Als het tapijt smoezelig begint te worden denkt men vaak aan tapijt shampoorellen. Op naar de bouwmarkt om zo’n machine te huren. Voor een paar tientjes klaar inclusief tapijt shampoo. Verstandig of verder lezen over onze 22 jaar tapijtreiniging ervaring! Telefoon 0181-649487.

Tapijt shampoorellen is zwaar

Enthousiast aan de klus beginnen en naderhand denken had ik maar een professionele tapijtreiniger benaderd zijn praktijkvoorbeelden die wij vaak tegenkomen. Tapijt shampoorellen, het werk is zwaar, het resultaat van zelf je tapijt gaan reinigen viel tegen, tapijt is te lang nat wat ook nog weleens een vieze geur achterlaat.

Wij gaan uw tapijt anders reinigen dan shampoorellen

Vergelijkbaar met shampoorellen is de manier hoe wij uw tapijt gaan reinigen. Het verschil zit in onze machine met meer vermogen, kracht, en dus ook geen erg nat tapijt. Bovendien heeft Tapijtenreiniging de juiste reinigingsmiddelen, gebruiken geen chemie maar milieuvriendelijke producten wat de kans op her vervuiling minimaal maakt.

Tapijtenreiniging, ook wij kunnen niet alle vlekken verwijderen

Nu denkt u waarschijnlijk dat wij alle vlekken uit het tapijt kunnen verwijderen? Helaas niet. Sommige tapijt vlekken zijn niet te verwijderen. Tenminste, moeilijk. Misschien heeft u een poging gedaan om het tapijt te shampoorellen met als doel kattenpisgeur of urinegeur weg te nemen. Viel tegen hé! Ook wij als ervaren zijnde kunnen hier geen garantie voor verlenen. Reviews Tapijtreiniging.

Wat zijn de kosten, tapijtreiniging prijzen en extra’s

Leuk allemaal, een verhaal over hoe je het beste je tapijt kan gaan gaan shampoorellen. Maar waar u benieuwd naar bent zijn onze tapijtreiniging prijzen. Deze kosten zijn inclusief impregneren. Wij behouden ons het recht voor om uw tapijt niet te gaan reinigen als het niet meer door ons is schoon te maken. Geen kosten, dat is ons beleid als wij vertrekken. Ook geen voorrijkosten. Misschien hebben wij u kunnen helpen met de uitleg over tapijten reinigen. Gaat u zelf aan de slag, dan is het verstandig om een machine te huren met genoeg capaciteit om zoveel mogelijk vocht uit het tapijt op te nemen. Te lang nat tapijt geeft kans op schimmelvorming en dat wilt u niet.

Tapijt shampoorellen, andere manieren om tapijt te reinigen

Als het niet wenselijk is om het tapijt te nat te reinigen, dan kunnen wij ook op een andere licht vochtige wijze reinigen. De droogtijd is dan hooguit 6 uur. Vooral bij ondertapijt kan te vochtige reiniging de kans op schimmelvorming bevorderen. Dit is iets wat veel mensen zich niet realiseren. Dus ook een tapijtreiniger bij de bouwmarkt gaan huren kan de kans op schimmels in uw vloerbedekking vergroten.
Tapijt Shampoorellen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!