Tapijtreiniging Noordwijk

Tapijtreiniging Noordwijk, 23 jaar ervaring

Een vies tapijt of grauwe vloerbedekking? Wij bieden tapijtreiniging in Noordwijk en omstreken (denk aan Lisse en Noordwijkerhout). Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat actief is in heel Zuid-Holland. Dat betekent dat wij regelmatig in de Bollenstreek zijn te vinden. Meer informatie over onze dienstverlening kunt u vinden op www.tapijtenreiniging.nl. Tapijtreiniging Noordwijk wordt uitgevoerd door de beste specialisten in de omgeving.

Uw tapijt weer als nieuw door tapijt reinigen Noordwijk

Het reinigen van tapijt is een delicaat klusje. Voor tapijtreiniging Noordwijk zijn in de supermarkten natuurlijk schoonmaakmiddelen beschikbaar, maar deze chemische reinigingsmiddelen kunnen iets té agressief zijn, waardoor u vlekken én kleur uit uw tapijt haalt. Daarom is het beter om biologische tapijtreiniging uit te voeren. Wij doen dat, geholpen door professionele reinigingsapparatuur. Deze zogeheten sproei-extractie tapijt reinigen machines injecteren een mengsel van warm water en een biologisch reinigingsmiddel in uw tapijt of vloerkleed, om het er vervolgens het residu weg te zuigen. Na schoonmaak is uw vloerbedekking weer als nieuw.

Gratis proefstukje tapijtreiniging Noordwijk

U hoeft ons niet op ons woord te geloven; graag komen wij in Noordwijk langs om te laten zien hoe goed onze apparatuur uw tapijt schoonmaakt. We reinigen dan een klein stukje, zodat u een idee krijgt van het uiteindelijke resultaat. Tevreden? Dan gaan we gewoon door. Tarieven tapijtreiniging. Waar mogelijk, verplaatsen we uw meubels met zorg. Bij zwaardere meubels beschermen wij de poten, zodat die niet vochtig worden. Wanneer de schoonmaak klaar is, kunt al binnen enkele uren de vloerbedekking belopen. In tegenstelling tot bij chemische tapijt schoonmaak, blijft de lucht mooi schoon en veilig – ook voor kinderen en huisdieren. Wel zo prettig, dus! Na de diepe reiniging impregneren wij uw tapijt, waardoor vuil minder kans krijgt om zich in uw vloerbedekking te nestelen. Tapijt reiniging Noordwijk vakkundig laten uitvoeren? Neem contact op met Tapijtenreiniging.nl. Bekijk ook eens wat klanten van onze dienstverlening vinden!

Schakel ons in voor tapijtreiniging

Noordwijk en omgeving behoren tot ons werkgebied, denk daarbij ook aan tapijt reinigen in Voorhout! Wanneer u een vies tapijt heeft, belt u ons om een afspraak te maken. Op de meest geschikte combinatie van dag en tijdstip komen we dan bij u langs. Gaat het om een vloerkleed reinigen, dan halen wij dat gratis op voor een grondige schoonmaak in onze eigen werkplaats.  tapijtreiniging Noordwijk, wordt dus op een professionele manier uitgevoerd door de beste tapijtenreinigers.

Meer weten of meteen een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 0181-64 94 87 of vul het contactformulier in. Tot ziens in Noordwijk!

Reviews door klanten op Facebook:
4.9/5 60 beoordelingen

Tapijtreiniging Noordwijk

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!