Tapijtreiniging Barendrecht

Tapijtreiniging Barendrecht: milieuvriendelijk

Kinderen die met modderige schoenen door de kamer rennen, een glas wijn dat op de vloer valt, een puppy die een plasje naast de koffietafel doet. Een ongelukje dat vuile vloerbedekking veroorzaakt, zit in een klein hoekje. Gelukkig bieden wij van tapijtreiniging Barendrecht hier passende oplossingen voor. Referenties tapijtreiniging in Barendrecht.

vloerkleed en tapijtreiniging Barendrecht

vloerkleed en tapijt reinigen Barendrecht

Voor tapijtreiniging in Barendrecht en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vriendelijke totaalservice betekent dat wij uw vloerbedekking ter plekke en uw vloerkleed in onze werkplaats schoonmaken. De hoogst effectieve producten die wij hiervoor gebruiken zijn milieuvriendelijk. Na het reinigen brengen wij een vuilafstotende laag aan d.m.v. impregneren. Laat deze goed drogen om deze beschermlaag optimaal zijn werk te laten doen. Hier leest u onze prijzen tapijtreiniging na. Iets niet duidelijk op onze website? Direct weten wat de prijs om uw tapijt te laten reinigen kost? Telefoonnummer 0181-649487.

Vloerkleed reinigen? Tapijtreiniging Barendrecht komt langs

Welk type vloerbedekking thuis of op kantoor u ook heeft, voor vrijwel elke vlek hebben wij milieuvriendelijke vlek verwijderingsmiddelen. Behalve tapijtreiniging in Barendrecht, kunnen wij ook uw vloerkleed reinigen. Wij halen wollen of synthetisch kleed gratis bij u op en na behandeling in onze werkplaats brengen wij hem gratis weer terug. Berber, Perzisch, Nepal, Chinees, oriëntaals. Indien u dit wenst, maken wij eerst een klein stukje van uw vloerkleed schoon zodat u een beeld van het eindresultaat krijg.

Last van vervelende geurtjes, vlekken in uw tapijt? Tegen geringe meerkosten halen wij deze uit uw tapijt of vloerkleed. Wij geven geen garantie op geur en vlek verwijdering! Al onze diensten zijn overigens ook van toepassing op stoffen meubels reinigen: Bankstel, fauteuil en eetkamerstoelen. Meer weten? Voor informatie kunt u bellen met 0181-64 94 87 of vult u het contact formulier in.