Sproei extractie tapijt reinigen

Sproei extractie tapijt reinigen

U staat er misschien niet zo bij stil, maar dagelijks dringt vuil en viezigheid uw huis binnen. Uw huisdier loopt met modderpootjes over uw vloerbedekking, u laat per ongeluk een beker koffie over het tapijt vallen, het gebeurt ons allemaal wel eens. Natuurlijk maakt u de vlekken schoon, maar onzichtbaar vuil blijft achter. Vraagt u zich af hoe u uw tapijt of vloerbedekking echt goed schoon krijgt? Tapijtenreiniging.nl biedt de oplossing in de vorm van sproei extractie tapijt reinigen.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Gelukkig voor ons nam Tapijtenreiniging ook de tijd om de tapijten in de slaapkamers onder handen te nemen. Alhoewel er geen noemenswaardige vlekken waren is de smoezeligheid van het tapijt verdwenen het oogt weer fris en wat opvalt de tapijt pool weer omhoog gekomen. Dank je wel!

Sproei Extractie Tapijt Reinigen

Sproei extractie: Zo werkt het

Voor sproei extractie gebruiken wij warm water. Hier kan een reinigingsmiddel aan worden toegevoegd, maar dat is niet per se noodzakelijk. Het gebruik van chemische middelen wordt hierdoor minimaal, wat beter is voor het milieu. Het water injecteren wij onder regelbare druk in uw tapijt of vloerbedekking. Vervolgens zuigen wij het residu weer krachtig af waardoor viezigheid wordt afgevoerd en vlekken verdwijnen. Na herkent u uw tapijt of vloerbedekking niet meer terug, zó schoon is het geworden. Twijfel? Begrijpen wij, ons voorstel een klein stukje van het tapijt te gaan reinigen. Zo heeft u een idee hoe het tapijt eruit kan komen te zien. Vrijblijvend. U kunt op elk moment aangeven van reiniging af te zien. Daar berekenen wij geen kosten voor! Vooraf weten wat het kost om uw tapijt te laten reinigen? Prijzen tapijt reinigen.

Perzisch Tapijt Reinigen |zuid Holland | Regio Rotterdam, Den Haag, Schiedam En Leiden

Voordeel van sproei extractie tapijt reinigen

Sproei extractie tapijt reinigen is een van de meest krachtige en effectieve methodes om tapijt en vloerbedekking grondig te reinigen. Het grote voordeel van is dat niet alleen de zichtbare viezigheid wordt verwijderd, maar dat ook de kleine vuildeeltjes worden afgevoerd. Dus, wilt u uw tapijt of vloerbedekking grondig en professioneel laten reinigen, dan is sproei extractie een goede keus. Wij adviseren u om, na de behandeling, uw vloerbedekking of tapijt te impregneren zodat vuil en viezigheid zich minder snel kunnen hechten.
Wilt u meer weten over deze manier van reinigen, of over de andere producten en diensten die wij leveren? Of misschien wilt u liever direct een afspraak maken? Wij helpen u graag verder. Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 0181-649487. Tapijtenreiniging.nl is al jaren een gerenommeerd bedrijf op het gebied van alle soorten reiniging: denk aan meubelreiniging, allerlei soorten ondervloer reiniging en bijvoorbeeld reiniging voor uw bankstel!
Beoordeling door klanten op Facebook: 4.9/5 60 beoordelingen. Hier tapijtenreiniging reviews op Google.