Tapijtreiniger, particulieren en bedrijven Zuid Holland

Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht als u een tapijtreiniger in Zuid Holland zoekt. Lees ook waarvoor een tapijtreiniger. Helder verhaal en duidelijke uitleg.

Het begint bij telefoon aanname, door goed te luisteren kunnen wij deskundig advies verlenen en de verschillende manieren van tapijt reinigen uitleggen. Maakt u een afspraak, dan weet u bij voorbaat dat wij eerst een klein stukje van uw tapijt “bij wijze van proef” reinigen, vrijblijvend. Geen merkbaar verschil te zien, dan hoeft u niets te betalen en vertrekken wij. Zo simpel werken wij in Zuid Holland. Overigens houden wij ons al vanaf 1999 bezig met Tapijtenreiniging. Is uw tapijt om een of andere redenen niet te reinigen dan hoort u dat ook en bent u ons niets verschuldigd. Ook geen reiskosten.

Tapijtreiniger Zuid Holland, particulieren en bedrijven

Om het betaalbaar te houden kunt u alleen onze tapijtreiniger inschakelen als u in Zuid Holland woont. Zo kunnen wij de tarieven tapijtreiniging in verhouding tot andere tapijtreinigers goedkoper aanbieden aangezien wij niet door heel Nederland hoeven te reizen. Merkbaar in uw portemonnee! Ook de nazorg speelt een belangrijke rol. Wij zijn sneller aanwezig. Denk hierbij aan vlekken in uw tapijt van bijvoorbeeld: koffie, thee, smeer of rode wijn. Wel zo handig als wij niet te ver van u vandaan wonen, toch?

Professionele tapijtreiniging inschakelen, waarom kiest u voor ons:

  • Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen
  • Prijzen tapijtreiniging vanaf € 125, wij reinigen ook vloerkleden vanaf € 75,00
  • Proef, klein stukje tapijt gereinigd als proef, kosteloos
  • Nazorg, weinig kosten als er iets gemorst is op het tapijt
  • Behulpzaam, meubels mits niet te zwaar verplaatsen wij, zonder extra kosten
  • Meubelreiniging? Laat tegelijk uw tapijt en stoffen meubels reinigen: bankstel of fauteuil maar ook kantoorstoelen

Particulier of zakelijk? neem vrijblijvend contact met een van onze medewerkers op en bespreek de mogelijkheden om uw tapijt tegen gunstige tarieven te laten reinigen in Zuid Holland. Tel. 0181-64 94 87.

Tapijtreiniger Huren

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!