hoe pakt u dat aan? Liever niet met chemische middelen die mogelijk vlekken achterlaten of als het helemaal misgaat uw meubelstof beschadigen. Herkenbaar? Zoekt u dan vooral niet verder en laat ons uw meubelstof reinigen. Impregneren, een vuilafstotende beschermlaag brengen wij kosteloos aan op gestoffeerde meubelen.

Onze werkwijze

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van allerlei soorten gestoffeerde meubels maar ook tapijt. Uiteraard gebruiken we alleen schoonmaakmiddelen op milieuvriendelijke basis. Dat is niet alleen prettig voor het milieu, maar ook voor uzelf en uw gezin. Wij behandelen uw favoriete meubels met de grootst mogelijke zorg. De kleur van de stoffen wordt niet aangetast en na de reiniging is uw meubelstof weer als nieuw. U ziet; u kunt het gerust aan Tapijtenreiniging overlaten om uw meubelstof te laten reinigen.

Kosten meubelstof reinigen

Wat kost een bank laten reinigen, fauteuil, eetkamerstoelen of andere stoffen meubels te laten reinigen? Prijzen en
tarieven stoffen meubels reinigen.

Wilt u meer weten over onze producten of diensten? Of maakt u misschien liever direct een afspraak? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0181-649487. Zie ook Meubelreiniging.

Meubelstof Reinigen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!