Tapijtreiniging Den Haag uitbesteden?

Tapijtreiniging Den Haag uitbesteden?

Tapijtreiniging Den Haag overlaten aan Tapijtenreiniging.nl? Onze medewerkers zijn dagelijks in Den Haag aan het werk. Ze zijn daar bezig met tapijtreiniging, vloerkleed reinigen en stoffen meubels reinigen. Tapijtreiniging wordt door vakbekwame specialisten uitgevoerd. Denk hierbij aan tapijten en vloerkleden reinigen in Den Haag.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Tapijt reinigen Den Haag, boven verwachting en het tapijt was al 25 jaar oud. Het is niet alleen schoner geworden maar het ruikt ook weer lekker als je de kamer binnen komt. Zal uw bedrijf aanbevelen zijn meer dan tevreden!

Meubelreiniging

Stoffen meubels laten reinigen

Heeft u een stoffen bankstel, fauteuil of eetkamerstoelen die wat viezig of smoezelig zijn geworden? Geen probleem voor ons: ook bij het schoonmaken hiervan helpen wij u graag. Goed voor u om te weten is dat wij niet alleen in Den Haag maar ook in omliggende gemeenten in Zuid-Holland bijna dagelijks of wekelijks voor u klaar staan. Tapijtreiniging in Den Haag ook uitbesteden? Neem dan contact met ons op.

Perzisch Tapijt Reinigen |zuid Holland | Regio Rotterdam, Den Haag, Schiedam En Leiden

Voor particulier en bedrijf

Tapijtenreiniging heeft al bij veel particulieren en bedrijven in Den Haag en omgeving vloerbedekking en Perzische tapijten mogen reinigen. Met veel plezier door ons gedaan, en met mooie resultaten voor de klant tot gevolg.

Mocht u het wat spannend vinden uw tapijt volledig te laten reinigen: op uw verzoek kunnen we altijd eerst een proefstukje van uw tapijt reinigen, dan hebt u een idee wat het resultaat zal zijn. In het kader van professionele tapijtreiniging bieden wij dit graag aan. Een stukje service om u tegemoet te komen, dat wij heel vanzelfsprekend vinden.

Als u erg opziet tegen het in- en uitruimen van kamers kunnen wij ook dit voor u verzorgen, zonder extra kosten te berekenen. Dat betekent dus dat u zelf geen meubels hoeft te sjouwen en verplaatsen, hoe fijn is dat? Wij bieden dit aan als gratis service. Tapijtreiniging in Den Haag laat u over aan Tapijtenreiniging.nl.

Op deze pagina vindt u onze prijzen als het gaat om tapijtreiniging Den Haag.

Perzisch tapijt reinigen, tapijtreiniging Den Haag

Na het reinigen van uw kleed of vloerbedekking ziet dit er weer als nieuw uit, u zult echt opkijken van het resultaat. Ook de kleuren komen weer helemaal terug. We brengen echter ook nog een beschermlaag aan. We impregneren met een vuilwerend middel. Belangrijk hierbij is wel dat deze laag goed droog moet zijn voordat u er op gaat lopen. Een beetje geduld is dan dus letterlijk een schone zaak.

U ziet: wij reinigen alle stof, zowel vast tapijt, meubelstof als vloerkleden. Wij zijn echte specialisten: we verwijderen ook geurtjes uit uw vloerbedekking en zijn ook sterk in vlekverwijdering uit meubelstof en vloerbedekking.

Wilt u uw vloerbedekking of Perzisch tapijt in Den Haag of omgeving laten reinigen door een echte specialist? Vraag ons om een vrijblijvende prijsopgave, wij informeren u graag. Tapijtreiniging Den Haag uitbesteden aan Tapijtenreiniging.nl? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie kunt u uiteraard ook bellen 0181 – 64 94 87 of het contact formulier invullen. We nemen daarna z.s.m. contact met u op.

Beoordeling door klanten:
4.9/5 60 beoordelingen