Tapijt reinigen Zoetermeer

Tapijt reinigen zoetermeer: wij klaren de klus!

Tapijt reinigen in Zoetermeer. Er bestaan verschillende soorten tapijten en elk tapijt vraagt om een specifieke behandeling als het om tapijtreiniging Zoetermeer gaat. De specialisten van Tapijtenreiniging beschikken over een jarenlange ervaring en weten precies wat er moet gebeuren om op de juiste manier uw tapijt te reinigen. In Zoetermeer maar ook alle plaatsen in Zuid-Holland kunt u uitstekend bij ons terecht. We maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en professionele tapijtreinigingsmachines. Dankzij deze apparatuur en middelen verwijderen we niet alleen vlekken, maar zijn we ook prima in staat om vervelende kattenpis of andere nare geurtjes uit uw tapijt te verwijderen. Telefoon 0181-64 94 87.

Tapijt schoonmaken in Zoetermeer? Vakkundige werkwijze!

Als u ons uw tapijt laat reinigen, dan zult u zien dat wij vakkundig en professioneel te werk gaan in Zoetermeer. Wij verplaatsen alle meubels en andere zaken die het tapijt in de weg staan, zodat u zelf niets hoeft te doen. Indien nodig stofzuigen we het tapijt ook eerst, waarna we aan de slag gaan met het daadwerkelijke reinigen van uw tapijt. Omdat uw tapijt vochtig wordt gemaakt, maken we gebruik van speciale voetjes die uw (houten) meubelpoten beschermen. Zijn er hardnekkige vlekken of is er veel inloopvervuiling? Deze behandelen we tijdens de reiniging apart met speciale middelen. Als we klaar zijn met de reiniging, dan zetten we alle meubelstukken weer terug op hun oorspronkelijke plaats. Tapijt reinigen vanaf 125 Euro mogelijk.

Beschermlaag tegen toekomstige vervuiling, impregneren tapijt

Heerlijk om weer zo’n schoon en fris tapijt in huis te hebben, maar hoe zorgt u er nu voor dat het ook zo schoon en fris blijft? Wij helpen u daarbij door een beschermlaag aan te brengen tegen toekomstig vuil. Dankzij impregneren van tapijt kan vuil niet in uw tapijt doordringen. Ons reinigingsmiddel bevat deze beschermlaag al, maar het is raadzaam om veel belopen gedeelten extra te behandelen. Wij kunnen dit voor u verzorgen met ons milieuvriendelijke middel PROSEAL® dat een droogtijd van zo’n zes uur heeft.

Tapijt reinigen Zoetermeer: de voordelen van tapijtenreiniging!

Mogen wij ook úw tapijt schoonmaken in Zoetermeer? Bij ons profiteert u van vele voordelen!

  • Vakkundige professionals op het gebied van tapijt reinigen in Zoetermeer
  • Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • Gratis proefstukje om de kwaliteit vooraf te beoordelen
  • Uw kamer hoeft niet uitgeruimd te worden; wij verplaatsen uw meubels tijdens de reiniging
  • Direct beloopbaar tapijt, zowel tijdens als direct na reiniging
  • Geen voorrijkosten
  • Zie onze reviews tapijt laten reinigen

Neem contact met ons op of bel naar 0181-649487 als u een afspraak wil maken om uw tapijt te laten reinigen. Zie ook onze Tapijtreiniging pagina!

Tapijt Reinigen Zoetermeer

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!