Milieuvriendelijk tapijt reinigen en stoffen meubels schoonmaken

Wij zijn al jaren milieuvriendelijk bezig. Als schoonmaakbedrijf in Spijkenisse zochten wij naar alternatieven voor tapijt reinigen en stoffen meubels schoonmaken. De chemische schoonmaak producten zijn, naast dat ze prima schoonmaken, irriterend en slaan op je luchtwegen. Hoesten, niezen en laten we eerlijk zijn: het is slecht voor het milieu. Aangezien we bij klanten in huis bezig zijn mag je toch veronderstellen dat juist ook zij niet de nadelen van deze schoonmaakmiddelen ondervinden. Daarom is het fijn dat er middelen zijn gevonden die prima reinigen en geen chemie in de omgeving achterlaten. Milieuvriendelijk Tapijt Reinigen Stoffen Meubels Schoonmaken

Bijzondere vlekken verwijderen?

Hoe zit het dan met bijzondere vlekken hoor ik u al vragen? Er zijn producenten die daar rekening mee hebben gehouden. Maar eerlijk gezegd: sommige vlekken zijn niet te verwijderen. Als een vlek lang geleden is ontstaan is het praktisch niet meer weg te nemen. De milieuvriendelijke reinigingsmiddelen zijn heel krachtig en biologisch afbreekbaar maar net als de chemische varianten kunnen ook zij niet een 100% verwijdering garantie geven.

Niet chemisch, maar wat is het dan wel?

Geen chemie, maar wat is het dan wel? De reiniging producten zijn opgebouwd uit planten extracten. Dat ruik je ook als er daad werkelijk gereinigd gaat worden. Mensen spreken over een frisse geur. Citroen fris hoor je ook weleens. Anderen spreken over een sinaasappelgeur die te herkennen is. In het kort, uw tapijt kunt u door ons laten reinigen eveneens een vloerkleed met de aantekening dat wij alleen in Zuid-Holland werkzaam zijn. Heeft u gestoffeerde meubels? Ook daarvoor kunt u onze gespecialiseerde hulp inroepen. Combineer het met bijvoorbeeld tapijt reinigen. Dan kunnen wij u een aantrekkelijke prijs aanbieden. Bekijk onze reviews tapijt laten reinigen.

milieuvriendelijk tapijt reinigen en stoffen meubels schoonmaken, niet te reinigen, dat geven wij eerlijk aan

Niet te reinigen? Dat geven wij eerlijk aan. Kan komen door slijtage of te veel vlekken die niet meer te verwijderen zijn. Door onze ervaring zien we dat meteen. Ligt u vloerkleed al jaren en heeft u de tafel die erop staat met onze hulp verplaatst, dan is deze plek nieuw. Zo gaat uw kleed er niet meer uitzien. U heeft immers al vele jaren rond de tafel gelopen en slijtage treed op. Zelfde verhaal met vloerbedekking. U loopt om de tafel en andere voorwerpen die er al jaren staan. Loopplekken en slijtage door het verkeer over het tapijt. Interessant! Proefstukje van het meest vervuilde stuk gaan we reinigen. Geen merkbaar verschil dan hoeft u ons niets te betalen en vertrekken wij uit uw woning. Toch laten reinigen? Dan weet u dat er geen garantie op vlekken verwijderen is en weet u wat de kosten van tapijt laten reinigen bedraagt.