Tapijtreiniging Capelle aan den IJssel uitbesteden?

Tapijtreiniging in Capelle aan den IJssel overlaten aan anderen? Dan is het verstandig om contact op te nemen met Tapijtenreiniging.nl voor het beste resultaat, 22 jaar ervaring dat zegt wel wat. Is uw tapijt dof en vaal geworden door het vele voetverkeer? Heeft het verschuiven van meubels uw vloerbedekking aangetast? Zijn er lastige vlekken of vieze geurtjes? Wij weten hoe vervelend vuil tapijt is. Daarom biedt Tapijtenreiniging vlekkeloze tapijtreiniging Capelle aan den IJssel aan.

Hoe wordt tapijtreiniging Capelle aan den IJssel uitgevoerd?

Een greep uit onze dienstverlening:

Ons tarief is betaalbaar voor particulieren die in Capelle aan den IJssel wonen, maar onze prijzen voor tapijtreiniging in Capelle a/d IJssel zijn ook vriendelijk voor bedrijven.

Naast tapijten ook vloerkleden reinigen

Behalve voor tapijtreiniging in Capelle aan den IJssel, neemt u ook contact met ons op om uw vloerkleed te reinigen. Halen en (terug)brengen is gratis, maar uiteraard betaalt u wel de kosten van de vloerkleed reiniging.
Omdat vooral Perzische tapijten zo gevoelig en kostbaar zijn, kennen wij een fluwelen aanpak. Zo gebruiken wij biologische reinigingsmiddelen en professionele apparatuur. Voor wollen tapijten reinigen hanteren wij biologische schoonmaakmiddelen.

Contact opnemen met tapijtreiniging Capelle aan den IJssel

Wilt u uw tapijt laten reinigen? Wij kunnen uw tapijtreiniging Capelle aan den IJssel verzorgen. Het tapijt impregneren is inclusief; daar hoeft u dus niet extra voor te betalen. Dankzij deze impregnatie hecht stof en vuil minder makkelijk en blijft uw tapijt langer schoon en mooi.

Gaat het om een vloerkleed reinigen, dan halen wij deze gratis op om hem in onze werkplaats te behandelen. Het terugbrengen verzorgen wij uiteraard ook geheel kosteloos. Hier leest u enkele reviews betreffende onze tapijtreiniging in Capelle aan den IJssel.

Meer weten over onze snelle en professionele reinigingsservice? Bel ons voor een offerte of afspraak op telefoonnummer 0181-649487 maar u kunt een offerte aanvragen .

tapijt reinigen in Capelle aan den IJssel

Tapijtreiniging Capelle Aan Den IJssel Uitbesteden

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!