Perzische vloerkleden reinigen

Reiniging van uw vloerkleden? Kies voor vakmanschap

Op zoek naar een gerenommeerd en betrouwbaar bedrijf die specialist is in Perzische vloerkleden reinigen? Tapijtenreiniging.nl biedt u deze zekerheden. Een Perzisch tapijt is vaak een eyecatcher in een ruimte, de ogen van een bezoeker worden al snel naar de kleurrijke uitstraling en details van het tapijt getrokken, mede daardoor zijn ze in de loop der tijd een stuk populairder geworden. Waar eigenaren vaak niet bij stil staan is dat ook een tapijt lijdt onder slijtage, zeker als er veel op wordt gelopen. Omdat het slijtageproces heel langzaam gaat valt het niet zo op maar als je er een nieuw exemplaar naast zou leggen zou je als eigenaar enorm schrikken.

Wanneer de kinderen er vaak op spelen, huisdieren het als favoriete ligplek hebben of als er op wordt gemorst is dat uiteraard wel sneller zichtbaar. Hoe dan ook gaat de kwaliteit van een Perzisch tapijt daardoor achteruit, door slijtage en vuil. Niemand wil een vies tapijt hebben liggen. Om de kwaliteit te herstellen kunt u uw tapijt natuurlijk zelf schoonmaken. Voor het beste resultaat, ook op termijn, kunt u het beste een vakman inschakelen, die zal uw vloerkleed reinigen u zult er geen spijt van krijgen.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Tapijtenreiniging is uiterst vriendelijk en nemen geduldig de tijd om uitleg te geven. Daarom van harte aanbevolen om je vloerkleed te laten ophalen en af te wachten wanneer ze deze komen terug bezorgen. Wij doen het om de 2 of 3 jaar en iedere keer weer een fris schoon kleed terug.

Vloerkleed Reinigen

Perzische vloerkleden reinigen: een vakman kijkt verder dan u

Aan het zelf schoonmaken kleven risico’s. Perzisch tapijt is geen doorsnee vloerkleed en bijvoorbeeld gevoeliger. Bij het gebruiken van de verkeerde chemicaliën worden de vezels en weefsels niet behandeld maar agressief aangevallen, wat catastrofaal kan uitpakken. Kiezen voor een zuinige, conservatieve aanpak is niet schadelijk maar zal vaak niet voldoende zijn om vuil goed en helemaal te verwijderen. Dit betekent dat u over niet al te lange tijd weer een vies Perzisch tapijt hebt. En dat was niet de bedoeling van uw investering. De vakspecialisten van Tapijtenreiniging hebben jarenlange ervaring om ook uw Perzische tapijt te reinigen. Bekijk eens onze referenties en laat u overtuigen.
Perzisch Tapijt Reinigen |zuid Holland | Regio Rotterdam, Den Haag, Schiedam En Leiden

Perzische vloerkleden reinigen, professionals in oosters tapijt reinigen

Perzisch tapijt zelf reinigen kan dus wel, maar zoals we al aangaven kan het zelf schoonmaken van vooral Perzische tapijten heel slecht uitpakken. En sommige beschadigingen zijn onherstelbaar, zelfs door ons. De kleuren van uw prachtige Pers kunnen vervagen en uw tapijt kan ook krimpen. Het is dan ook verstandiger om iets meer geld uit te geven en het reinigen over te laten aan professionals met jarenlange ervaring, in alle types tapijten, karpetten en kleden. Van Berber reinigen, uw Nepal kleed reinigen tot uw wollen tapijt reinigen, handgeknoopte tapijten schoonmaken en alle types vloerkleden. Wij reinigen aan huis, maar kunnen uw Perzisch tapijt ook meenemen naar onze gespecialiseerde werkplaats. Na een grondige reiniging bezorgen we het weer bij u thuis. De klant is altijd koning! 

Behalve uw Perzisch tapijt reinigen kunnen wij ook de hele kamer of zelfs uw hele huis aanpakken. Alle vloerbedekking, stoffen banken maar ook andere meubelstukken die onder het stof zitten kunnen wij reinigen. Dit heeft voor u als voordeel dat u geniet van schone, frisse meubels en een gezond leefklimaat in huis, want alle stofmijt, meeldauw en andere bacteriën maken geen schijn van kans tegen onze diepe reinigingsmethoden. En omdat ook de originele kleur weer terugkomt lijken uw meubelen. tapijt en andere vloerbedekking weer als nieuw. Tevens verlengt u daarmee de levensduur op een verstandige, effectieve manier. Veel goedkoper dan nieuwe spullen aanschaffen en u hebt er zelf geen omkijken naar!

Onze werkwijze voor perzisch tapijt reinigen​

Wanneer u ons opdracht geeft voor het reinigen van Perzische tapijten of vloerkleden bepaalt u zelf de werkwijze. Wij halen uw tapijt of vloerkleed graag bij u op om ze in onze gespecialiseerde werkplaats te reinigen, om ze daarna weer terug te brengen. Maar wij reinigen uw Perzisch tapijt zonder problemen bij u aan huis of op locatie! Wel raden we u dan dringend aan om het niet te gebruiken voordat het helemaal droog is. Dit negeren kan funest zijn voor uw kleed.

Perzisch tapijt reinigen kosten: Onze tarieven

Na alle bovenstaande informatie wilt u vast graag weten wat het kost om een Perzisch tapijt te laten reinigen. Om een goed beeld te krijgen kunt u eens kijken op onze pagina met tarieven. En uiteraard bepaalt de omvang van wat u wilt laten reinigen voor een groot deel de kosten. Als u graag vooraf wilt weten wat u kwijt bent kunt u een offerte aanvragen om uw Perzische tapijten of vloerkleden te laten reinigen. Heb u andere vragen, bijvoorbeeld over onze service, of wilt u een afspraak maken? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons o.a. telefonisch bereiken op 0181-649487.

Beoordeling door klanten op Facebook: 4.9/5 60 beoordelingen. Hier tapijtenreiniging reviews op Google.