Shamporellen vloerbedekking, tapijt

Shamporellen vloerbedekking

Vuil en grauwheid kruipen al gauw in een vloerbedekking – zelfs in het keurigste huishouden. Soms heeft u er niet eens erg in, totdat u een schoonmaakploeg langs laat komen. Wij zijn zo’n tapijtreinigingsbedrijf. Een techniek die zich bijzonder goed leent voor het schoonmaken van tapijten is het zogenaamde shamporellen vloerbedekking. Daarmee gaan wij gebruikssporen en vlekken (drankjes, ontlasting van huisdieren, modder, bloed, enzovoort) keer op keer succesvol te lijf. Hoe werkt shamporellen van vloerbedekking en wat zijn de voordelen. Shamporellen is een reinigingstechniek waarbij wij warm water mengen met een schoonmaakmiddel van hoge kwaliteit. Vervolgens spuiten wij dit mengsel in het vieze tapijt, waar het zich hecht aan het vuil. De laatste stap van shamporellen is het uit het tapijt zuigen van het vocht en het vuil. Het resultaat van dit proces is een brandschone en fris ruikende vloerbedekking – als nieuw, dus! Uiteraard vergeten wij ook het impregneren van het tapijt niet. Interesse? Telefoon 0181-64 94 87. Het tapijt is na het shamporellen van uw vloerbedekking verrassend snel weer droog, zonder dat het raam urenlang open hoeft. Hoe dan ook, wij kunnen deze schoonmaak uitvoeren wanneer u aan het werk bent, zodat u er geen last van heeft. Gaat het om een vloerkleed reinigen, dan nemen wij die het liefst mee naar onze eigen werkplaats.

Milieuvriendelijk shamporellen vloerbedekking

Vaak doen chemische reinigingsmiddelen meer kwaad dan goed: ze zijn niet alleen slecht voor het milieu en gevaarlijk voor kinderen en huisdieren, maar kunnen ook de vloerbedekking beschadigen of verkleuren. Genoeg redenen voor ons dus om milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen te gebruiken. Die reinigen net zo goed of zelfs beter, maar brengen niet de nadelen van chemische middelen met zich mee.

Shamporellen vloerbedekking, tapijt, gratis proef

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem dan nu contact op met Tapijtenreiniging. Wij zijn actief in Zuid-Holland en rekenen géén voorrijkosten. Wel zo prettig, toch? Ook komen wij graag een proefstukje tapijt shamporellen– vrijblijvend en gratis– zodat u een goed idee van het eindresultaat krijgt. U bereikt ons op tel. 0181-64 94 87. Vele klanten gingen u voor. Inmiddels bestaan wij al 22 jaar. Hier leest u onze reviews!
Shamporellen Vloerbedekking

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!