Recent werk

Eetkamerstoelen reinigen
Permalink Gallery

Eetkamerstoelen reinigen

Eetkamerstoelen reinigen

Eetkamerstoelen reinigen
Houdt u ook van gezellig lang tafelen? Even rustig de dag doornemen, een uitgebreid zondags ontbijt met het gezin, lekker gourmetten met de kleinkinderen, of romantisch dineren met
z’n tweetjes, het is allemaal even heerlijk. Eetkamerstoelen reinigen? Wie er ook aanschuift, ongelukjes zitten in een klein hoekje. Gebeurt het bij u thuis ook wel eens dat wijn zomaar naast een glas belandt? Of smeerde uw schattige kleinzoon laatst per ongeluk een lepel chocoladevla aan uw eetkamerstoel? Reinigen is dan niet alleen een goed idee, maar noodzakelijk om de hygiëne in huis te waarborgen. Natuurlijk zijn uw eetkamerstoelen, zoals alle meubels die intensief worden gebruikt, na verloop van tijd toch echt wel aan een opfrisbeurt toe. En daar komen wij van tapijtenreiniging om de hoek van uw eetkamer kijken!
Duur zeker! Nee beslist niet, tarieven houden wij laag en de kwaliteit van het uitgevoerde werk hoog. Tip, wij kunnen ook gelijk uw bankstel reinigen of fauteuil reinigen!
Hoe wij uw eetkamerstoelen professioneel reinigen
Eetkamerstoelen reinigen is een pittige klus. De ene vlek is hardnekkiger dan de andere, en sommige vlekken lijken helemaal niet te willen verdwijnen met alleen een beetje water en zeep. Sterker nog, hard boenen leidt er soms toe dat de vlekken helemaal in de stof worden gewreven. Chemische schoonmaakmiddelen kunnen de kleuren van uw met zorg uitgekozen eetkamerstoelen aantasten. Een ongewenst resultaat! Geen nood, wij kunnen u helpen. Bekijk hier onze referenties.
Wij reinigen niet alleen uw eetkamerstoelen, maar kunnen als het gewenst is ook uw tapijtreiniging verzorgen.
Hoe gaan wij te werk?
Wij realiseren ons als geen ander dat tafelmomenten voor u heel belangrijk kunnen zijn. Maar zitten op stoelen met vuil en vlekken, dat wil toch niemand? Wij reinigen uw eetkamerstoelen
met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Wij […]

Tapijt reinigen Zoetermeer
Permalink Gallery

Tapijt reinigen Zoetermeer

Tapijt reinigen Zoetermeer

Tapijt reinigen Zoetermeer: wij klaren de klus!
Tapijt reinigen Zoetermeer. Er bestaan verschillende soorten tapijten en elk tapijt vraagt om een specifieke behandeling als het om tapijtreiniging in Zoetermeer gaat. De specialisten van Tapijtenreiniging beschikken over een jarenlange ervaring en weten precies wat er moet gebeuren om op de juiste manier uw tapijt te reinigen. In Zoetermeer maar ook alle plaatsen daaromheen kunt u uitstekend bij ons terecht. We maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en diverse tapijtreinigingsmachines. Dankzij deze professionele apparatuur verwijderen we niet alleen vlekken, maar zijn we ook prima in staat om vervelende kattenpis of andere nare geurtjes uit uw tapijt te laten verdwijnen.
Tapijt reinigen Zoetermeer? Vakkundige werkwijze!
Als u ons uw tapijt laat reinigen, dan zult u zien dat wij vakkundig en professioneel te werk gaan in Zoetermeer. Wij verplaatsen alle meubels en andere zaken die het tapijt in de weg staan, zodat u zelf niets hoeft te doen. Indien nodig stofzuigen we het tapijt ook eerst, waarna we aan de slag gaan met het daadwerkelijke reinigen van uw tapijt. Omdat uw tapijt vochtig wordt gemaakt, maken we gebruik van speciale voetjes die uw (houten) meubelpoten beschermen. Zijn er hardnekkige vlekken of is er veel inloopvervuiling? Deze behandelen we tijdens de reiniging apart met speciale middelen. Als we klaar zijn met de reiniging, dan zetten we alle meubelstukken weer terug op hun oorspronkelijke plaats. Tarieven, wat zijn de kosten voor tapijtreiniging, vloerkleed reinigen, meubelreiniging.
Beschermlaag tegen toekomstige vervuiling, impregneren tapijt
Heerlijk om weer zo’n schoon en fris tapijt in huis te hebben, maar hoe zorgt u er nu voor dat het ook zo schoon en fris blijft? Wij helpen u daarbij door een beschermlaag aan te brengen tegen toekomstig vuil. Dankzij impregneren van tapijt en […]

inloopmat schoonmaken
Permalink Gallery

inloopmat schoonmaken

inloopmat schoonmaken

Inloopmat schoonmaken
Inloopmat schoonmaken. Het is misschien een optie! Kunt u geld mee besparen. Of koopt u liever een nieuwe? Het schoonloop gedeelte word na verloop van tijd zo vuil dat de werking verloren gaat. Zand, grind, stof. De vervuiling hoopt zich op en stofzuigen helpt daar gedeeltelijk tegen. Een grondige sproei-extractie dieptereiniging kunnen wij bij u aan huis verzorgen. Ook bestaat de mogelijkheid om de matten te laten ophalen.
Waarom inloopmat schoonmaken
Voordat men het huis betreed is schoenen vegen gewenst om het ergste vuil van de schoenen te borstelen. Dus niet wrijven. Een te gladde mat neemt te weinig straatvuil op om de schoenen het huis schoon te laten betreden. Een kokosmat is effectief maar heeft ook zo zijn beperkingen. Raakt verzadigd en is moeilijk schoon te krijgen. Bovendien verliest de mat veel vezels. Bij de aanschaf van een inloopmat moet u zich er van verzekeren dat er voldoende vuil van de schoenen opgenomen kan worden. Sisal is een van het type matten die in de praktijk goed werkt. Nadeel: Sisal inloopmat schoonmaken moeilijk.
Inloopmat functie
Met het grillige weer in Nederland kunt u het zich niet veroorloven geen inloopmat bij de entree neer te leggen. Aan de buitenzijde is een rooster (waar het grove vuil van de schoenen afgenomen is) aan te bevelen. Heeft u ook aan de tuin kant gedacht? U en overige familie loopt de tuin in en met vieze schoenen even later de woonkamer in. Ligt er tapijt in de woonkamer dan heeft u er waarschijnlijk al aan gedacht? Maar vergeet een eventueel vloerkleed ook niet. Hoe kwetsbaar kan dat zijn qua vuilopneming. Wees er zeker van dat de schoonloop functie aan alle kanten gewaarborgd is. Bij woninginrichting winkels is men graag bereid u van advies te […]

Bankstel schoonmaken
Permalink Gallery

Bankstel schoonmaken

Bankstel schoonmaken

Bankstel schoonmaken
Een nieuw bankstel aanschaffen, de bekleding van de bank vervangen, of uw bankstel schoonmaken. Zeker als u tevreden bent over het bankstel en de stoffering niet versleten is een betaalbare optie. De specialisten van Tapijtenreiniging komen aan huis om uw bankstel te reinigen, bij bedrijven op kantoor. Bekijken samen met u wat voor bankstel uw wilt laten reinigen. Na inspectie van de meubelstof beginnen wij met reinigen. Wij reinigen niet alleen uw bank maar kunnen uiteraard ook uw fauteuil reinigen, eetkamerstoelen reinigen en natuurlijk ook kantoorstoelen reinigen. Hier leest u meer over meubelreiniging.
Bankstel schoonmaken, wat zijn de kosten?
Wat kost het schoonmaken van uw bankstel? Vanaf € 40,- per zitplaats. Een stoffen bankstel. Niet omkeerbare kussens. Vaste zit en rug delen. Overige tarieven, 2 zijden reinigen, omkeerbare kussens, prijzen op aanvraag! Wij hanteren een minimumtarief van €125,00. Tarieven bankstel laten schoonmaken. Wij vinden milieuvriendelijke reinigingsmiddelen belangrijk. Niet alleen voor u en uw dierbaren en aanwezige huisdieren, maar ook voor onze meubelreinigers. Wilt u kosten besparen denk dan ook eens aan het schoonmaken van tapijt of vloerkleed. Uw tapijt kunnen we direct reinigen. Een vloerkleed reinigen, deze nemen wij mee naar onze werkplaats en brengen deze weer terug na een aantal dagen.
Uw bankstel laten schoonmaken, wij slaan niets over
Uw bankstel laten schoonmaken, wij slaan niets over. Ook de voorkant, zijkant en achterkant van het bankstel maken wij schoon. Losse kussen reinigen wij aan beide kanten. In de meeste gevallen is het bankstel binnen een paar uur droog. Meubelstof reinigen is een specialistische techniek om stoffering grondig te reinigen. Kennis van de verschillende meubelstoffen is een, maar ook weet hebben van verschillende reinigingsmethodes. Impregneren, een vuil werende beschermlaag aanbrengen, is bij de prijs als wij een bankstel schoonmaken inbegrepen.
Onze medewerkers reinigen inmiddels al […]

Vloerbedekking-reinigen
Permalink Gallery

Tapijt woonkamer schoonmaken

Tapijt woonkamer schoonmaken

Tapijt woonkamer schoonmaken
Het lijkt zo simpel maar de vraag is uitbesteden of zelf doen, tapijt woonkamer schoonmaken.
Bij een bouwmarkt in de buurt kunt u een machine huren om het woonkamer tapijt schoon te maken. Maar wat een simpele klus leek is nu een nachtmerrie. U kunt de woonkamer niet betreden vanwege het natte tapijt, wat een ramp. Het ergste is nog dat het tapijt een droogtijd nodig heeft van 48 tot 72 uur.

Toch maar even kennismaken met Tapijtenreiniging? Nee, wij laten uw tapijt in de woonkamer na schoonmaken niet doorweekt achter. De droogtijd is slechts enkele uren, wat een opluchting. Bovendien is er een beschermlaag nadat wij uw woonkamer tapijt hebben gereinigd.
De kosten vallen erg mee als u afweegt wat het huren van een tapijtreiniger bij een bouwmarkt kost. Tarieven.
Wat kunt u van ons verwachten:
Vrijblijvende offerte, tapijt woonkamer schoonmaken. Gaat u akkoord dan maken wij een afspraak voor een proefstukje.

Vervolgstappen woonkamer uitruimen, uiteraard helpen wij mee.

Tevreden over dit proefstukje dan verder met het tapijt in de woonkamer schoonmaken.

Wij vragen uw mening, bent u tevreden, naar verwachting, dan gaan wij het tapijt impregneren, beschermlaag aanbrengen.

Woonkamer inruimen, alles weer netjes op zijn plaats zetten. Laat het maar aan onze medewerkers over.

Meer weten over onze werkwijze, heeft u interesse in een gratis proef of maakt u het liefst meteen een afspraak? Neem dan nu contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0181-649487.

Mond tot mond reclame, positieve berichten. Inmiddels bestaat Tapijtenreiniging al vele jaren met uitstekende Referenties bij zowel particulieren en niet onbelangrijk de vele bedrijven uit de regio Zuid Holland.