Tapijt reinigen Alphen aan den Rijn

Tapijt reinigen Alphen aan den Rijn

Of het nu komt door jarenlange lopen op uw tapijt of omdat er een ongelukje is gebeurd op een gedeelte hiervan: als uw tapijt er niet meer fris uitziet dan wilt u natuurlijk snel uw tapijt reinigen in Alphen aan den Rijn. Deze plaats en uiteraard nabij gelegen plaatsen zijn voor ons goed bereikbaar, Tapijtenreiniging.nl zorgt ervoor dat uw tapijt vakkundig wordt schoongemaakt. Daarbij maken we gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en professionele tapijtreiniging-machines. Tapijt reinigen Alphen aan den Rijn door Tapijtenreiniging.nl voor het beste resultaat. Proefstukje om te bekijken hoe schoon het tapijt kan gaan worden is inclusief. Geen merkbaar verschil te zien dan kunt u besluiten om van reiniging af te zien.

Werkwijze tapijt reinigen

Wij gaan op de volgende manier te werk bij het tapijt reinigen. U hoeft zelf niets te doen, want wij verplaatsen uw meubels en andere zaken die op het tapijt staan. Als het nodig is, stofzuigen we het tapijt ook eerst. Vervolgens gaan we aan de slag met het tapijt reinigen in Alphen aan den Rijn. Hardnekkige vlekken of inloopvervuiling behandelen we tijdens de reiniging apart met speciale middelen. Als we het tapijt hebben schoongemaakt, dan zetten wij de meubels weer op de oorspronkelijke plaats terug. Om de poten van de meubels te beschermen plaatsen we kunststof voetjes onder de poten!

Schoonhouden van een gereinigd tapijt

Nu uw tapijt weer schoon en fris is, wilt u natuurlijk niet dat het binnen de kortste keren weer vervuild raakt. Daarom helpen wij u bij het schoonhouden van uw tapijt. Reinigen van toekomstige vervuiling wordt daarmee uitgesteld. We voorzien uw tapijt van een onzichtbare beschermlaag, impregneren, tegen vuil die voorkomt dat vuil in uw tapijt kan doordringen. Het reinigingsmiddel dat wij gebruiken bevat deze beschermlaag al, maar het kan verstandig zijn om veel belopen gedeelten te behandelen met een extra beschermlaag. Als u wilt, zorgen wij voor deze extra beschermlaag met ons milieuvriendelijk impregneermiddel voor tapijt, PROSEAL ®. Interessant: wij reinigen ook stoffen banken!

Tapijt reinigen Alphen aan den Rijn: waarom kiezen voor Tapijtenreiniging?

Wilt u ons inschakelen om uw tapijt te reinigen? Bij Tapijtenreiniging profiteert u van:

  • vakkundige professionals tapijt reinigen in Alphen aan den Rijn
  • milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • direct beloopbaar tapijt, zowel tijdens als meteen na het reinigen
  • geen voorrijkosten
  • geen kosten als u niet tevreden bent over het resultaat, hier enkele tapijtenreiniging reviews
  • bekijk hier prijzen tapijt laten reinigen
  • Wij zijn ook aanwezig op Facebook. Zie de reviews

Wilt u meer weten over onze service, een offerte aanvragen of direct een afspraak maken? Neem dan contact met tapijtenreiniging op of bel direct naar 0181 64 94 87.

Beoordeling door klanten op Facebook: 4.9/5 60 beoordelingen. Hier tapijtenreiniging reviews op Google.
tapijt reinigen Alphen aan den Rijn

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!