Tapijtreiniging Gouda uitbesteden?

Tapijtreiniging Gouda uitbesteden aan Tapijtenreiniging.nl? Dan kiest u voor een milieuvriendelijke reiniging, voor zowel tapijten en vloerkleden. Neem vandaag nog contact op voor een offerte.

Hoe wordt tapijtreiniging Gouda uitgevoerd?

Is uw tapijt dof en vaal geworden door het vele lopen of het verschuiven van meubelstukken? Zijn er vlekken of is het kattenpis geur in het tapijt die u het liefst gisteren nog verwijderd hebt? Tapijtreiniging in Gouda weet precies hoe vervelend het is om met een vuil tapijt te moeten leven. Daarom biedt Tapijtenreiniging snelle en vlekkeloze tapijtreiniging in Gouda en omstreken aan. Reviews tapijtreiniging in Gouda.
Tapijtreiniging mogelijkheden in Gouda:

Naast tapijtreiniging, reinigen wij ook uw vloerkleden!

Behalve tapijt reiniging zijn wij ook dé specialist als u uw vloerkleed wilt laten reinigen. Gouda en omstreken weten onze kennis en ervaring op waarde in te schatten. Omdat vooral Perzische vloerkleden zo gevoelig en kostbaar zijn, kennen wij een fluwelen aanpak. Hiertoe behoort het gebruik van biologische reinigingsmiddelen en professionele reinigingsapparatuur. Voor wollen vloerkleden hanteren wij wol vriendelijke schoonmaakmiddelen.

Benieuwd naar onze lage prijzen? Onze tarieven tapijtreiniging, vloerkleed reinigen, meubelreiniging, zijn helder, vaste prijs.

Het kan aantrekkelijk zijn om tapijt reinigen te combineren met bijvoorbeeld het gelijktijdig laten reinigen van een stoffen bankstel of ander soort stoffen meubel. Prijzen tapijtreiniging zijn immers al laag geprijsd en als dan ook nog eens uw stoffen meubelen er weer fris en schoon uitzien kan uw dag niet meer stuk!

Wij hebben ruim 23 jaar ervaring als tapijtreiniging Gouda en omgeving

Wilt u uw tapijt laten reinigen? In Gouda en omgeving komen wij graag bij u langs om uw tapijt te reinigen. Gaat het om een vloerkleed reinigen, dan halen wij deze gratis op om hem in onze werkplaats te behandelen. Het terugbrengen verzorgen wij uiteraard ook geheel kosteloos.

Meer weten over onze snelle maar vooral grondige reinigingsservice? Bel tapijtreiniging Gouda voor een offerte of afspraak op telefoon 0181-64 94 87 maar u kunt natuurlijk ook het offerte aanvraag formulier. Vergeet niet om een of twee foto’s van het te reinigen tapijt of vloerkleed te uploaden! Let op: de foto’s mogen niet te groot zijn!

Tapijtreiniging Gouda

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!

Onze tarieven voor tapijtreiniging Gouda

Bij Tapijtenreiniging.nl hechten we veel waarde aan kwaliteit en streven we naar een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Onze unieke werkwijze stelt ons in staat om je tapijt in Gouda grondig te reinigen tegen scherpe tarieven. Hieronder vind je een overzicht van onze prijzen voor het reinigen van tapijten, vloerkleden en karpetten in de omgeving van Gouda.

DienstPrijs
Tarieven – prijzen tapijtreinigingMinimumbedrag vanaf €150,00, alleen Zuid-Holland
Prijs vloerkleden reinigenMinimumbedrag vanaf €90,00, alleen Zuid-Holland
Groot vloerkleed reinigen 4×3Reiniging aan huis vanaf €150,00, alleen Zuid-Holland
Prijzen vast tapijt reinigenTot 30 m² – vanaf €150,00 inclusief impregneren
Vast tapijt laten reinigenTot 50 m² – vanaf €175,00 inclusief impregneren
Vloerbedekking reinigenTot 75 m² – vanaf €200,00 inclusief impregneren
Tapijtreiniging Particulieren en ZakelijkTot 100 m² – vanaf €250,00 inclusief impregneren
Karpetten reinigenPrijs vanaf €90,00 inclusief halen- en brengen
Kattenurine geur verwijderenToeslag +€25,00 per vloerkleed of karpet
Vloerkleed reinigen kostenPrijs vanaf €90,00 inclusief halen- en brengen
Braaksel verwijderen uit vloerkleedToeslag +€25,00 per vloerkleed of karpet
Trap tapijt reinigenEen trap 13 treden €150,00 inclusief impregneren
Trap bekleding schoonmakenTwee trappen, 26 treden vanaf €175,00 inclusief impregneren

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!