Tapijtreiniging Oostvoorne

Tapijtreiniging Oostvoorne

Is uw tapijt dof en smoezelig geworden door het vele voetverkeer of het verschuiven van meubels? Zijn er vlekken of geurtjes die u het liefst gisteren nog verwijderd hebt? Wij weten precies hoe vervelend het is om met een vuil tapijt te moeten leven. Daarom biedt Tapijtenreiniging snelle en vlekkeloze tapijtreiniging in Oostvoorne en omstreken aan. Een greep uit de mogelijkheden:
  • Geurverwijdering van urine en/of ontlasting
  • Vlekken verwijderen: bloed, vruchtensap, wijn, thee of koffie
  • Stoffen meubels reinigen, bekijk onze portfolio items: bank, fauteuil, eetkamerstoelen
Onze dienstverlening is voor particulieren en bedrijven. Hoeveel m2 tapijt wilt u laten reinigen? Vlekken, wat zijn het voor vlekken. Om een beeld te krijgen van het tapijt is het fijn als u een of twee foto’s van het te reinigen tapijt meestuurt. Liever bellen? Bel 0181-649487.

Ook voor vloerkleed reinigen

Behalve tapijt reinigen zijn wij ook de specialist voor vloerkleed reinigen in Oostvoorne en wijde omgeving. Omdat vooral Perzische vloerkleden zo gevoelig en kostbaar zijn, kennen wij een fluwelen aanpak. Hiertoe behoort het gebruik van biologische reinigingsmiddelen en professionele reinigingsapparatuur. Voor wollen vloerkleden hanteren wij wol vriendelijke schoonmaakmiddelen. Grote vloerkleden kunnen wij aan huis reinigen. Wij helpen uiteraard mee om spullen die in de weg of op het kleed staan te verplaatsen. Hou rekening met droog tijden. Kan afhankelijk van de binnentemperatuur enkele uren duren.

Tapijtreiniging Oostvoorne, een afspraak is snel gemaakt

Wilt u uw tapijt laten reinigen? In Oostvoorne en omgeving komen wij graag bij u langs om het tapijt te reinigen. Gaat het om een vloerkleed, dan halen wij deze gratis op om hem in onze werkplaats te behandelen. Het terugbrengen verzorgen wij uiteraard ook geheel kosteloos. Vanaf € 75,00 mogelijk! Tarieven. Meer weten over onze snelle maar vooral grondige reinigingsservice? Bel Tapijtreiniging Oostvoorne voor een offerte of afspraak op tel. 0181-64 94 87 maar u kunt natuurlijk ook ons contact formulier invullen.
Logo Tr

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!