Offerte aanvragen Tapijtenreiniging

Naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Woont u in Zuid Holland:

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht):

Foto
(max 5MB)

Betreft:

* Vul uw contact gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met uw op.
Bel ons met nummer weergave, zijn wij druk bezig, dan bellen wij zo snel mogelijk terug!

Wilt u via Tapijtenreiniging een offerte aanvraag inzenden om uw tapijt te reinigen, vloerkleed reinigen of liever weten wat het kost een stoffen bankstel reinigen, fauteuil reinigen of de eetkamerstoelen laten reinigen? Geef duidelijk aan waar uw voorkeur naar uitgaat. Direct weten wat de kosten zijn? Bel 0181-649487. Bellen a.u.b. met nummerweergave. Bij een gemiste oproep vanaf uw kant bellen wij ten allen tijden terug. Een niet correct ingevulde offerte aanvraag kunnen wij niet in behandeling nemen.
Heeft u van ons geen antwoord ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk om met ons contact op te nemen. Waarschijnlijk is er iets misgegaan. Het beantwoorden van offerte aanvragen kan binnen enkele uren naar gelang hoe druk wij bezig zijn.

Offerte aanvraag, wij komen langs in Zuid Holland

Voor alle duidelijkheid: onze diensten zijn voor particulieren en bedrijven die in Zuid Holland wonen of gevestigd zijn. Dat bespaart kosten. Ten eerste voor ons reiskosten, brandstof. En aangezien wij niet te ver rijden om te reinigen kunnen wij de tarieven betaalbaar en budget-vriendelijk aanbieden. Wij zijn trots op de beoordelingen van klanten waar wij onze werkzaamheden hebben uitgevoerd: reviews/tapijtenreiniging/.