Tapijtreiniging Alblasserdam

Ken je dat? Je eens zo mooie vloerbedekking is helemaal dof geworden. Of je kat heeft overgegeven op dat mooie tapijt in de huiskamer. Vervelend, maar er is een oplossing. Tapijtreiniging Alblasserdam. Na behandeling door Tapijtenreiniging is uw vloerbedekking weer als nieuw en ruikt je tapijt weer fris. Weg met vuil, stof en vlekken. Zelf aan de slag met reinigingsmiddelen kan als nadelen hebben dat het tapijt verkleurt en dat de reiniging niet grondig genoeg is. Om dit te voorkomen kunt u beter in zee gaan met professionals die biologische schoonmaakmiddelen inzetten. Zie ook referenties/review tapijtenreiniging.

Niet tevreden = niets betalen garantie

Tapijtenreiniging brengt vrijblijvend een (telefonische) offerte uit en reinigt eerst een klein stukje van het tapijt of de vloerbedekking. Zo kunt u direct zien of reiniging nut heeft. Tevreden wat u ziet dan kunnen wij meteen uw gehele tapijt reinigen. U loopt dus geen enkel risico. Geen merkbaar verschil dan vertrekken wij en hoeft u ons niets te betalen. Ook geen voorrij kosten. Als u uw vloerkleed laat ophalen en terugbrengen, betaalt u alleen voor het reinigen. Prijzen tapijtreiniging. Brengen en halen in Alblasserdam doen wij trouwens voor niets.

Alle soorten kleden kan tapijtreiniging Alblasserdam reinigen

Behalve vloerbedekking en ‘gewone’ vloerkleden en tapijten kan Tapijtenreiniging Alblasserdam ook zorgen voor de reiniging van bijzondere tapijten zoals Berber tapijten, Perzische tapijten en wollen kleden. Ook voor het reinigen van autobekleding, laminaat, bankstellen en traptapijt draaien wij de hand niet om. Alles wordt gereinigd met de beste biologische schoonmaakmiddelen en speciale reinigingsmachines. Wij nemen dus geen enkel risico genomen met uw kostbare spullen.

Thuis en op kantoor, tapijtreiniging Alblasserdam

De gereinigde vloerbedekking is enkele uren na reiniging alweer te belopen. Dit maakt deze manier van reinigen ook uitermate geschikt voor vloerbedekking en tapijt op kantoor. Na de reiniging behandelt Tapijtreiniging Alblasserdam de vloerbedekking of het tapijt met een speciale beschermlaag. Deze laag zorgt ervoor dat vuil en stof zich niet zo gemakkelijk hechten aan uw pas schoongemaakte tapijt of vloerbedekking. Op die manier hebt u extra lang plezier van een schone en frisse vloerbedekking.

Tapijtreiniging Alblasserdam

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!