Nepal vloerkleed reinigen

Nepal vloerkleed reinigen

De sfeer en mysterie van het Midden-Oosten haalt u in huis met een prachtig Nepal tapijt. Het reinigen daarvan helpt het Nepal vloerkleed het beste tot zijn recht te laten komen. Dit is echter geen klus waar u zich zelf aan wilt wagen; een verkeerde Nepal kleed reinigen kan tot onherstelbare schade leiden.

Vakman met ruime ervaring

Om dit te voorkomen huurt u een vakman in. Tapijtenreiniging heeft ruime ervaring, inmiddels 20 jaar, in het reinigen van uw Nepal tapijt en vloerkleed. Ook voor andere “problemen” met uw Oosterse tapijt bent u bij ons aan het juiste adres. Voor bijvoorbeeld vlekken en het vervagen van de kleur hebben wij effectieve oplossingen.

Laat ons uw Nepal tapijt of Nepal vloerkleed reinigen

Reinigen van een kostbaar Nepal tapijt en Nepal vloerkleed vergt een zorgvuldige behandeling en producten die niet agressief zijn. Tapijtenreiniging maakt daarom gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die vuil en geurtjes vlekkeloos verwijderen. Wij zijn actief in de regio Rotterdam, Den Haag, Leiden, Noordwijk en Zoetermeer en bieden een bijzondere service: bij het Nepal tapijt reinigen halen wij hem gratis bij u op en brengen wij hem ook weer kosteloos terug in Zuid-Holland. Tarieven. Ook ruime ervaring met Berber reinigen, Perzisch vloerkleed reinigen, 100% wollen tapijt reinigen, handgeknoopt, ieder vloerkleed is dankzij onze ruime ervaring deskundig te reinigen.

Nepal vloerkleed reinigen, onze tip, goed onderhoud van vloerkleden

Goed onderhoud van vloerkleden. Stofzuig uw vloerkleed regelmatig. Zo verwijderd u stof, ingelopen vuil en gemorste etensresten. Bovendien gaan de platgelopen vezels van uw tapijt weer overeind staan. Vlekken direct verwijderen. Neem de vlek direct na het morsen op met ongekleurd keukenpapier of een witte badstof handdoek. Eten gemorst, schraap dan eerst de etensresten van het vloerkleed op met een lepel. Meer tips goed onderhoud van vloerkleden. Op deze pagina kunt u ook bekijken hoe wij uw vloerkleed reinigen, op diepte schoonmaken. Heeft u vragen over uw Nepal vloerkleed reinigen? Over het reinigen en onze unieke haal-brengservice geven wij u met plezier meer informatie. U bereikt ons op tel. 0181-64 94 87 maar u kunt ook het contact formulier invullen. Tot ziens!
Nepal Vloerkleed Reinigen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!