Logo Tr

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!

Referenties Tapijtreiniging meubelreiniging, Vloerkleed Reinigen, Rotterdam, Den Haag, Spijkenisse, Leiden, Noordwijk, Zoetermeer, Zuid-Holland

Ik ben erg tevreden over de vloerbedekking reinigen in Poortugaal. Mevrouw de Graaf.

Tapijtreiniging, stoffen meubels reinigen, vloerkleed reinigen, Rotterdam, Den Haag, Spijkenisse, Leiden, Noordwijk, Zoetermeer, Zuid-Holland

Meubelreiniging Spijkenisse. Een duidelijke uitleg via de telefoon, prima serviceverlening. Mijn bankstel ziet er na het reinigen goed uit. Familie de Jong Spijkenisse.

Ik wil jullie firma bedanken voor het reinigen van ons Berber tapijt. Het berber vloerkleed reinigen bij ons in Den Haag was boven verwachting. Familie Kasper Den Haag.

Familie Tolhuisen uit Oosterhout. Wij zijn erg tevreden over de tapijtreiniging van onze rood bruine vloerbedekking. Tapijt ziet er als nieuw uit. U mag ons als referentie gebruiken.

Ook tevreden over onze tapijtreiniging of meubelreiniging, klantvriendelijkheid en service laat het ons weten!

Via tapijtreiniging Rotterdam ben ik bij uw bedrijf terecht gekomen. Wil u laten weten dat het tapijt binnen 2 uur was opgedroogd en alle vlekken zijn verdwenen. Gezien de prijs-kwaliteit zal ik u zeker aanbevelen. Binnenkort gaat uw schoonmaakbedrijf Rotterdam ook ons interieur reinigen. Mevrouw de Jager – UBC Rotterdam.

Vanwege de privacy van onze klanten zijn adresgegevens weggelaten. Op verzoek zenden wij u deze referenties tapijtreiniging meubelreiniging, met toestemming van klanten, naar u toe. Wij respecteren ten alle tijden uw privacy. Uw email en adresgegevens worden niet bekend gemaakt op onze website.

Stoffen meubelreiniging in Noord-Brabant

We hadden de hoop al opgegeven! Onze Long chair had vele donkere vlekken, ons kind speelt en eet op de stoel. Na het opdrogen waren de vlekken weg en ziet de gebroken witte bekleding er uit als net gekocht. Bedankt Rien, voor het werk wat je eraan had. Je mag ons gerust als referentie op de website zetten. Met vriendelijke groet, Familie Bloem Teteringen-Noord-Brabant.

Vloerkleed reinigen

27 maart 2008. Familie van der Leij Hoogvliet-Rotterdam. Een compliment voor het vloerkleed reinigen Hoogvliet. De kleuren zijn als nieuw. We hebben al een afspraak gemaakt om de vloerbedekking op de trap te reinigen.

9 april 2008.Volendam-tapijtreiniging. Mijn man heeft ons vloerkleed bij uw bedrijf afgegeven ‘eind maart’ en afgelopen week is er contact geweest om het kleed op te halen. Uw bedrijf heeft de tijd genomen om ons kleed te reinigen. We zijn zeer tevreden. Familie Helms-VOLENDAM-Noordeinde.

16 april 2008. Transportbedrijf Europoort-Botlek. Een paar dagen geleden heeft u een tapijtreiniging bij de receptie uitgevoerd. Het blauw is weer te zien, de zwarte loopvervuiling verdwenen. Bedankt!

Juli 2008. Een vloerkleed met waterschade en bovendien nog een indringende geur van de hond. Heeft het nog zin om het kleed te laten reinigen! Ja, het kleed ziet er weer schoon en fris uit en de geur is voor 99% weg. Wat ons opviel: de motivatie en vakkundigheid van uw bedrijf. Mvgr familie Kuiper uit Spijkenisse.

8 augustus 2008. Familie Bergeijk Rhoon. Mijn vrouw en ik zijn erg te spreken over het reinigen van de vloerbedekking. Wij raden uw bedrijf bij onze kennissen aan. Ook het beschermen van het tapijt “met geleverd certificaat” geeft vertrouwen.

Onze ervaring over het schoonmaken van onze Berber. De berber reinigen door uw bedrijf verdient een compliment. Het kleed valt op in de kamer, ruikt fris en de kleur weer als vanouds. Familie Hofman Den Haag.

Hier een bericht van mevrouw Mooij, Vlaardingen. Industriële vervuiling, grauw en zwarte vegen op onze wollen vloerbedekking, het zag er niet uit. Reinigen: we hebben lang nagedacht en toch maar besloten om het te laten doen. Het leek wel een televisie reclame, maar dit was echt! Met veel enthousiasme deed uw medewerker zijn uiterste best. Haast de hele flat is bij ons komen kijken naar het eind resultaat. Vakkundig en erg professioneel. Geeft u mij maar op als referentie.

Expeditie bedrijf Botlek, Rotterdam, 26 januari 2009. Het tapijt is wel eens gereinigd door een collega van u, maar dat het zo schoon kon worden? Ziet er echt als nieuw uit. Nog bedankt voor het vloerkleed reinigen zonder extra kosten!

Waar anderen falen valt er bij tapijtreiniging Zoetermeer succes te behalen. Weet u het nog? Berber tapijt, hoogpolig, onbekende vervuiling. Was een duur kleed, had jullie gevonden via schoonmaakbedrijf schoon. Nou schoon is het zeker! Mevrouw Ouwehand, Zoetermeer.

Familie Mol te Brielle. Juni 2009. De tapijtreiniger ‘dhr. Braun’ heeft zijn werk uitstekend gedaan. De kleur en pool van het tapijt zijn opgehaald. Vakwerk.

Een compliment. Tapijtreiniging. 29 juli 2009. De medewerkers van Scheepskantoor A in Schiedam zijn zeer tevreden over het reinigen van de vloerbedekking. De vlekken zijn weg en tapijt ziet er representatief uit.

Creatief bedrijf in vormgeving, Rotterdam. Voor de 2e keer bent u bij ons geweest en het mag gezegd worden: Schoon tapijtenreiniging verbaasd ons nog steeds! Ook de koffie vlekken zijn geen probleem voor deze profs. Geef me hierbij op als referentie.

Tapijtreiniging Noordwijk. Ons tapijt is door uw bedrijf schoongemaakt ziet er nu ruim een half jaar later nog schoon uit. Familie Hooijdonk Noordwijk.

Februari 2010. Hartelijke groet, Familie Postma Leiden. Bankstel en fauteuil gereinigd, goed gedaan jochie zeiden we nog als grap. Jammer dat we niet eerder contact met u hebben opgenomen.

Tapijtreiniging Delft U doet wat u belooft. Vloerkleed is prachtig! Mevrouw Leerentveld, Delft.

Maart 2010. Tapijtreiniging Den Haag. Het snel reageren op onze mail was voor ons aanleiding om tapijtreiniging door uw bedrijf te laten uitvoeren. De vlekken en zwarte strepen zijn geheel verdwenen! Het drogen duurde even, maar vloerbedekking ziet er fris uit. Familie Storre, Den Haag.

Mei 2010. Wat konden we nog verwachten. Onze berber was vuil, niet wit eerder grijs. Na het terug brengen viel onze mond open van verbazing! Hoe hebben jullie dat voor elkaar gekregen? Meer dan tevreden, we kunnen niet anders zeggen. Familie Beumers, Spijkenisse.

Juni 2010. kattenpis geur in vloerkleed. Een ervaring om niet te vergeten, ik ruik geen sterke kattenpis geur meer. De geur is ECHT weg. Beste mensen, mijn dure vloerkleed is gered. Wilde hem bij de afvalcontainer deponeren. Gelukkig vond ik jullie site met geurverwijdering huisdier. Mijn tip aan iedereen die ook Kattenpis geur vloerkleed heeft, niet zelf proberen, “heb ik ook gedaan”, vertrouw op de deskundigen van tapijtenreiniging.nl. Ik ben zo enthousiast dat mijn vloerkleed echt geurvrij is dat ik me aanbied als referentie. Op verzoek ontvangt u mijn telefoonnummer. Ik ben een tevreden klant. Heb geen binding of relatie met dit bedrijf. Schuurmans.

Tapijtreiniging Leiden. Keurig op tijd, klant vriendelijk. Fijn de onderhoudstips voor het tapijt. Familie Usman-Leiden.

Familie Kools. Een gok, ons Berber tapijt reinigen, gekocht via marktplaats, 2e hands. Open mond, verbazing? Was dat ons Berber kleed? Bedankt.

Meubels reinigen Den Haag. September 2010. Sluit me van harte aan bij uw referentielijst. Familie v. Heyst.

Oktober 2010. Bedankt dat u ons beige wollen vloerkleed zo goed schoon heeft gekregen. Marchant uit Bodegraven.

Zelf onze traploper afgeleverd bedrijfspand, 10 bij 1 meter, hij ligt weer. Chapeau! Graafmans, Willemstad.

December 2010. Gelukkig komen jullie ook langs voor kleine oppervlakten tapijt. Volgend jaar weer wat ons betreft. Familie Hogenseijl, Maassluis

Berber reinigen, Spijkenisse. Vriendelijk personeel, behulpzaam. Berber is hier gereinigd, we hadden zelf al iets geprobeerd maar uw apparatuur is professioneel Mvg, Van der Baars/dec.2010.

Ontevreden klant. Ook hier hebben wij mee te maken. Dat ligt niet aan onze reiniging maar aan het soort vervuiling. Vuil kan aankoeken. Een dieptereiniging kan dit vuil niet losmaken. Kleed was 10 jaar oud. Intensief gebruikt. Familie uit Schiedam was niet tevreden. Betaalde een deel van het overeen te komen bedrag. Het andere kleed was wel schoon!

23 februari 2011. Referenties tapijtreiniging meubelreiniging. Wat kunnen wij verwachten, sceptisch, en waarschijnlijk met mij anderen die uw website bezoeken. Perzische vloerkleden reinigen door uw bedrijf raad ik iedereen aan, zie eruit als nieuw, ruikt fris. Bedankt. Chris van der Poel Rotterdam, tapijtreiniging Rotterdam.

Mededeling tapijtenreiniging, bedankt voor uw vertrouwen en ervaring over onze dienstverlening.

4 maart 2011. Dit is oprecht op z’n plaats. Een dank je wel. Via de bond van ouderen, ANBO, kwam ik bij schoon tapijt reinigen. Mijn moeder is 77 jaar. zag er tegenop. Laat het maar aan ons over. U hoeft niets te doen. Dan maar koffie drinken in de recreatieruimte! Nogmaals hartelijk dank. Verzorgingstehuis Marijke, Den Haag, Mevrouw Scheurweg.

22 maart 2011 bij klant tapijt reiniger, Oud Beijerland. Op 24 maart 2011 leuke reactie ontvangen.

Tapijtreiniging Zuid Holland. Hulde voor de motivatie en vakbekwaamheid van uw bedrijf. Subliem resultaat. Mijn Perzisch vloerkleed als nieuw! De keukenstoelen heeft uw medewerker ook ontdaan van vlekken. Wij zijn op leeftijd en gezien de prijs en kwaliteit hoop ik dat u mijn bericht op uw referenties pagina plaatst. Familie Repko, Boskoop.

Tapijtreiniging Scheveningen. Alhoewel uw concurrenten goedkopere prijzen hanteerden was het plezierig telefoongesprek, uitleg tapijtreiniging, reinigingsmethode de reden dat wij voor uw bedrijf kozen. En daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Het strand, waar wij dagelijks met onze trouwe viervoeter lopen heeft u echt uit ons tapijt kunnen verwijderen. Tapijt voelt nu ook een stuk zachter aan als eerst. De vlekken zijn bij de bank verdwenen. Familie Haarlem groet u vriendelijk uit Scheveningen.

Tapijtreiniging Rotterdam. Hoelang is het geleden, 2 maanden geloof ik! Wij zijn op vakantie geweest net na uw tapijtreiniging. De frisse geur en het schoon tapijt was een welkome verassing bij binnenkomst, wij ruiken en zien het resultaat nu pas. Dat is nog eens plezierig thuis komen. Bedankt Familie de Hoogde, Geerkensstraat Rotterdam.

Zorginstelling Rhoon. Voor een van onze clientèle heeft u uitstekend werk verleent om het tapijt in het appartement te reinigen. Onze dank bij deze. Augustus 2011.

Verwonderlijk, ik heb u gevonden op tapijtwassen Rotterdam noteert u ons bij deze als referentie familie van Driel mijn hoogpolig gemêleerd kleed erg fris prettige bijkomstigheid dat u de mat bij de deur gratis wilde reinigen van Driel Zoetermeer. 9 september 2011.

REFERENTIES. Als consument wilt u weten wie er gebruik heeft gemaakt van onze dienstverlening en niet onbelangrijk waren deze klanten tevreden. 100% eerlijke referenties op onze website, via email binnengekomen. Niet tevreden dan betaalt u niet, dat is onze unieke garantie. Wij reinigen een proefstukje. Niet tevreden over het resultaat dan betaalt u niets. Tapijtreiniging, meubelreiniging, vloerkleed reinigen. Vraag naar onze referenties.

Dag meneer Braun. Ik sluit mij van harte aan bij de vele positieve reacties op uw website. 3 keer bent u bij mij langs geweest. Vloerkleed reinigen, bankstel reinigen, autobekleding reinigen. Wat opviel is de deskundigheid hoe u het aanpakte raad gaf om de vloer te beschermen tegen water spatten bankstel reinigen en zo wijs was om de auto leeg te maken zodat u er beter bij kon met uw reiniging apparatuur om de autobekleding te reinigen. Hartelijke groet Marjan Mourik Zoetermeer.

28 september 2011. Meubelreiniging Rotterdam kassa.vara.nl Zo zijn wij bij u terecht gekomen en naar volle tevredenheid heeft u ons bankstel naar nieuw staat kunnen reinigen kosten vielen erg mee uw vriendelijke meubelreiniger komt correct over, omgangsvormen, behulpzaam, als dat voor alle medewerkers geld dikke pluim. Familie van den Berg Rotterdam.

wij waren wij zeer ontevreden ons vloerkleed was meer dan een week weg? verontschuldiging. we begrijpen dat een kleed reinigen met veel vlekken en kattenpis geur tijd kost. het tapijt wassen is naar volle tevredenheid uitgevoerd. zelfs de kattenpis geur van mijn kat is echt verwijderd. het heeft 14 dagen geduurd maar wachten waard. mvg Marjolein hempel jan tooropstraat rozenburg zuid holland

Mevrouw van Driel, 9 november 2011. Tapijtreiniging Papendrecht. Had mijn tapijt al laten reinigen door bedrijf uit de omgeving. Voldeed geheel niet aan wat er beloofd was. En toen maar verder gezocht, dubbele kosten!! Bedankt dat u wel capabel was om ons tapijt te reinigen naar volle tevredenheid. Hartelijke groet Suzan van Driel. Opmerking: klantvriendelijk, behulpzaam om meubels te verplaatsen, uitleg over het tapijt reinigen, keurige nette man met dito omgangsvormen.

14 november 2011. Nepal vloerkleed reinigen. Wil graag laten weten dat ons Nepalees vloerkleed er als nieuw gekocht uit ziet na reinigen. Jaren geleden koffie gemorst ook deze vlek is niet meer te zien. Bedankt voor het langskomen in Numansdorp. Familie Duurkoop.

30 november 2011. Hoog polig wollen vloerkleed reinigen met katten pies geur. Ons vloerkleed lag 17 dagen in uw bedrijfspand in Zuidland opgeslagen. Onze kat had er flink op gepiest. Daarom hebben wij het (dure) vloerkleed maar in de schuur gelegd. Er is niets teveel gezegd op de website over katten pis verwijderen uit vloerkleden. Het vloerkleed heeft geen nare kattenpies geur meer ruikt heerlijk fris en mijn jongste kruipt er weer op rond zonder allergische reacties. Scheelt ons € 700,00 aanschaf nieuw vloerkleed van deze kwaliteit. Familie Wijk uit Hendrik Ido Ambacht. Ik wil ook een referentie zijn als uw klanten daar om vragen Maar mijn telefoon nummer niet vermelden op uw website.

Vloerkleed reinigen Rotterdam. Beste medewerkers van tapijtenreiniging, Onlangs heeft u ons karpet weer terug gebracht na reiniging op de Doezastraat. Wilde via deze onpersoonlijke weg laten weten dat we uw inspanningen zeer waarderen het vloerkleed is schoon ruikt fris en de vlekken niet meer te zien. Mvg Familie Wertens. Rotterdam, Blijdorp.

7 december 2011. Bejaarden huisvesting Zonnetrap, Tapijtreiniging Rotterdam. Namens onze bewoonster mevrouw Uleman hartelijke groet en vriendelijk bedankt dat de medewerker van uw tapijtreiniging bedrijf zo zijn best deed mevrouw is zeer te spreken over haar schoongemaakt tapijt.

22 december 2011. Mevrouw Dimitriou gaf ons na bezorging van haar Chinees vloerkleed een compliment dat het vloerkleed erg zo prachtig uitziet. Vloerkleed lag al enige tijd in haar oude huis en is nu weer een aanwinst in haar nieuwe huis eveneens in Brielle.

4 januari 2012. Meubelreiniging Rotterdam. Serviceverlenend, 10+ uw medewerker heeft geholpen om spullen uit de woonkamer te verplaatsen. Deskundig, 10+ mijn hoekbankstel is dankzij uw meubelreiniging vlekvrij, een plaatje, bank was 15 jaar oud, overtrof onze verwachtingen. Tapijtenreiniging is wat ons betreft een serieus bedrijf met personeel waar niets te veel is, de meubelreiniger wist op al onze vragen een begrijpend antwoord te geven en dit bedrijf gebruikt geen chemische middelen wat voor ons heel belangrijk is. Algemene waardering 10+ welgemeende hartelijke groet, Diana Folmer Rotterdam.

Meubelreiniging Maassluis. Beste meubelreinigers, 10 januari heeft u mijn poef gereinigd locatie mijn werk Hotel Rozenburg aan het einde van de dag was de poef al droog genoeg om mee naar huis te nemen. De watervlekken zijn helemaal weg en ik ben hartstikke tevreden. Hartelijk bedankt voor de goede hulp en service, bij de volgende meubelreiniging zal ik zeker weer contact opnemen! Groetjes, Tina Popovic Maassluis.

Tapijt reinigen Rotterdam. Dat is pas service! Uw medewerker kwam voor tapijt reinigen in de woonkamer. Wat schetst onze verbazing, de slaapkamer heeft hij ook maar gedaan. We hoefden er niets extra’s voor te betalen! Top! Familie Hozeman Rotterdam.

Meubelreiniging Den Haag. 12 januari 2012 bent u bij mij langs geweest om mijn witte bankstel en fauteuils te reinigen, na ruim 10 jaar leefvuil op de meubels gekweekt te hebben was het afwachten of reiniging nog zin had een volmondig ja en hartelijk dank is op zijn plaats niet nieuw maar wel haast als nieuw uw meubelreiniging dienst is onze referentie waard mvg Corine breukhoven Den Haag.

Enkele dagen geleden is uw tapijtreiniger bij ons langs geweest voor tapijtreiniging van de woonkamer, 2 slaapkamers en de hal. In eerste instantie dachten wij dat het tapijt niet vuil was. Na tapijt reinigen is het tapijt een paar tinten lichter geworden de echte kleur is weer terug! Onze complimenten voor uitstekend werk is bij deze gedaan. Familie Kaptein Zoetermeer. 8 februari 2012.

Volg ons op Twitter. Tevreden over onze diensten, tapijtreiniging, meubelreiniging, vloerkleed reinigen, vlekverwijdering tapijt, vlekverwijdering meubelstof, laat het weten via Twitter-tapijtSCHOON, bedankt!

Vloerbedekking reinigen Leiden. Heer Braun: maandag 13 februari heeft u met veel enthousiasme onze vloerbedekking weten te reinigen op de Brandelerkade in Leiden. Hartelijke dank, tapijt is niet alleen schoner geworden maar ruikt ook weer heerlijk naar nieuw tapijt! Familie van der Doorn Leiden.

HP. Willemsplein. tapijtreiniging Rotterdam. Naar volle tevredenheid van directie en personeel is donderdag 16 februari door een van uw medewerkers hier op kantoor het tapijt gereinigd. Plaatsing op uw website is geen probleem maar graag zonder contactgegevens van ons bedrijf. Wij zijn bereid om als referentie te fungeren als men daar om vraagt.

24 februari 2012 tapijtreiniging Den Haag. Na het lezen van uw referenties tapijtreiniging bij ons in Den Haag een prijsopgave aangevraagd wat ons aansprak. Ons bontgekleurde vloerkleed heeft uw medewerker bij ons in de van Beunigenstraat gereinigd omdat het ruim 12 vierkante meter was. Een dieptereiniging (wat belooft is met de medewerker van tapijtenreiniging) is terecht op z’n plaats. Zelfs de dennennaalden van de kerstboom zagen we terug en een oorbel van talitha “onze jongste dochter” nu heeft ze weer een setje! Met vriendelijke groetjes Cassandra van Eersel, Den Haag.

Fauteuil reinigen Rotterdam. Geachte dhr Braun, beste Rien, onze fauteuil heeft meer dan een dag moeten opdrogen t’resultaat is werkelijk als nieuw aangeschaft we zien je snel terug voor de babykamer zo als afgesproken tapijtreiniging. Wens jullie bedrijf veel nieuwe klanten toe liefs Petra Stolze.

5 maart 2012. Wol vloerkleed reinigen. Geweldig resultaat, na terugbezorgen is het kleed niet alleen kleurecht geworden maar de frisse geur ruik ik niet alleen maar mij man ook en dat zegt wat de kattengeur is voltooid verleden tijd nee dit overtreft onze verwachting zeker wat betreft de kattenpies geur. Ten Laak, Delfgauw, kleed reinigen.

Berber vloerkleed reinigen. 13 maart heeft u ons gebroken wit van kleur Berber vloerkleed in onze woning gereinigd waar wij geen moment spijt van hebben gehad. Zo konden we goed zien hoe u te werk ging en het resultaat was werkelijk fantastisch. Het Berber vloerkleed is weer gebroken wit van kleur en de smerige vlekken door dagelijks gebruik geheel verdwenen. Mijn ouders waren op het moment van het reinigen ook op visite en net als ik zeer tevreden. Succes met uw bedrijf hartelijke groet Grinwis Hellevoetsluis.

21 maart 2012. Tijdens het telefoongesprek met dhr. Braun wist hij op vragen snel een deskundig antwoord te geven. Verder beloofde hij niets maar stelde een proefstukje tapijtreiniging voor. Zien is geloven mevrouw. Als het geen resultaat heeft dan vertrek ik zonder er iets voor te berekenen. Het proefstukje van het meest vervuilde gedeelte op het trap tapijt reinigen was bijzonder. De gehele trap reinigen een ware metamorfose. Hartelijk dank! Suzanne, Rotterdam.

Bijzonder plezierig dat schoonmaakbedrijf schoon omgeving Rotterdam naast interieurreiniging ook tapijtreiniging verzorgd zonder bijkomende extra kosten. In deze tijd van bezuiniging wellicht een binnenkomer bij bedrijven regio Barendrecht. Vriendelijke groet, Adviesgroep Zuid Holland. 26 maart 2012.

Ingevuld op uw website middelmatig vervuild vloerkleed, vloerkleed reinigen met kattenpis geur. Snelle beantwoording telefoon, enige uitleg hoe u te werk gaat, geur van kattenpies uit ons vloerkleed verwijderd. We hadden er alle vertrouwen in mede gezien de referenties vloerkleed reinigen die vertrouwen wekt. Daar heeft u ons niet in teleurgesteld. Ons hoogpolig wollen vloerkleed reinigen met kattenpies geur hadden we u maar eerder gevonden! Koste ons veel geld om ‘vlekkensprays kattenpies geur verwijderen’ aan te schaffen maar de geur van kattenpies bleef. Vriendelijke groet, Marcel Neefs.

Rien je bent enthousiast zowel aan de telefoon en ook als je aan het werk bent. Mijn man en ik zijn zeer te spreken over je omgangsvorm, geen je of jouw maar u, met respect. We zijn gepensioneerd, op leeftijd. 10 april 2012, 5 zit bankstel reinigen geweldig resultaat volgende week trap reinigen en vast tapijt in de gang, woonkamer en overloop tapijtreiniging. Beste mensen vraag naar Rien hij is zeer ervaren niet onbelangrijk gaat er tegen aan. Bongweg, Hoogvliet, Rotterdam.

Hartelijk dank dat u de urinegeur uit ons bankstel deskundig kon verwijderen. Ik had uw meubelreiniger verteld dat we diverse huishoudelijke middeltjes hadden geprobeerd, de urinegeur kwam snel terug zonde van de Euro’s! Van 0 tot 5 geef ik ***** sterren. Dat zegt wel wat! Mvg Marcel Zuidema.

20 april 2012, Zoetermeer. Enige tijd geleden heeft u ons Perzisch vloerkleed meegenomen voor een schoonmaakbeurt. Na 12 dagen onze Pers retour en na lang bekijken bleek dit toch echt ons vloerkleed te zijn! De koffievlek of was het nu wijn? Geheel verdwenen. Uw haal- breng service vloerkleden is uitstekend geregeld, prijs met betrekking tot kwaliteit een ieder aan te raden. Hoogachtend, Familie Mertens. Palenstein. Zuid Holland.

23 april 2012. bankstel reinigen. ons design bankstel was flink vervuild geraakt geen wonder met opgroeiende koters die praktisch op het bankstel leven. televisie kijken dvd je afspelen eten en drinken we probeerden de vlekken te verwijderen maar tevergeefs. de vlekken verdwenen niet in plaats daarvan kwamen er meer vlekken en kringen op onze meubelstof pure frustratie. dank ma dat je op het internet een meubelreiniger wist te vinden, referenties meubelreiniger. ons bankstel € 800,00 nieuw waarde is na reiniging met lange droogtijd niet als nieuw maar dat was ook niet te verwachten. 14 jaar oud bankstel. wel erg opgefrist. geen diepe kringen meer waarschijnlijk veroorzaakt door ons met ondeskundig vlekken proberen te verwijderen. het ruikt weer fris, de geur van muf en oud is weg de geur wat we nu ruiken bloesem. onze referentie mag u gebruiken ter bevestiging. Familie Sluimer.

Na de enthousiaste reacties van anderen te hebben gelezen op uw website kopje referenties vloerkleed reinigen wilde wij ons eigen ontwerp zelf gemaakt vloerkleed laten reinigen. Medewerker gaf telefonisch uitleg, geen moeilijke woorden. De afspraak was binnen niet al te lange tijd bij ons in Hellevoetsluis gemaakt. Wat best opgemerkt mag worden is de vele vlekken waarvan we niet weten wat het was? Uw medewerker rolt het vloerkleed uit en wacht op onze reactie/is het vloerkleed reinigen naar wens. Hoogachtend, vriendelijke groet, Biesheuvel.

14 mei 2012. Tapijt reinigen Den Haag. Heel erg bedankt voor het tapijt reinigen bij ons in Den Haag op de van Beresteynstraat. Zoals u weet hebben wij het tapijt overgenomen van de vorige bewoner met hier en daar wat vlekken en tapijtgeur/muf . Het is nu niet meer van nieuw te onderscheiden, de vlekken zijn verdwenen en bij binnenkomst in de woning ruikt het heerlijk fris. Blij dat we u gevonden hebben, mvg Daniélle Egberts.

Via een kennis een fauteuil gekregen met bijbehorende poef. Zwaar vervuild. En er werd gerookt in huis! Ik stond erbij en zag voor mijn ogen een metamorfose ontstaan, de bekleding werd schoner en schoner. De belofte die aan de telefoon gemaakt werd is nagekomen. De medewerker heeft eerst een proefstukje schoongemaakt ter beoordeling. Daar was ik erg tevreden over. Dit resultaat had ook degene niet verwacht waar ik de fauteuil en poef van hebt gekregen. Top! Geen naam of woonplaats vermelden a.u.b. Fauteuil reinigen. Poef reinigen.19 mei 2012.

20 mei 2012, 13.22.00 Fauteuil reinigen. Deze meubelreiniger is in vergelijking met andere meubelreinigers betaalbaar. Bedankt. Dit familie erfstuk kan weer jaren mee. Fijn dat er zo serieus werd omgegaan (door uw meubelreiniger) met deze fauteuil die van mijn tante was. Hoogachtend, van Rooij-Zuilen.

Bianca Mulders stuurde een reactie via onze contact pagina. Kleed reinigen Den Haag. Hoogpolig vloerkleed laten reinigen, zag op referenties vloerkleed reinigen dat u naast bedrijven ook particulieren uw dienstverlening aanbied. Uitmuntende service. Het ophalen van ons vloerkleed nog dezelfde dag. Het oprollen van dit vloerkleed na inspectie deed uw medewerker zelf. Eveneens na bezorging aan huis het uitrollen. Uiteraard bent u benieuwd of wij tevreden zijn over het laten reinigen van ons vloerkleed, meer dan zegt wellicht genoeg. De kleur was verschoten door inwerking van zonlicht is nu grotendeels vergelijkbaar als voorheen. Geen kleur verschil. Tapijt waar het meest gezeten werd, voor de 3 zit bank, geen zwarte vloerbedekking meer. Tapijt was op die plek donkerder geworden door lopen met schoenen denk ik? Wat mijn man en ik betreft: gewoon doen. Het kost relatief weinig om ons vloerkleed te laten reinigen, we zitten er weer netjes bij.

Tapijt reinigen Rozenburg. In het eenpersoonsappartement van mijn vader ligt vloerbedekking. Licht van kleur. Tapijt is van goede kwaliteit maar na 8 jaar toe aan vervanging. Via een van de bewoners in dit complex ben ik bij uw tapijtreinigingsbedrijf terechtgekomen. Vlotte communicatie. Alles kon ik via email afhandelen. Ik woon namelijk niet in Rozenburg maar Venray. Op aanraden van uw tapijtreiniger te plaatse nam ik mijn vader mee naar de recreatieruimte. Na een telefoontje konden wij weer terugkeren. De ruimte was grotendeels leeggeruimd. Alleen het dressoir stond nog. Heeft u dat allemaal verplaatst zei ik nog! Mijn vader en ik stonden met open mond te kijken hoe dit toch wel op sommige plekken zwaar vervuild tapijt is opgeknapt. En na uw vertrek zijn nieuwsgierige buren ook nog even langs geweest. Hartelijk dank voor het reinigen van tapijt op de Grote Stern, Rozenburg. Petra Stams.

Zuid Holland, Den Haag, Wollen vloerkleed reinigen. 29 mei 2012. Wollen vloerkleed, middelmatig vervuild, kleur gebroken wit – gemêleerd. Geld om een nieuw vloerkleed (van deze kwaliteit) aan te schaffen was er niet. Vandaar deze optie ons wol kleed laten reinigen waarbij de prijs en vermelde referenties op uw site, berbers reinigen de doorslag gaf. 1e indruk na het uitrollen, de frisse geur dat was ook een van de redenen om het kleed professioneel te laten reinigen. 2e indruk bij benadering is het wol weer zachter dan voor het laten schoonmaken, lekker aan je voeten. Zowel de prijs ********* als geleverde kwaliteit ********* waard. Familie de Jong. Hoop dat ons lang verhaal een plekje verdient op uw referenties pagina.

tapijt reiniging Zoetermeer. Een moeilijke keuze, maar uiteindelijk toch maar gekozen om ons tapijt te laten reinigen door uw vakman die ook bij ons het tapijt naar behoren heeft gereinigd. Tapijt was verlijmd. Moeilijk verwijderbaar. Mijn ouders zijn op hoge leeftijd. Referenties tapijtreiniging sprak ons aan. De tarieven tapijtreiniging/prijs/kwaliteit zeer goed. Henk Damsma, van der Hagenstraat, Zoetermeer.

Geachte heren van tapijtenreiniging, 9 juni jongstleden heeft u ons Berber vloerkleed terugbezorgd. Bij benadering een werkelijk ongelofelijk schoon en frisse berber teruggekregen waarvoor nogmaals onze hartelijke dank. Familie van Hukens, Kralingen, Rotterdam.

18 juni 2012. Hoi Rien beetje late reactie maar ik ben geweldig blij dat je mijn vloerkleed zo schoon kon krijgen en dat met 2 katten en af en toe ‘logeetje’ hond van de buren. Groetjes uit Monster. Monica.

woensdag 27 juni 2012 13:14:52. Urinegeur verwijderen. Dat doet ie anders nooit dat was onze eerste gedachte maar onze hond is oud en heeft nierproblemen kan zijn plas niet meer ophouden, stomen tapijt, onze stomerij om de hoek gebeld voor advies maar wist hier ook geen antwoord op te geven via via bij jullie terecht gekomen, wat een vuil kwam uit onze vloerbedekking, daar denk je niet over na, maar de urinegeur is verwijderd reuze blij zijn we, een compliment voor jullie nabellen of we tevreden zijn, groetjes Rina en Peter, stadhoudersweg, Rotterdam.

30 juni 2012. Van der Giessen, Brielle. Het uitbesteden, laten reinigen van ons wollen vloerkleed wat te verwachten? De vertrouwde referenties tapijtreiniging geloven? !00% scheerwol tapijt reinigen. Duur vloerkleed. Bij deze een eerlijke reactie, deze kan gerust geplaatst worden op de website van tapijtenreiniging/referenties. Men reinigt met wol veilige reinigingsmiddelen dat klopt, de scheerwollen structuur van het vloerkleed is intact gebleven. Diverse vlekken zaten al jaren in het kleed. Het is ons niet gelukt deze te verwijderen. Nu zijn ze verwijderd. Hoe? Dat is van minder belang. Het gaat ons om het resultaat. Opvallend uw tarieven tapijtreiniging. Bedankt!

6 juli 2012 22:49:01. Geachte meneer schoon tapijtreiniging, geweldig het schoonmaken van ons beige tapijt, Aidaplein, Leiden. Hoogachtend, Dennis Marion.

12 juli 2012. Bracht ons vloerkleed vanuit Etten-Leur naar uw bedrijfspand en haalde hem enige tijd later op. Goed schoon zelfs de loopstrepen van de schoenen zijn verdwenen, onze dank hiervoor. Van Bekkum.

28 augustus 2012 16:01:18. Onze hoekbank was aan reiniging toe. We twijfelden er wel over of het goed te reinigen was op internet kwamen we jullie tegen, gebeld en een afspraak gemaakt. Eerst werd er een proefstukje schoongemaakt we zagen het verschil direct en na onze goedkeuring gingen jullie verder met reinigen. Ook vonden we het prettig dat er door de telefoon verteld werd als het niet schoon te krijgen is we niks hoefden af te rekenen, dit geeft toch een stuk vertrouwen. Voor als er mensen twijfelen, nergens voor nodig, professioneel personeel, weten waar ze mee bezig zijn en zijn niet duur. Hartstikke bedankt, Familie van Velzen Rotterdam.

7 september 2012. Beste heer Braun, De zon schijnt door de ramen op ons geel hoogpolig tapijt dat door u is schoongemaakt. Wij zijn heel tevreden met het resultaat! Onze dank, fam. Ruijters Den Haag.

10 september 2012. Eind juli ons gestoffeerd alcantara bankstel laten reinigen, 2 + 3 zit bankstel, lichte meubelstof. Mooi schoon en fris geworden. Sorry voor de late reactie we waren op vakantie! Dank bij deze. Family Wang, Rotterdam.

13 september 2012. Verleden week is uw vloerbedekking reiniger bij ons in Schiedam langs gekomen om een proefstukje van het tapijt te reinigen. 17 jaar oud met behoorlijk wat vlekken. Proefstukje tapijtreiniging (naar de mening van uw medewerker) niet schoon genoeg om het tapijt volledig te reinigen. Na een gezamenlijk kopje koffie drinken op weg naar de volgende klant. Voor het bezoek en proefstukje geen kosten te betalen. Naar onze mening een eerlijk en betrouwbaar tapijtreinigingsbedrijf. Petra van Spall. Van ‘s-Gravesandestraat, Schiedam.

26 september 2012. Bankstel reinigen Zwartewaal. Als nieuw! Vandaag is door de heer Braun van tapijtenreiniging.nl op vakkundige wijze onze Harvink bank en fauteuil grondig gereinigd. Het resultaat is werkelijk perfect te noemen en voor de in de rekening gebrachte kosten hebben wij geen nieuwe bank en fauteuil.

27 oktober 2012. Trap tapijt reinigen. Huisartsenpraktijk Rotterdam. Ondanks de schoenvervuiling op het trap tapijt heeft Rien voor een schappelijk tarief tapijt weer naar een acceptabel niveau teruggebracht. Bedankt voor de professionele inzet.

21 november 2012. Rotterdam Tapijtreiniging. Ik heb zelf een mislukte poging gedaan om de vloerbedekking schoon te maken geen succes. De vlekken kwamen snel terug. Internet gezocht naar vloerbedekking schoonmaken waarbij tapijtenreiniging opviel! Geen moment spijt van gehad overigens. Klantvriendelijk. Beige vloerbedekking, de persoon die mijn tapijt schoonmaakte had z’n twijfels maar uiteindelijk “tijd was niet belangrijk?” zijn de vlekken waar ik me het meest aan stoorde er volledig uitgegaan. Met een kindje op komst is dit een fantastisch resultaat. Had ik maar eerder gezocht naar Referenties Tapijtreiniging waar ik mij van harte bij aansluit. Hoogachtend, Hendrik van Maarseveen.

26 november 2012. Vloerbedekking van mijn zoon is na schoonmaken zo opgeknapt, gebroken wit tapijt met lelijke vlekken, dat ik mijn hoogpolig vloerkleed er ook wel aan wilde wagen om te laten reinigen. Wij hebben een hardhouten vloer, reiniging aan huis geen optie. Billijk tarief, vloerkleed reinigen, inclusief halen terug bezorgen. Er zijn weer wat familieleden geïnteresseerd na het bekijken van onze 100% wollen Berber die nu weer oogverblindend wit en nagenoeg vlekvrij is. Bij deze onze referentie. Tinie Kroeze-Wijngaarden, Berkel en Rodenrijs.

4 december 2012. Alles tot in de puntjes verzorgd door tapijtreiniging Zuid Holland, tapijtenreiniging. Tapijt proefstukje reinigen zag er een stuk schoner uit dus ja we gaan akkoord met reiniging. Rien je hebt ons zo blij gemaakt! Voor dit geld heb ik geen nieuwe vloerbedekking! Heb gelijk op like button tapijtenreiniging van Facebook geklikt. Geef ons maar op als referentie als mensen ernaar vragen. Groetjes Danielle Maassluis.

19 december 2012. Meubel reiniging garantie. Hallo dit is een berichtje van Jose Valk aan de medewerker die verleden week meubels reinigen met garantie toezegde kort gezegd garantie meubelreiniging wat ons wel wat leek ook de prijs was in orde laat dan maar eens wat zien anders kom je voor niets was eigenlijk waar wij gezamenlijk aan dachten mijn man en ik in een woord garantie oké maar dit resultaat is zo goed mijn 5 zit bankstel is een plaatje om te zien schitterend gewoon hoe mijn gestoffeerd bankstel met waterkringen en vlekken is opgedroogd na reiniging hartelijke groeten van een zeer tevreden klant die uw gevonden heeft op meubelreiniging garantie.

30 december 2012. bedankt voor de goede reiniging. ik ben erg tevreden over het eindresultaat. De bank is heerlijk opgefrist en het vloerkleed ook weer mooi schoon. Je mag me als referentie gebruiken. Ik zie jullie graag terug om mijn eetkamerstoelen ook te reinigen. met vriendelijke groet, Cory Stuij Zwijndrecht. Op Facebook geliked tapijtenreiniging Facebook.

9 januari 2013. Op een verjaardag bleek dat u bij mijn neef langs was geweest wit stoffen bankstel met hoekopstelling reinigen kwam zo ter sprake omdat ik ook iets soortgelijks had staan maar dan bank met omkeerbare kussen beige. Ik had Rein beloofd een mailtje te sturen hoe de bank eruit zag na opdrogen nou geweldig hoor het bankstel heeft zijn oude vorm ook weer terug was een beetje ingedeukt door het zitten denk ik bedankt voor dit resultaat dachten al aan een nieuw bankstel. Groetjes Louise de neef Nootdorp.

14 januari 2013. Hartelijk dank voor de service en reiniging, ons berbervloerkleed ziet er schitterend uit. Vriendelijke groeten Coby en Frans van Helden Leiderdorp.

29 januari 2013. Blij verrast toen wij bij de buurvrouw onze twee vloerkleden ophaalden en thuis aangekomen uitrolden en bekeken. Schitterend die heldere kleuren die er eerst smoezelig/vuil uitzag, frisse kleden, niet alleen te zien maar we ruiken het ook, grote klasse en goed te betalen zeker met dit resultaat. Wij gaan zeker reclame voor uw maken. Familie Meijer, Arica, Capelle aan den IJssel.

8 april 2013. Geachte mensen van firma tapijtenreiniging,
Graag willen wij langs deze weg u het e.a. mededelen over de door u onlangs uitgevoerde behandelingen bij ons thuis. Hoekbankstel reinigen en impregneren: Wij hadden eigenlijk de hoop min of meer opgegeven dat ons middelmatig vervuild bankstel was afgeschreven. Tot onze verbazing knapte ons bankstel zienderogen op tijdens de behandeling. De oorspronkelijke kleur kwam terug, waardoor zeker na droging er weer een nieuw bankstel staat ! Wij vinden dit een geweldig resultaat.
Vloerkleed reinigen en impregneren: Ook hier kwamen de eigenlijke kleuren beter door. Het kleed ruikt weer fris en de muffe geur was verdreven.
Graag willen wij benadrukken, dat wij zeer tevreden zijn over het resultaat en u hartelijk bedanken voor uw inspanningen.
Ook willen wij de medewerker, welke bij ons deze opdracht heeft uitgevoerd, bedanken voor zijn inspanningen, kennis en fijne manier van klantcontact. Je komt dit tegenwoordig zelden tegen.
Chapeau en alle lof !
Met vriendelijke groeten,
Familie H. van Willigen

16 mei 2013. Hoi tapijtenreiniging, Nogmaals onze hartelijke dank voor het zo schoon kunnen krijgen van ons wollen vloerkleed mooi meegenomen dat betaalbare prijsje. Groetjes familie Jansen, Catullusweg Rotterdam.

19 juni 2013. Mijn berber tapijt heb ik 7 maanden geleden gekocht. Prijzig kleed die je niet zomaar weg gooit vanwege sterke kattenpis urinegeur. Heb het zelf schoongemaakt met heet water en de urinegeur bleef erin zitten. Allesreiniger uit het keukenkastje geprobeerd opdeppen met een schoner handdoek was er helemaal klaar mee. Na enige dagen was de geur net zo irritant aanwezig. *Balen*

Nou Rien, in goed vertrouwen nam jij ons berber kleed mee met de geruststellende boodschap als het niet lukt om de kattenpisgeur uit je vloerkleed te halen is betaling niet van toepassing.

Na ruim genomen 10 dagen onze berber terugbezorgd. Rien je hebt ons blij gemaakt niet alleen de kattenpisgeur weg na jou professioneel reinigingsbeurt het oogt ook stukken lichter.  Hartelijk dank, zeker een aanbeveling waard groetjes Marnix broeders, Waddinxveen.

3 juli 2013. Vloerkleed reinigen Spijkenisse. Wil even onze hartelijke dank uitspreken voor het reinigen van ons vloerkleed deze is perfect door uw bedrijf schoongemaakt. Noteer ons als referentie totaal geen problemen mee. Mvg Familie van den Berg, Sperwerhoek Spijkenisse.

17 juli 2013. Tapijt reinigen Hillegersberg Rotterdam. Direct al bij telefonisch contact had ik er een goed gevoel bij. Op de meeste vragen een begrijpelijk antwoord mag toch wel als je de 70 gepasseerd bent, graag uitleg wat er met de meubelen moet gebeuren ruimen wij uit Mevrouw weer een zorg minder. Betalen kan via uw bank of giro ING, heel fijn heb ik geen contant geld in huis. Het goede gevoel kwam ook tot uiting bij de reiniging van ons beige tapijt wat niet alleen in de woonkamer maar ook in de gang en gastenverblijf lag. Keurige mijnheer die zich voorstelde als zijnde medewerker van tapijten reiniging verdiend een pluim, gemanierd, neemt ons werk uit handen door de toch wel zware meubels te verplaatsen en weet ook ons tapijt beige van kleur met loop vuil naar nieuw staat te verkrijgen. Hoogachtend, Mevrouw F.A. Maris, Bergse Dorpstraat, Rotterdam. Zal mijn dochter vragen om u te refereren op haar Facebook Pagina.

31 juli 2013. Ben zeer tevreden over het reinigen van tapijt in onze caravan. Familie Olthof – Papendrecht.

10 augustus 2013. Hoi, mijn tante en oom raken er niet over uitgepraat, mond-tot-mondreclame Schoon-tapijtreiniging. Jullie hebben je visitekaartje afgegeven door niet alleen het tapijt in de woonkamer maar ook het slaapkamer tapijt meer dan uitstekend te reinigen. Ze hebben geen internet. Desgevraagd een reactie namens de Familie Beers, Achterzeedijk, Barendrecht.

20 augustus 2013. Schoon-Tapijtreiniging heeft uitstekend onze vloerbedekking, trap tapijt en meubels gereinigd.

Pluspuntjes: keurig op de aangegeven tijd aanwezig, vriendelijk personeel, verplaatsen meubels en zetten deze na reinigen terug op schuimplastic voetjes om nieuwe vlekken op de vochtige vloerbedekking te voorkomen, goed betaalbaar.

Minpuntjes: geen. Alleen dat jullie verzorgingsgebied in Zuid Holland ligt. Mijn familie is zeer enthousiast maar wonen in Noord Holland. Bedankt! Hartelijke groet Dinie Vettesteijn.

31 augustus 2013. Gestoffeerd trap tapijt reinigen. Met de inzet van professioneel reinigingsmateriaal is bij ons op de Pelikaanhof in Leidschendam zwaar vervuild trap tapijt gereinigd. Er waren nog wat vlekjes achtergebleven maar dan moet je heel goed kijken. We hadden eens wat rond gebeld, prijzen opgevraagd/vergelijken. Achteraf bekeken is de prijs/kwaliteitverhouding heel goed van tapijtenreiniging. Dat ze bij wijze van test een proefstukje laten zien is helemaal geweldig. Waren er maar meer van dergelijke serieuze bedrijven. Sylvia van Wolferen.

6 september 2013. Linda Geus uit Vlaardingen, bank, stoel en tapijt zien er weer uit als nieuw! En dat ook nog voor een waanzinnig scherpe prijs!!! Heb mijn aanbeveling ook geplaatst op de Facebook pagina van Tapijtreiniging-schoon.

14 september 2013.

Tegen beter weten in, net voor familiebezoek ons crème tapijt ontvlekt, opgefrist, schoongemaakt.

Was een plaatje. Met nadruk was. Toen de familie wegging overzagen wij met een treurige blik het gevlekte vies tapijt.

Jullie medewerker raadde nog af om net voor bezoek het tapijt op te frissen!

Gelukkig belde uw na of alles naar wens was. Hoorde het verhaal aan en maakte een afspraak om voor een bijdrage in de benzinekosten opnieuw langs te komen. Bedankt voor deze geweldige service. Lenie Krijger, Dordrecht.

21 september 2013. Hartelijk dank dat u onze Perzische vloerkleden weer de glamour en uitstraling van weleer heeft teruggegeven. Hoogachtend, Familie de Jonge, Lijstersingel, Capelle aan den IJssel.

24 september 2013.

Ramen van de auto vergeten te sluiten. Toevallig had het die nacht behoorlijk geregend.

Naar de dealer gegaan voor raad.

Ze hadden nog ergens een sproei-extractie tapijtreiniger staan. Laat het maar aan ons over!

Rampzalig.

Veel donkere kringen en vlekken. Niets mee op geschoten. En die muffe geur….

In de omgeving van Rijswijk op zoek gegaan naar een bedrijf die ervaring heeft met het reinigen van autobekleding, zodoende kwam ik bij tapijtreiniging uit Zuidland terecht.

Ben niet snel onder de indruk, tevreden, maar het mag gezegd worden: de kringen en vlekken zijn 100% verdwenen.

Klopt inderdaad dat ze bij wijze van proef een stukje autobekleding reinigen.

Geïnteresseerden mogen mij bellen als review, aanbeveling, referentie.

5 oktober 2013. Vandaag is mijn bankstel gereinigd in Spijkenisse en ik ben er heel erg blij mee omdat hij er weer uit ziet als nieuw! Bedankt, groetjes Ellen Lans.

13 oktober 2013. Mevrouw Thea Hofkens stuurde ons m.b.t. het reinigen van haar vloerkleed in Den Haag, Laakkade, het volgende:

wil u hartelijk dank toezeggen. Perzisch vloerkleed is een zogeheten erfstuk. Ligt emotioneel gevoelig. Ruim 25 jaar oud. Nog nooit is er, naar mijn weten, iets aan schoonmaken of reiniging door mijn ouders gedaan.

Maar bij terugbezorgen moest ik toch even wat tranen laten. Schitterend hoe deze oude Pers is opgeknapt door hem mee te geven, in goed vertrouwen.

Pluspunten: telefoonconversatie gaf vertrouwen. Kennis van zaken. Er was geduld om het reinigingsproces gedetailleerd uit te leggen. Niet duur.

Minpunten: nee. Alles is van A tot Z goed geregeld. Wil van harte aanbevelen om uw Perzisch tapijt door deze specialisten te laten ophalen en reinigen.

18 oktober 2013. Betreft: Perzische vloerkleden ophalen, reinigen, retour bezorgen, Schiedam.

Prima prijs/kwalitatief zijn de Perzische tapijten enorm opgeknapt door ze mee te geven aan uw bedrijf.

Met vriendelijke groet, Museum Schiedam.

27 oktober 2013. Ik heb niet nagedacht over hoe en waar ik terecht kan als ik mijn tapijt wil laten reinigen. Een paar maanden geleden heb ik als facilitair medewerker van Hotel Babylon gezien hoe het tapijt in de diverse kantoren er voor en na reiniging uitzag. De frisse geur was ook iedereen opgevallen. De kantoren stonden al geruime tijd leeg.

Gelukkig doen jullie niet moeilijk als het gaat om vloerbedekking in een kleine woonkamer. Er is veel zand uit het tapijt gehaald, dat was te verwachten met de werkzaamheden in de buurt, Centraal Station Den Haag. Om de salontafel geen grauwe sluier meer door het lopen. We hebben foto’s gemaakt die we later naar jullie toesturen. Enkele staan ook op mijn Facebookpagina. Bedankt hoor, groetjes, Christiaan.

4 november 2013. Wil graag een referentie afgeven hoe ons bankstel er na het professioneel laten reinigen uitzag in Almere. Allereerst bedankt, Almere is gewoonlijk niet uw werkgebied. Gelukkig voor ons was u op 31 oktober in de buurt aanwezig en combineerde de afspraak met het kantoortapijt reinigen aan het Stadhuisplein te Almere. Op de website verschijnen afbeeldingen van vuile en schoongemaakte bankstellen wat ons een idee gaf hoe jullie een vervuild bankstel weten schoon te krijgen. Die van ons is keurig netjes opgedroogd duurde wel ietsje langer dan de voorschreven 12 uur na reiniging maar het was het wachten meer dan waard. Egaal schoon. Geen kringen van ons TMC vlekkenmiddel meer te bekennen. TOPRESULTAAT. Brian Sapporo. Delfzijlsingel. Almere.

13 november 2013. Dhr. en Mevr. Veth, Multatulihuis Spijkenisse, waar u onlangs de vloerkleden heeft opgehaald en na reiniging heeft afgeleverd -Perzisch tapijt en Chinees vloerkleed- waarderen uw professionele benadering en vakkundigheid. Ik sluit mij hier volledig bij aan. De vloerkleden waren zeer vuil. 25 jaar misschien ouder?

Het gaat om het eindresultaat. De kleuren van het Perzisch en Chinees vloerkleed perfect teruggekeerd. Het voetverkeer op beide tapijten is ook gereduceerd. Ik ben familie en verstuur deze reactie. Groet. Bas.

26 november 2013. Rijswijk. Bij ons is de vloerbedekking en relaxfauteuil onderhanden genomen. MOOI! Familie Valstar.

5 december 2013. Kantoor tapijt reinigen Spijkenisse.

Veel geld bespaard. Fantastisch resultaat/als nieuw.

Ga binnenkort toch eens met jullie praten over het periodiek schoonhouden/interieur reinigen.

Met vriendelijke groeten, Willem Schenk. Suprise Holding B.V.

16 december 2013. Dankbaar gebruik gemaakt van jullie tapijtreiniger aan huis 1e Pynackerstraat Rotterdam.

Jullie zijn echte vlekverwijdering specialisten de aanwezige vlekken zaten er al langere tijd en de meeste (opvallende) zijn tot onze verbazing weg. Ook niet teruggekeerd. Heb alleen maar plus en géén minpunten. Hartelijk dank dat er nog een mogelijkheid was om voor de feestdagen ons tapijt in Rotterdam te reinigen!

Fijne kerstdagen en een voorspoedig 2014. Coby en Henk Doelman.

21 december 2013. Hallo meneer, 6 dec j.l. Heeft u het tapijt bij mijn moeder gereinigd. Muiderslotpad in Hellevoetsluis. Wij zijn daar erg tevreden over. Wilde u dit nog even laten weten omdat telefonisch contact niet lukte.

Fijne feest dagen en wie weet schakelen we uw hulp in de toekomst weer in.

Vriendelijke groet, Lidia van Haveren.

7 januari 2014. In december heeft u ons Perzisch kleed keurig op de afgesproken tijd opgehaald en afgelopen week weer terug. Dat onze Pers nodig gereinigd moest worden bleek toen het uitgerold lag in het woonvertrek.

Voor alle zekerheid het label aan de onderkant onderzocht. Ja dit was onze Perzisch vloerkleed! Schitterend hoe mooi de kleuren tevoorschijn zijn gekomen. Familie Deege (Westwijk) Vlaardingen.

12 januari 2014. Ik kan Tapijtenreiniging aanbevelen aan anderen. Ik liet voorheen mijn bankstel ergens anders reinigen. Wat opviel de prijs is duurder daar tegenover de kwaliteit was niet wat ik ervan verwachtte. Dat dit bedrijf milieuvriendelijk reinigt was een pluspunt. Ik werk zelf in een laboratorium, vandaar. Wat opvalt dat niets teveel is, ze verplaatsen de bank om deze in zijn geheel schoon te krijgen. Zeer zeker een aanrader als je milieuvriendelijk je bank wilt laten reinigen. Hartelijke groeten: Cees Molenaar, Maria Wesselingstraat, Rotterdam-Prinsenland.

16 januari 2014. Hoi, mijn crème stoffen bank van alcantara is door jullie bedrijf tot in perfectie gereinigd.

Ben daar hartstikke blij mee omdat ik zelf weleens een poging deed om een vlek weg te halen.

Water met een sopje het werden alleen maar grotere vlekken.

Die zijn nu ook weg.

Fantastisch, het lijkt wel een nieuwe bank! Plaats mijn reactie gerust bij de referenties met naam en woonplaats als het om het reinigen van een stoffen bank gaat. Het minste wat ik voor jullie kan betekenen, toch. Marsha, Asperenstraat, Zoetermeer.

23 januari 2014. Heb voor mijn 2+3 zitplaatsen bankstel een goede offerte van jullie ontvangen en daar direct gebruik van gemaakt. Meubelreiniging aan huis? Maar onze laminaatvloer liep daar geen waterschade van op. Plasticzeil neergelegd. De klus was na enige uren tot volle tevredenheid rond. Mark Rombouts, ABT-solutions, Struytse Hoeck, Hellevoetsluis.

31 januari 2014. Mijne heren, eind december begin januari gebeld om informatie van u te verkrijgen over het reinigen van onze zandkleurige vloerbedekking. Om en nabij geschat ca 48 m2. Er werd een offerte afgegeven en stond ons aan. Mijn vraag of de kamer geheel leeg moest zijn gaf u nadrukkelijk aan dat het niet nodig was. Laat het verschuiven van meubels aan ons over. Eetkamerstoelen, de bank en wat kleine tafeltjes zijn verplaatst en weer terug waar het stond. Tapijt is als nieuw. Bedankt. Niet alleen voor reinigen maar ook de hulp bij de meubelen. Hoogachtend, M.A. Koorpel, Gordelweg, Rotterdam.

15 februari 2014. Geachte Rien, we hebben je ingesproken bericht gehoord en willen dan hierbij je meedelen,

dat het bankstel heel goed gelukt is en de eetkamerstoelen goed. Vandaag pas op gaan zitten want was gisterenmorgen nog wel te nat.

Vriendelijke groet,

Kees en Trudy van Leenen Zuid-Beijerland.

18 februari 2014. Hoi Rien bedankt voor je bezoekje aan Sassenheim. Hadden we eerder geweten dat schoon maken zo’n grote verbetering van je tapijt geeft qua kleur en luchtkwaliteit in huis hadden we je eerder gebeld. Wat je vertelde klopt volledig duurde niet zo gek lang voor het tapijt geheel droog was! Groetjes Fam. Gerets. Mercuriusstraat. Sassenheim.

21 februari 2014. Een van uw zeer vakbekwame medewerkers heeft bij ons in Den Haag een 3 zits bank gereinigd en geïmpregneerd.

Wij hebben de bank overgenomen van een kennis. De bank stonk heel erg naar hond/geur was penetrant.

Als je ziet hoe vies hij was en tijdens –meubelreiniging– zienderogen elke keer weer kleurecht opknapt, eruitziet, dan weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt om mijn bank te laten reinigen.

O ja de hondengeur is volledig verdwenen! Al met al fantastisch resultaat en meer dan de helft goedkoper dan ander bedrijven die een bank reinigen in Den Haag: Tanja en Koen Broeders. Laan van Meerdervoort.

26 februari 2014. Wij hebben een huisje gekocht, op de trap ligt 2e hands parade tapijt, de overweging was om tapijt van de trap te laten herstofferen maar mijn vriend en ik zagen dat als een moeilijk uit te voeren klusje, het oude tapijt van de trap moet je zelf verwijderen. We zijn alle twee niet zo handig en tapijt op de trap reinigen leek ons wel iets om daar professioneel naar te zoeken. De goedkoopste, maar geen spijt of berouw van gehad is om het traptapijt door jullie te laten reinigen koste niets dat proefstukje is goed uitgelegd, sjonge jonge; enorm bedankt tapijt van de trap is als nieuw. Familie Hofmeier.

4 maart 2014. Mijn tweedehands bank heb ik gekocht via Marktplaats . Mooie bank maar de vlekken heb ik niet kunnen wegpoetsen met gewoon soda , groene zeep , schoonmaakazijn . Ik zag diverse advertenties met thuis je bank reinigen , er zijn ook bedrijven die als specialisatie banken gewoon bij ons thuis schoonmaken . Daar ging ons om . Kan hem niet missen . Geweldig bedankt . Morgens nog erg nat , avonds zaten we er op ! Hartegroet uit Rotterdam van Charmaine & Robert , Gerrit Rietveldstraat .

20 maart 2014. Wat een enthousiasme en doorzettingsvermogen om ons tapijt vlekvrij en schoon te maken bij ons in Maassluis aan de Mozartlaan. Zelfs de ingeschonken koffie vergeten! Zo zie je nog zelden iemand serieus zijn werk uitvoeren. Meubels verplaatsen, tapijt op de uitgeruimde plaats reinigen, meubels terugzetten. Met speciale schuimblokken stonden de poten vd bank ed fauteuil ed eetkamerstoelen niet op het vochtige tapijt. Over nagedacht. + puntje is toch wel dat er milieuvriendelijk aan tapijtreiniging is gedaan. Kunnen de kids gewoon op het tapijt spelen zonder gezondheidsklachten. H.G. Familie M.T. Verlaat.

2 april 2014. Hoi Mick hier van de Antiekzaak Hoofddorp, Jullie kennis/kunde pakte goed uit MBT oude stoelen laten reinigen muffe lucht. Werkelijk alles uitgetest dure luchtverfrissing maar ook de geurbestrijding DMV Ozon Geurbehandeling. De stoelen zijn hier op locatie meerdere keren behandeld met een niet chemisch goedje waar de aanwezige klanten ook direct naar vraagden wat er voor reinigings-middel is toegepast. Frisse geur die nog dagen daarna bleef hangen. De stoelen waren snel doorverkocht met winst, er had meer ingezeten als wij eerder van jullie meubelreiniging afwisten, Antieke meubels nodig? Grote Belt HOOFDDORP. Groeten Mick.

1 mei 2014. Prijsopgave om ons Perzisch vloerkleed bij ons op de Zuidwal 44 Delft te laten reinigen snel ontvangen. Afspraak inclusief halen/brengen tarief €50.=

Zal waarschijnlijk te maken hebben dat u deze tarieven voor vloerkleedreinigen alleen in Zuid Holland aanbied. Bij anderen die vloerkleden reinigen waren wij veel duurder uit!

Prima service. Keurig op tijd, halen en brengen. We zitten nabij het winkelcentrum Zuidpoort Delft. Moeilijk parkeren. Verassend voordelig onze Perzisch vloerkleed is vele tinten schoner geworden als nieuw en zijn daar erg blij om. Familie Mahieu.

15 mei 2014. Niet geschoten altijd mis. Ben je van plan om je tapijt te reinigen?

Wat je niet moet doen. Zelf tapijt reinigen. Hier een reactie van een doe-het-zelver.

Paar keer zelf aan de slag gegaan.

Tapijt shampoorellen.

Zwart water in de opvangtank. Hele week nat tapijt en de geur die je ruikt in een natte ruimte, kelderbox.

Nu we kinderen hebben een zoektocht gestart om een vakman in te schakelen.

Tapijtenreiniging. Niets betalen voor een proefstukje.

Hoe schoon tapijt er uit kan komen te zien na het reinigen. Tapijt was vochtig.

Zag er goed en schoner uit maar we wilden toch wel weten hoe het tapijt er droog uitzag.

Bedenktijd was geen probleem.

Geweldig. Ongelofelijk blij. Gevonden op Facebook- Recensies voor Tapijtreiniging-schoon.

Bedankt hé, Carola/Eddy, Lisztlaan xx, Rotterdam.

19 mei 2014. Referenties. Reinigen van een kostbaar handgewoven wollen nepal tapijt met natuurlijke kleuren zeer kundig en geheel volgens de richtlijnen van de fabrikant aan huis laten reinigen. Geen bemoeienis onze zijde. Ongelakte houten vloer, parket, afgedekt met door jullie meegebracht beschermd folie/plastic, om vochtplekken ongelakt houten parketvloer uit te sluiten. Chemicalien of chemische middelen zijn er niet toegepast fijn om te weten omdat de kinderen graag over het tapijt rollen. O wat zijn wij blij met het resultaat. ☼ Dick Valckenier-Kips +3170345xxxx.

Klant heeft aangegeven als u in Den-Haag woont, dan mag u hem/haar bellen.

2 juni 2014

Vakantiegeld ontvangen.

De woonkamer opgefrist, nieuw behang, muren sauzen en plafond gewit.

Geld gereserveerd “om eventueel te besteden voor” reinigen bankstel.

In Rotterdam zijn er stomerijen die een verhuurservice aanbieden. Kan je een tapijt Shampoorellen, maar ook je bankstel met deze shamporel-machine-reinigen.

Prijs, dat viel tegen. En dan ook nog zelf er iets van proberen te maken?

Dat kan beter, qua prijzen zeker.

Overigens onze tip: €80,- per zitdeel, rug en zitgedeelte van een bankstel reinigen, hebben wij niet afgerekend.

Bankstel ziet er weer visite ontvangen waardig uit. Onze nummer 1, opgeslagen bij favorieten in mijn iPhone. Bedankt. Casper wouters. Rhijnauwensingel, BEVERWAARD, Rotterdam.

20 juni 2014, reactie ontvangen van Debbie en Simon Mol- Kerkstraat in Noordwijk.

Wij vinden het -gezien het resultaat- billijk uw te berichten over de positieve aanpak bij ons in Noordwijk. Vooraf is ons medegedeeld tapijt reinigen kan een aanzienlijke verbetering betekenen.

Men heeft ons ook aangeraden -vanwege kleurverschil- het gehele tapijt te laten behandelen. Niet alleen de door ons voorgestelde vuile plekken. Daar gingen wij mee akkoord. Het waren slechts een aantal vierkante meters extra tapijt. Uw medewerker was coulant berekende de geoffreerde prijs. Niet alleen het resultaat na tapijt reinigen, meer dan uitstekend, maar ook de service om de meubels te verzetten en terug te plaatsen was voor ons aanleiding Tapijtenreiniging te complimenteren qua meedenken, uitvoering en resultaat tapijt reinigen. Wat voor ons ++++puntjes zijn, de flexibele manier om mee te helpen.

26 juni 2014. Laura Dibt-Hermsen. (Leiden)

“Jullie zijn een professioneel bedrijf die weten waar ze mee bezig zijn. Ik dacht dat het onmogelijk was mijn tapijt te reinigen, tapijtenreiniging is het gelukt ons zwaar vervuild tapijt –bij ons in- Leiden te reinigen. Vandaar de recommandatie.”

30 juni 2014 sara burgerhartweg in Hoogvliet, als wij hadden geweten dat meubelreiniging zo’n fantastisch resultaat gaf hadden wij eerder met Tapijtenreiniging gebeld. Niet alleen een geweldig compliment hoe u ons 2 + 3 zit bankstel naar showroom nieuwe staat heeft weten te reinigen. Ook de voorzichtigheid, voorzorg, om de laminaatvloer af te dekken vanwege eventueel gemorste water spatten stellen wij zeer op prijs! Familie S. van Bergeneijk.

8 juli 2014 beste medewerkers van tapijten reiniging,
Continuïteit, zo’n facilitaire schoonmaker die ons niet stoort als wij onze werkzaamheden 24/7 uitvoeren leek, na eerdere ervaringen met vorige schoonmaakbedrijven, niet haalbaar.
Tot kennismaking met jullie schoonmaakdiensten.
Geen overlast of lawaai van machines.
Flexibel, kantoor meubels verplaatsen, reinigen in onze werkplaats waar er meerdere afgesloten units beschikbaar zijn is op eigen initiatief voorgesteld. Daar was intern
niet over nagedacht. Daar willen wij graag een dankjewel voor achterlaten. Zo wie zo is er uitstekend werk verricht -naast de flexibele manier van verplaatsen en meedenken waar de kantoor meubels kunnen worden gereinigd, dat meerdere kantoorstoelen al 8 jaar rouleerden daar was niets meer van te zien. Transport en logistiek BV. Gersten Zilvesta.

17 juli 2014. Hoi mijn crèmekleurige stoffen bank was niet zo fris meer. Kan ik hem laten reinigen.
Liefst aan huis. We kunnen hem niet zolang missen!
Ik en met mij vele studiegenootjes wonen in een studenten appartement in Leiden.
Ben zelf aan de slag gegaan om water met een sopje te mengen.
Het waren teleurstellende pogingen. De aanwezige vlekken niet alleen groter er kwamen ook grotere bruine waterkringen tevoorschijn die er eerst niet waren?
Is er een bedrijf die niet chemisch ons gezamenlijk cremekleur stoffen bank spic&span die frisse kleur en geur kan teruggeven. Bedankt tapijtenreiniging superb, Dit willen wij volgend jaar weer!
Hartelijke groet, J.T. Dalen.

25 augustus 2014.
Bankstel schoonmaken!
Met interesse de artikelen gelezen die over bankstel schoonmaken op het internet zijn gepubliceerd.
Dan maar eens de proef aangaan ons vuile bankstel schoonmaken in Maassluis, valt er nog eer aan te behalen?
Het is komen en direct weer gaan als een proef stukje tegenvalt van tevoren afgesproken.
Na opstelling van de reinigingsapparaten en benevelen met milieu vriendelijk reiniger viel de grote opslagtank op waar het vuile water zichtbaar was en ook de eerste tekenen van een schoon stukje op ons bankstel verscheen: hoopvol!
Vuil stukje bankstel is meerdere keren voor behandeld en adequaat schoner gemaakt.
Er valt wel degelijk eer te behalen daarom onze toestemming om door te gaan.
Bank is waanzinnig schoon. Onvoorstelbaar.
Allerhande tips verkregen, hoe de geïmpregneerde bank schoon te houden.
Fam. Leenheer. Seringenstraat. Maassluis.

17 september 2014. Onze inloopmat koste behoorlijk veel geld ga je zeker geen nieuwe aanschaffen maar de kattenpisgeur verwijderen lukte zelf niet. Naar de dierenwinkel zo’n spray gekocht weggegooid geld bleek later want de geur kwam enkele dagen later hardnekkig terug. Contact met Tapijtenreiniging gezocht vanwege de goede berichten en met een spoelmachine en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen is het ze gelukt om de kattenpis uit de inloopmat te verwijderen. Dank hiervoor. Men mag mij bellen om te verifiëren. Familie van Rij. New Yorksingel. Den Haag.

30 september 2014. Waar kan ik mijn autobekleding milieuvriendelijk en voor een goede prijs in Alphen aan den Rijn laten reinigen?
Ook de familie maar eens gepolst, je weet maar nooit!
We weten wel iemand die bij ons in Alphen aan den Rijn tapijt reinigen heeft verzorgd met een geweldig resultaat en de prijs was ook oke!
Zegt wel iets als mijn nichtje tevreden is.
Contact met jullie firma opgenomen en wat bleek autobekleding reinigen zit ook verpakt in de uit te voeren werkzaamheden. Mooi!
De laatste dag van september, de 30e heeft uw vriendelijke medewerker onze Ford Mondeo autobekleding zo goed schoongemaakt dat er inmiddels familie en vrienden ook geïnteresseerd zijn geraakt.
Goede zaken toegewenst en zal zeker niet schromen om contact op te nemen als de autobekleding weer vuil is geworden. Wildschut. Jac. P. Thijssenweg in Alphen aan den Rijn.

14 oktober 2014. Wist dat jullie meer doen als tapijt reinigen heb daar dankbaar gebruik van mogen maken.
Koos ervoor om woonkamer tapijt te laten schoonmaken en als daar tijd voor vrijgemaakt kan worden vergeet ons bankstel niet. Fijn dat het tegelijk uitgevoerd kon worden. En helemaal geweldig op een van mijn vrije dagen. Jullie offerte was stukken goedkoper dan anderen die hier praktisch om de hoek zitten!!
Brian van Boggelen, Muizenberglaan, Breda, Noord Brabant.

1 november 2014. 2 Perzische vloerkleden lang moeten missen waarschijnlijk omdat jullie het druk hebben maar was het wachten waard. Ze lagen al lange tijd opgeborgen op zolder ze roken niet fris meer en de tijd die er aan gespendeerd is zagen wij terug schone frisse Perzen. Hartelijke dank een aanrader mbt prijsjes halen/brengen schoongemaakte Perzische vloerkleden; Verheijn, Herschelstraat, 2562 JR Den Haag.

2 november 2014. Plaats gerust onze reactie op de referenties pagina’s van Tapijtenreiniging m.b.t. (kantoor) tapijt reinigen in Ridderkerk.
Uw bedrijf kenmerkt zich door vriendelijk te woord staan, op de werkvloer het doortastende optreden en als laatst en meest belangrijke deel van uw inspanningen; tapijt is schoner dan we voor mogelijk hadden gehouden. M. Kolbe.

7 november 2014. Dag Tapijtenreiniging,
Jammer dat de vloerbedekking niet meer te reinigen was. Bedankt voor de uitleg en kosteloos bezoek. Onze stoffeerder kwam meteen langs en vertelde de vergankelijkheid, na 23 jaaren was de vloerenbedekking te vuil geworden staafde uw heldere verhaal dat reiniging niet alleen weggegooid geld is maar ons opzadelde met dubbele kosten van het laten reinigen en uiteindelijke vervanging. Top! Groetjes Laura, Oude Rijn in Leiden.

25 november 2014. Wij hebben vorige maand een groot beige berber tapijt laten reinigen door Rien van tapijtenreiniging.nl Wij hadden niet veel hoop dat hij nog enigszins schoon zou worden omdat er veel vlekken opzaten, waaronder koffievlekken en urinevlekken van een oud huisdier. Rien kwam bij ons thuis en heeft een aantal uren lang het tapijt gereinigd. Emmers vuil kwamen er uit het kleed. Het kleed ziet er nu weer bijna uit als nieuw en kan weer jaren mee. Prijs/kwaliteit is ook erg goed. Wij gaan volgende keer zeker weer met Rien of een collega van hem in zee. Jeroen en Colinda uit Hoek van Holland. Geplaatst op referenties Berber tapijt laten reinigen in Hoek van Holland.

12 december 2014. Onze 5 à 6 zitplaatsen Ikea hoekbank van het type Karlstad door jullie laten reinigen bij ons aan huis in Leerdam. Vuil? De geurtjes van het koken, bakken en gourmetten verwijderen was ons idee maar dankzij spoelbehandelingen en gebruik te maken van absorberende geurreinigers is onze hoekbank geur vrij en schoon geworden. Wat een vuile bagger, zand en haartjes zagen wij in de vuilwatertank van de meubelreiniging apparatuur. Zijn er heel blij mee. Groetjes L.A. Linden, J.A. Burgerstraat.

18 december 2014. In november hebben wij een wasdroger afgeleverd gekregen. door het bedrijf is het over 2 trappen gedragen. door een van de bezorgers is door hondenpoep gelopen en dat is uitgesmeerd op de lichte vloerbedekking van beide trappen. enige weken geleden is door jullie het tapijt van de twee trappen naar volle tevredenheid gereinigd zowel de uitgesmeerde vlekken maar ook de hondenpoepgeur is weg. kreeg net een brief van de verzekering binnen dat de reinigingskosten volledig onder de verzekering van de veroorzakers valt. ze erkennen de opgelopen schade. het is de professionaliteit hoe jullie ons te woord hebben gestaan, advies, en de manier van het reinigen van de trappen wat vrijwel meteen de hondenpoepvlekken liet verdwijnen. de geur met speciale behandeling later. hoogachting; r. montieux – bonte oslaan – wassenaar.

5 januari 2015. Splunter Beheer B.V. te Stellendam, maakt graag even van de gelegenheid gebruik om een dankwoord uit te spreken. Oudejaarsdag heeft Tapijtenreiniging Zuidland wederom weer keurig netjes de tijd en aandacht besteed aan het tapijt in onze kantoren.

21 januari 2015. Tapijt Reinigen Schipluiden.
mijne heren,
Hierbij mijn dank voor de goede en snelle service bij het reinigen van het tapijt in onze huiskamer.
Het resultaat heeft onze verwachting verre overtroffen. Niet alleen is het tapijt schoon maar ook de kleur is opgetrokken zelfs de verkleuring door verschieten.

Tapijt Reinigen Schipluiden

Onze hartelijke dank en tot over een paar jaar! Fam. van Beurden.

18 februari 2015. Een op diepte reinigen van ons tapijt is een kwestie van uitbesteding. Het is praktisch onmogelijk aangezien wij tweeën werken, vroeg op laat thuis komen, om ons te richten op het reinigen van ons tapijt in de woon- slaapkamers. Mijn broer opperde om zo’n machine, sproei extractie tapijt reiniger, te huren. In Rotterdam zijn er diverse aanbieders en tussen het rijtje stond ook Tapijtenreiniging Rotterdam vermeld. Hoeft je zelf niets te doen, lekker makkelijk. Ware profs die rekening houden met meubels -je kan wel zien dat ze daar behoorlijk wat ervaring in hebben- verplaatsen was snel gefikst. Al met al was deze manier om snel je tapijt professionele te laten reinigen nieuw voor ons en gaan dat zeker over een aantal jaren weer laten doen. Hartelijke dank! Groetjes uit Rotterdam-Zuidwijk, Keyenburg, familie Meerbach.

27 februari 2015.
Beste Rien, De bon is gisteravond binnen en het wollen kleed neergelegd. Prachtig geworden! Onwijs bedankt. Heb geen Facebook, maar al wel met veel mensen gedeeld! Groetjes van Kenneth en Samila, Bredenoord 3079 in Rotterdam IJsselmonde.

5 maart 2015. Vorige week is ons vloerkleed na heel goed reinigen teruggekomen.
Tapijtenreiniging, hartelijk dank!
Geurtjes verdwenen, we hebben nu een fris en schoon vloerkleed waar onze twee dochters weer op kunnen spelen zonder ons zorgen te maken over gezondheidsproblemen.
Geweldig dat jullie vloerkleden milieuvriendelijk reinigen.
Dat het vanwege drukte niet mogelijk was om in maart 2015 onze twee corduroy banken te laten schoonmaken begrijpen wij volkomen. Zie uit naar berichtuitwisseling via onze Facebook pagina’s om een afspraak te plannen, misschien begin april?
Nogmaals bedankt. Hartelijke groeten. Familie van Kray. Lofoten Zoetermeer.

31 maart 2015. Het is een aantal weken geleden dat Tapijtenreiniging onze bank heeft gereinigd.

Bankstel Reinigen Barendrecht

Kreeg complimentjes van familie en vrienden; zij waren ervan overtuigd dat ik het zelf gedaan had. Ik poets en boen wat af in huis, humor hé, denk wel dat jullie er nieuwe klantjes bij gaan krijgen in Barendrecht, de meesten wonen allemaal vlakbij de Van Ommerenhaven.
Krijg ik de eerst volgende keer als jullie onze bank reinigen korting maak reclame, nee hoor geintje, we zijn qua resultaat en geoffreerde tarief meer dan tevreden. Groetjes Yvonne en Lenie.

18 april 2015. Goed voorbereid en werklust, de mannen van Tapijtenreiniging kwamen op bezoek om het tapijt bij ons op kantoor te reinigen wat subliem is verricht.
In vertrouwen deur geopend en weggegaan met de afspraak om de contactpersoon op zijn 06 te bellen als de schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd zijn op zaterdag, tenslotte offert hij z’n vrije tijd op kan hij terugkeren om de lichten uit te doen, alarm activeren, toegangsdeur sluiten.
Maandagmorgen bij binnenkomst viel niet alleen het kantoor tapijt op wat de mannen hebben schoongemaakt.
12 jaar oud, overgenomen van de vorige huurder met loop sporen en vlekken.
Petje af, dit overtreft onze verwachtingen, zelfs de oude kleur v/h project tapijt is opgehaald en de loop en vlekken verdwenen. Fijn dat de bureaustoelen en hockers door jullie weer teruggeplaatst zijn!
Met vriendelijke groet, Travel Agency, Zoetermeer: Robert de Soet.

12 mei 2015.
Meubelreiniging aan huis in Spijkenisse is wel heel comfortabel.
Je stoffen meubels laten ophalen een aantal weken wachten voor ze teruggebracht worden, te lang naar onze mening!
Zolang op de tuinstoelen zitten?
Aan huis reinigen, de laminaat vloer beschermen tegen eventuele waterspat voor een redelijke prijs, mijn man en ik waren het eens om het uit te proberen.
Niets teveel beloofd door Tapijtenreiniging.nl.
Onze laminaatvloer is door het meegebrachte plasticfolie niet blootgesteld aan water.
De plasticfolie was nat geworden, de laminaatvloer gelukkig niet, daar was rekening mee gehouden door een extra groot stuk mee te nemen.
Er was genoeg plaats om de eetkamer stoelen, bankstel en de fauteuils 2x schoon te maken.
Super, wat zijn onze meubels schoon geworden, hadden wij niet verwacht.
Groetjes Monica Sluyterman, Thetfordstraat, Spijkenisse.

Spoedklusje,
Kantoor tapijt reinigen
Gelukkig bood Tapijtenreiniging.nl de helpende hand! Bijgestaan door Schoonmaakbedrijf Schoon Spijkenisse. Reactie op ons emailadres ontvangen van the zoo cateringbedrijf in Heinenoord; Kantoor stond leeg waar het ons in eerste instantie om ging waren de vlekken. Tapijt zag er om sommige (opvallende) delen niet representatief uit. Zo kunnen wij geen bezoekers in ons nieuwe kantoorpand Heinenoord ontvangen. Kantoor tapijt Reinigen, is iets wat wij later dit jaar in 2015 nog overwegen! The Zoo Catering, Heinenoord.

19 juli 2015. Goedemorgen,
Ik heb geen google (plus?) account. Sorry. En zonder kan dat niet.
Hierbij onze recensie voor u:
Onze bank is weer heerlijk fris en schoon! Er is veel troep af gekomen, dus we hebben het zeker niet voor niks gedaan! Ook nu in vergelijking met de andere bank zie je hoe lekker schoon hij nu is. We zijn er heel erg blij mee! Groetjes Kirsten, Ommoord, Cordell Hullplaats.

31 juli 2015. Een zogeheten Noppen Vloerkleed Reinigen, Waar kan ik daarvoor terecht en het liefst dichtbij onze woonplaats https://tapijtenreiniging.nl/tapijtreiniging-vlaardingen/ leverde direct resultaat op met name het milieuvriendelijk sprak ons aan. Afspraak gemaakt ophalen-terugbrengen na een aantal dagen kost niets extra. Ons wollen noppen vloerkleed laten reinigen deze zag er als nieuw uit en impregneren was inbegrepen bij de prijs. Hartelijke groet, familie van Veen, Henriette Roland Holstraat in Vlaardingen.

26 augustus 2015. Wat kost het om mijn tapijt te laten reinigen?
Ik wilde graag weten wat het kost om mijn tapijt te reinigen. Komt u ook in Naaldwijk?
Er daarnaast als oplettende consument ook tot in details laten uitleggen of het tapijt lang nodig heeft om te drogen na reiniging. Verplaatsen van meubels? Komt er een beschermlaag?
Het meest opvallend is dat er meerdere Tapijtreinigingsbedrijven zijn benaderd. De enigste die binnen een aantal uren direct terugbelde waren jullie. Qua uitleg meteen een afspraak gemaakt om ons tapijt te laten reinigen inclusief impregneren waar de nodige tijd aan is besteed. Heel professioneel. Mag mijn reactie gerust weergeven als zijnde recensie tapijt reinigen Naaldwijk. Groetjes Lies van der Hoff.

6 september 2015. Op mijn vrije dag, 26 augustus 2015, kwam Tapijtenreiniging naar ons toe. Onze bank is erg vies niet zo vreemd als je 2 kleine kinderen hebt. Vieze plekken op de zitting en op de vaste kussens van de bank. Gemorst vruchtensap of chocolade vlekken? Wat het ook was qua vlekken in onze bank ze zijn tot onze vreugde volledig verdwenen. Complimenten voor het professioneel reinigen, tarieven en het omgaan met de kleintjes die op woensdag aanwezig waren. Marco Luyn, Grondherenstraat, Rotterdam.

14 september 2015. Een kat als loge die uit stress en frustratie op meerdere plekken heeft gepist op ons half jaar oud bankstel nou we waren not amused om het zo maar even uit te drukken.
Zijn er schoonmaaktips om de kattenpis geur te verwijderen uit een bankstel?
We hebben ze allen uitgeprobeerd. Niets hielp. Of een paar dagen dat dan wel weer.
De verzekeringsmaatschappij van de eigenaar van de kat wilde de kosten vergoeden als er een meubelreinigingsbedrijf naar keek, een offerte stuurde die wij weer naar de verzekeraar moesten sturen. De kosten vielen mee en we hebben niet om toestemming gewacht want inmiddels 2 weken verder kon je niet meer op het bankstel zitten zonder de kattenpis geur op het bankstel af te dekken met een paar dikke fleece dekens. Geen halve maatregelen neemt de medewerker en toont zich een ware vakkundige meubelreiniger door veelvuldige het bankstel te spoelen en de trukendoos te openen met biologische urinegeur verwijdering producten. Het heeft geholpen. Duurde even tot de bank volledig droog was maar dat maakte niet uit. We zitten weer heerlijk languit geen last meer van kattenpis en de rekening is betaald door de verzekering. Dank! Familie Brugger, Hooigracht in Leiden.

25 september. Dag tapijtreiniging, dit is mijn referentie zoals ik het beleef hebt, waarheidsgetrouw, mag gerust geplaatst worden.
Heeft iemand van jullie tapijtreinigingsbedrijf ervaring met het reinigen van vast tapijt?
Beetje dom achteraf gezien. Maar er kwam een leuke spontane telefonische reactie dat maakte mijn overhaaste reageren via het contactformulier van tapijtenreiniging.nl goed.
Het ging om mijn studenten kamer waar vaste tapijt ligt. Het ligt er al van de vorige bewoners. Er is niets aan gedaan het stinkt als ik op de vloer naar tv lijkt en de penetrante geur van nicotine, geur van sigaretten is in het tapijt getrokken.
Na professioneel inhuren van tapijtenreiniging geen geurtjes meer waar ik me aan stoor. Tapijt ruikt fris, ligt zachter, komt dat mede door impregneren? Agnes, Ravelstraat, 2162 AR, Lisse.

5 oktober 2015. We hebben twee mooie 2ehands gestoffeerde stoelen/stoffen fauteuils via een bod op een online veiling website gekocht.
Stofferen is voor ons niet te betalen. Hoe krijgen wij de stoffen stoeltjes weer redelijk schoon?
We hebben niet veel geld te besteden en zijn op snor gegaan met een goede oma weet raad tip.
Ook niet veel wijzer van geworden. Jammer. We durfden het niet aan. Ook bij de drogist (kruitvat) gekochte bus met schuim geschikt voor het reinigen van stoffen meubels uitgeprobeerd. De fauteuils werden er plakkerig van. Niet fijn om erop te zitten.
Mijn oma heeft enige jaren geleden toevallig toch haar relax fauteuil door Tapijtenreiniging laten reinigen. Was en is door nog steeds zeer tevreden over.
De pagina fauteuil reinigen bezocht via de zoekfunctie en een afspraak gemaakt om die van ons
aan huis te laten reinigen. We zijn vast van plan om dit met enige regelmaat te laten uitvoeren. Wat een viezigheid kwam er uit de stoffen bekleding gewoon ranzig dat geeft aan wat reiniging op diepte voor effect heeft op twee aangeschafte 2ehands gestoffeerde stoelen/stoffen fauteuils. Respectvolle vriendelijke groet, Marco & Eva Velthuizen, Reinier Kloegstraat, 3191 XE Hoogvliet.

Ze zijn bij ons 18 november voor Tapijt Reiniging op de Datheenstraat in Vlaardingen langs geweest.
Bij wijze van hoe schoon het tapijt kan worden is er een stukje tapijt ± een vierkante meter met behulp van sproei extractie tapijt reinigen apparatuur schoner gemaakt. Het resultaat was direct opmerkelijk. Mooie moment opname. Er zijn foto’s gemaakt die gaan we plaatsen op onze Twitter en facebook account. Als je ze een like geeft, dus leuk vindt, geeft Tapijtenreiniging korting.
Daarom is het interessant, om ze leuk te vinden op facebook of twitter, en naar korting te vragen als je op zoek ben naar een Tapijt Reiniging bedrijf in Vlaardingen. Groetjes Veronique v/d kruif.

Moeder heeft niet zoveel met vreemden op, maar u heeft een goede 1e indruk achtergelaten door zich keurig voor te stellen, wat u ook al weer kwam doen, en de hulpvaardigheid waar nodig een en ander te verplaatsen. Wij als opgetrommelde naaste familie hoefden de handen niet uit de mouwen te steken aan de Hellevoetse Achterweg. Het werd met heel veel kennis en deskundigheid gedaan. Moeder waardeerde ook het gezellige praatje tijdens het bakje koffie drinken. De tijd vloog om. Er zijn vast veel ouderen die dubben over nieuw tapijt laten leggen of Tapijt reinigen. Wij kozen voor de laatste overweging. Had ook zeker qua prijs nieuw- en reinigen te maken. Hartelijke groeten van de familie Trompert – Hellevoetsluis. Tapijt was vrijwel direct droog na dat u vertrok en ziet er als nieuw uit.

8 januari 2016. Beste Rien, we wonen inmiddels 2 weken op het schone tapijt en met elke keer zuigen wordt het tapijt mooier na jouw geweldige schoonmaakbeurt. Dank hiervoor!
Je had tegen Stefan gezegd dat een tapijt Turboborstel beter was. Ik heb inmiddels her en der navraag gedaan en op het internet gezocht, maar kan het niet vinden. Zou jij mij kunnen vertellen waar ik zo’n Turboborstel voor het tapijt kan aanschaffen? Alvast dank en vriendelijke groet uit Wassenaar, Annette.

Ingezonden reactie: 20 januari 2016. Vloerkleden reinigen Spijkenisse.
Eind december 2015 zijn onze 2 hoogpolige vloerkleden aan huis opgehaald om ze te laten reinigen. 1,5 week later weer bij ons thuis aan de Wezelveen in Spijkenisse afgeleverd. Het waren echt gebruiksvoorwerpen. Niemand hoeft voor ons schoenen uit te doen. Zat met vlekken. Vloerkleden reinigen Spijkenisse? Netjes. Stipt op tijd. Halen en brengen. Keurige prijsjes. De kleden zijn goed schoon gekregen. Van harte aanbevolen, deze vloerkleden reinigen service in Spijkenisse. Groetjes Martine Sodaar.

29 januari 2016. I am new to Netherlands and bought a 2nd hand car. The car is in great condition although the seats were stained and dirty.
I wasn’t sure if the stains would come out at all and so called Rien to see if he could help. He came out to look at the car and did a test. It worked perfectly and he cleaned them. The seats now look like brand new!!!
He was exactly on time for our appointment and was extremely friendly and quick.
Above all he really accommodated the fact that my Dutch isn’t great and made me feel comfortable.
I would definitely use them again and would 100% recommend their business to anyone looking to have their cars or furniture/carpets cleaned. Amy McDowell. Autobekleding reinigen verzorgt in Spijkenisse, Kikkerveen.

10 maart 2016. Hallo hier een bericht van Bert en Irene Kranendonk over ons vloerkleed reinigen.
In Den Haag zijn er diverse aanbieders die je vloerkleed kunnen reinigen.
Die van ons had een speciale maat, namelijk 4×4. Oorspronkelijk gewoon tapijt maar getuft aan de 4 zijden.
Ligt als vloerkleed bij ons in de woonkamer.
Heldere uitleg na telefonisch overleg om het kleed aan huis te reinigen.
Gaan zeer vakkundig te werk en de prijs, vloerkleed reinigen Den Haag, is tegen een gereduceerd tarief aangeboden aangezien ze die dag toch al in de omgeving werkzaam waren.
Vakmanschap zoals je niet vaak tegenkomt. Noordweg 2548 AB Den Haag.

29 maart. Dag Marjan, wonderlijk dat we op jullie advertentie tapijtreiniging Gouda terecht zijn gekomen. Zoeken loont de moeite!
Het uiteindelijke doel was om de vloerbedekking in ons nieuw te betrekken huis te laten reinigen maar daar niet zoveel voor te betalen dat je daar haast nieuwe vloerbedekking voor kan kopen. Bedragen zijn voorbijgekomen van €300 tot €600?
En dat voor een kleine woonkamer, 2 slaapkamers en een gang van hooguit bij elkaar opgemeten 90m².
We wilden zelfs een tapijtreiniger huren via Boels, voor een paar tientjes lijkt dit een goed plan. Maar nee jullie tapijtreinigingsbedrijf is helemaal niet zo krankzinnig duur en wat een schoon tapijt hebben wij nu in de woning liggen waar we week 16 gaan wonen. Geweldig bedankt voor de prijs- kwaliteit familie Roomer.

6 mei 2016. Beste tapijtreiniging Papendrecht, onlangs liet ik mijn vloerkleed reinigen voor € 90. Deze was zeer vuil en van wol. Kleed heeft weer de oude vertrouwde frisse look en scheelt ons aardig qua kosten om een dergelijk nieuw handgeknoopt vloerkleed op de kop te tikken.
Een welgemeend compliment Karin van der Helm, Beukmolen, Papendrecht.

18 mei 2016. De mijne was te groot om mee te nemen.
Daarom ons vloerkleed aan huis laten reinigen.
Geweldig!
En een aanrader om te zien hoe de verschoten kleuren weer terugkeren na enige behandelingen.
Je leeft op zo’n kleed en staat er niet bij stil dat er bagger uitkomt.
Ga voortaan als ik de hond heb uitgelaten de poten droog maken.
Daar komt denk ik toch de meeste vuil door terecht in het vloerkleed. Top resultaat.
Mede door het milieuvriendelijk reinigingsmiddel en impregnatie. De zon scheen in de woonkamer daarom was het drogen beperkt tot maar 3 uur. Rianne Mandelaars, ’s-Gravenzande.

2 juni 2016. Bank reinigen of niet? Die van ons was 11 jaar oud en mankeerde verder niets.
Alleen op de armleuningen was de bekleding lichter door schrobben en ovenreiniger van HG gebruik.
24 mei 2016 was er een meubelreiniger van tapijten reiniging aanwezig.
Claimde 17 jaar ervaring te hebben met stoffen meubels reinigen.
Zag direct dat er kleurverschil was op de door ons gereinigde met brute kracht van de armleuningen.
Het is door meubelreiniging aan huis niet meer te herstellen. Eerlijk advies. We hoefden niets te betalen voor het bezoek.
Je bankstel laten reinigen in Rotterdam? Is hij nog schoon te krijgen? Dit bedrijf is een aanrader, vertellen of het mogelijk is en het kost je niets als ze je huis verlaten. Ronald Velthuizen. Laan Van Avant-Garde Rotterdam.

5 juni 2016. Nadat ik Stoffen meubels reinigen had gevonden op internet en de offerte aanvraag had ingevuld, werd ik volgens afspraak de eerst volgende dag teruggebeld door Harry Vermaas.
Met hem een afspraak gemaakt om onze 16 jaar oud bankstel te reinigen.
En daar hebben wij geen moment spijt van. Echt een fantastisch resultaat tegen een schappelijke prijs.
De bank weer als nieuw. Harry, een geweldig aardige man met verstand van zaken en moderne apparatuur was ook zo vriendelijk om onze laminaatvloer te beschermen met afdekzeil.
Dit gaan we om de 3 jaar laten doen. Harry, bedankt voor je professionaliteit en oplevering van een praktisch nieuw gestoffeerd bankstel! Groetjes Ines. Ilpenstein, 3085 DL.

9 juni 2016. Berber vloerkleed reinigen in Den Haag. Wol is kwetsbaar. En de vlekjes verwijderen uit onze Berber ging prima met een reguliere vrij gemakkelijk verkrijgbare vlekkenspray, veilig voor wollen tapijten. Maar je Berber reinigen is toch iets waar je een specialist voor aanroept. En dat hebben we opzocht. Het begrip wol veilig reinigen hanteert. Helemaal geweldig dat ze eerst bekijken hoe vuil en welke vlekken er op je berber zijn ontstaan alvorens ze hem mee nemen ter reiniging. Heel serieus. Die van ons verbleef drie weken in bewaring maar dat hadden wij direct al verteld daar geen problemen mee te hebben. Onze Berber is terug. Als nieuw! Er is moeite gedaan om de Berber weer in originele staat terug te brengen. Hartstikke tevreden dat zegt genoeg m.v.g. Gerrie Bloem Johannes Camphuijssstraat Den Haag.

24 juni 2016. Nadat jullie bij ons langs zijn geweest, tapijt woonkamer schoonmaken in Leiden, verbluffend resultaat. Geloof een half jaar geleden? Is op 17 juni nogmaals iemand langs gekomen om de autostoelen van mijn Volkswagen Caddy als ware nieuw door diepte reiniging superieur schoon en vlekvrij te maken. Herman van Loo, Leiden.

30 juni 2016. Heel erg blij dat wij tapijtenreiniging voor onze bank reinigen in rotterdam hebben ingeschakeld. Met een op handen zijnde verhuizing zijn onze twee honden door het leegruimen van de diverse kamers van slag geraakt. De bank is het middelpunt geworden door er tegen aan te pissen. Er is ons flink wat geld bespaard door de bank in ons oude huis te reinigen. We kunnen hem weer fris gewassen meenemen naar ons nieuwe adres. Hij is niet alleen schoon maar ook weer geur vrij. En dat voor die centen! Joop Hitzert, Gedempte Zalmhaven, 3011 BT Rotterdam.

4 juli 2016. Hello carpet cleaning South-Holland. You cleaned several of my rugs a few months ago and did a wonderful job. I was wondering if you also clean carpets in office buildings? I work for a company that holds trainings in Den Haag and they need the carpet in the training room cleaned. Is this something you do? Sincerely, Kirstin McMullen, the Hague.

7 juli 2016. Jullie pagina trap reinigen gevonden.
Met name het kosten aspect was de reden om een afspraak te maken en dat ter plekke werd bekeken of de vloerbedekking op de trap reinigen, waar veel op gelopen is, nog nut heeft.
Natuurlijk sprak het ons ook aan dat het bezoek geen kosten met zich mee bracht.
Vriendelijk, dat was het eerst wat opviel. Geen reclamepraatje. Maar daadwerkelijk een klein stukje tapijt van de trap reinigen om het verschil te laten zien. Overtuigend! Huis staat ter verkoop. Onze hartelijke dank voor de tijd die er aan besteed is. Sjaak, Rondedans 2907 AC Capelle aan den IJssel.

18 juli 2016. In de Benelux tapijtreiniging laten uitvoeren voor lage kosten en nazorg als men niet tevreden is. Dan is navragen in je kennissenkring of familie niet eens zo’n gek idee.
En daarom kwam ik voor mijn hoogpolig tapijt reinigen afmeting 180×250 bij vloerkleed reinigen terecht voor reinigingsadvies prijs en een datum om het vloerkleed op te halen.
Is er een klopmachine aanwezig om het zand en vuil uit ons hoogpolig vloerkleed uit te kloppen? Haal afspraak gemaakt. Brengen. Na 9 dagen ons kleed retour. Fantastisch resultaat. Henk Wolper Klaproosstraat Alphen aan den Rijn.

4 augustus 2016. Bank reinigen Rhoon. Onlangs zijn jullie bij ons op de Mangaan in Rhoon langs gekomen om de 3 zit bank met hocker die na 17 jaar niet meer fris of vlekvrij was te reinigen. Mooi resultaat. Het schoonmaken is heel goed bevallen en met een druk gezin als die van ons zeker de moeite waard om dat ieder jaar te laten doen. Van harte onze aanbeveling die gerust geplaatst mag worden. Hartelijke groeten Kim van den Braak.

15 augustus 2016. Dag Rien Braun, heb je net aan de telefoon vertelt hoe blij wij zijn dat je toch onze hoekbank wilde reinigen. Je twijfelde of het nut had. Ook het geplaatste proefstukje waar de meeste vlekken zich concentreerden brachten je niet van je mening af. Gelukkig voor ons met toestemming dat we ermee akkoord gingen dat de aanwezige vlekken niet 100% te verwijderen zijn toch de hoekbank reinigen. En man weet je droogtijd duurde wel even en toen hij helemaal opgedroogd was waren de meest in het oog springende vlekken volledig weg zelfs die waterkringen waar jij de nodige vraagtekens bij had. Mijn complimenten over je vakmanschap en serieuze benadering van ons als klanten om ten eerste te vertellen dat de hoekbank te veel vlekken heeft en ten tweede het meest vervuild stukje schoonmaken. Mvg Rudy Klijnen Laurierstraat Den Haag.

Niet mijn idee hoor maar moeder de vrouw wilde nieuwe meubels. Geen van de meubelzaken waar we langs zijn geweest op 1 september jongstleden had een bankstel waar we gecharmeerd van waren. Mijn vrouwtje is op het internet gaan kijken en wat dacht je? Bank laten reinigen Rotterdam, warempel, en dat scheelt echt heel veel geld zeg! Ook veel positieve beoordelingen gelezen over Tapijtenreiniging en die van mij is via het contactformulier toegestuurd. Marcel Roering. Rozenlaan. Rotterdam.

24 oktober 2016. Ben Dorsman, Eerste kade in Gouda. Je kan gerust een kleed laten reinigen door jullie vakkundig personeel. Tot in de kleinste details zowel ophalen als het terugbezorgen keurig gepland. Ons wollen vloerkleed is enorm opgeknapt en bij deze onze hartelijke dank.

18 november 2016. Het zal denken wij 2 jaar geleden zijn dat wij energie en de nodige tijd besteed hebben aan het shamporellen van vloerbedekking. Bij ons in de wijk zat een DA filiaal waar je deze kon huren. Inmiddels weg. Op zoek naar een tapijtreinigingsbedrijf die bij ons in Giessenburg werkzaam is bracht ons bij jullie adres in Zuidland. Totaal anders dan shamporellen. Dat was gelijk duidelijk. Daarvoor net gestofzuigd maar waar deden we het voor? Wat een smerige troep zit er in je tapijt. Maar hij bleef lachen, de tapijtreiniger, en vertelde dat dit een bevestiging was dat hij goed werk verrichte. Bedankt en sturen jullie volgend jaar weer diezelfde tapijtenreiniger langs? Marja Rensen.

08-12-2016 Maasland, een aantal maanden geleden een offerte aangevraagd voor het reinigen van een hoogpolig tapijt.
Vervolgens hebben we een offerte gekregen en hebben we een afspraak gemaakt voor het ophalen van het tapijt.
Het tapijt moest gereinigd worden van kattenpis wat wij er zelf met geen mogelijkheid uitkregen en wat een vervelende geur achterliet.
Een paar weken gingen voorbij en het tapijt werd terugbezorgd. Heel erg tevreden met het uiteindelijke resultaat, urine lucht is verdwenen en de service was helemaal top! Familie Soekarman.

25 februari 2017. Vloerkleed reiniging Alphen aan den Rijn, Beste Mark, Afgelopen donderdag heb je ons kleed teruggebracht. De vlekken zijn er niet helemaal uit (je had van tevoren ook geen garantie gegeven), maar ik zie toch wel degelijk een groot verschil met vóór de reiniging. Het kleed is echt wel schoner/witter, dan dat hij was. Dus nogmaals dank. Groetjes Annette.

30 mei 2017. Gisteren 29-5-2017 aan de Rembrandtweg in Noordwijk mijn bankstel reinigen, boven verwachting schoon geworden! Geweldig, en voor zo’n prijs kan je niet tobben. Grandioos gewoon!

16 juni 2017. Waarschijnlijk zijn wij net als anderen op zoek gegaan naar een bankstel laten reinigen. Rotterdam daar wonen wij met veel plezier, leuke woning aan de Maas, gezellig buurtjes en het centrum makkelijk te bereiken. Bij een van onze collega’s is Tapijtenreiniging.nl langs geweest om de eetkamerstoelen te reinigen. Dat was goed bevallen en de prijs die men vroeg zeer redelijk. Onze lounge bankstel is ook naar alle verwachting zo schoon geworden dat de gekochte (vervangende bankhoezen) weer in de kast kunnen. Bedankt!

2 augustus 2017: Wij waren niet op zoek naar een berber reinigen expert. Eerder op zoek wat een nieuw berber tapijt gaat kosten en waar we daar in Alphen aan den Rijn voor terecht kunnen. Hoe vreemd kan een zoektocht op het internet verlopen: Berber tapijt reinigen Alphen aan den Rijn. Kleed is als nieuw! En de prijs zeer aantrekkelijk m.a.w. heel voordelig en prijs/kwaliteit zeer goed. Robert Jongejan.