Tapijtreiniging Papendrecht

Tapijt laten reinigen in Papendrecht?

Tapijtreiniging in Papendrecht: Geeft uw tapijt of vloerkleed niet meer de gewenste uitstraling? Zijn uw stoffen meubels toe aan een opfrisbeurt? Of bent u van plan uw tapijt te laten reinigen in Papendrecht? Bij Tapijtenreiniging staan we klaar met onze professionele apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Dankzij tevreden klanten verspreidt onze goede naam zich als een lopend vuurtje, ondersteund door lovende recensies. Dit maakt ons tot een bekende speler in heel Zuid-Holland. Naast tapijt- en vloerkleedreiniging in Papendrecht, bedienen we ook omliggende plaatsen zoals Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en Dordrecht. Klaar om vandaag nog uw tapijt in Papendrecht te laten reinigen? Tapijtreiniging Papendrecht maakt het snel en simpel mogelijk voor u om uw tapijt weer in topconditie te krijgen.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Gelukkig voor ons nam Tapijtenreiniging ook de tijd om de tapijten in de slaapkamers onder handen te nemen. Alhoewel er geen noemenswaardige vlekken waren is de smoezeligheid van het tapijt verdwenen het oogt weer fris en wat opvalt de tapijt pool weer omhoog gekomen. Dank je wel!

Vloerkleed reinigen in Papendrecht

Papendrecht begint met ruim 32.000 inwoners een echte stad te worden. Geen wonder dat er heel wat vloerkleden in deze plaats te vinden zijn. Wanneer u het vloerkleed reinigen ervan zelf niet voor elkaar krijgt, schieten de tapijtenreiniging specialisten u te hulp. Bekijk de Tarieven tapijt reinigen in Papendrecht. Tapijt reinigen laat u eenvoudig uitvoeren door vakbekwame tapijtenreinigers van Tapijtenreiniging.nl.

Is uw vloerkleed toe aan een schoonmaakbeurt? In plaats van zelf uw vloerkleed in Papendrecht schoon te maken, bieden wij de mogelijkheid om deze kosteloos op te halen, grondig te reinigen in onze werkplaats, en vervolgens weer kosteloos bij u af te leveren. Omdat we over voldoende ruimte en geavanceerde apparatuur beschikken op onze eigen locatie, en tegelijkertijd uw dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk willen verstoren, blijkt dit de meest praktische oplossing te zijn. Of het nu gaat om een Berber vloerkleed, een Nepalees vloerkleed, een Perzisch vloerkleed, een wollen tapijt, of een handgeknoopt exemplaar, onze ruime ervaring stelt ons in staat om elk vloerkleed vakkundig te reinigen. Voor grotere vloerkleden bieden wij zelfs de mogelijkheid om de reiniging bij u thuis uit te voeren! Aflevering van uw vloerkleed op onze locatie is op afspraak mogelijk, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen.

Tapijtreiniging Papendrecht, neem contact met Tapijtenreiniging op

Geïnteresseerd in vloerkleed of tapijtreiniging in Papendrecht en omgeving? Allereerst geven wij u eerlijk en betrouwbaar advies. Woont u niet in Papendrecht, maar wilt u wel uw vloerkleed of tapijt laten reinigen? Geen probleem! Uw tapijt laten reinigen in Rotterdam of uw vloerkleed laten reinigen in Den Haag behoort ook tot de mogelijkheden!

Graag komen wij langs om bij wijze van proef een stukje tapijt schoon te maken, zodat u een goed idee hebt van de mogelijkheden.

Tapijtenreiniging is te bereiken op telefoonnummer 0181-649487. U kunt ook het contact formulier invullen om een offerte aan te vragen. Vergeet niet om aan te geven wat u wilt laten reinigen. Misschien kunt u een paar foto’s bijvoegen. Ben u niet zo handig met computers? Bel ons dan helpen wij u graag.

Beoordeling door klanten op Facebook:
4.9/5 60 beoordelingen

Tapijtreiniging Papendrecht

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!

Onze tarieven voor tapijtreiniging Papendrecht

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en streven ernaar om een perfecte balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. Onze unieke werkwijze stelt ons in staat om uw tapijt grondig te reinigen tegen scherpe tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van onze prijzen voor het reinigen van tapijten, vloerkleden en karpetten in Rotterdam.

DienstPrijs
Tarieven – prijzen tapijtreinigingMinimumbedrag vanaf €150,00, alleen Zuid-Holland
Prijs vloerkleden reinigenMinimumbedrag vanaf €90,00, alleen Zuid-Holland
Groot vloerkleed reinigen 4×3Reiniging aan huis vanaf €150,00, alleen Zuid-Holland
Prijzen vast tapijt reinigenTot 30 m² – vanaf €150,00 inclusief impregneren
Vast tapijt laten reinigenTot 50 m² – vanaf €175,00 inclusief impregneren
Vloerbedekking reinigenTot 75 m² – vanaf €200,00 inclusief impregneren
Tapijtreiniging Particulieren en ZakelijkTot 100 m² – vanaf €250,00 inclusief impregneren
Karpetten reinigenPrijs vanaf €90,00 inclusief halen- en brengen
Kattenurine geur verwijderenToeslag +€25,00 per vloerkleed of karpet
Vloerkleed reinigen kostenPrijs vanaf €90,00 inclusief halen- en brengen
Braaksel verwijderen uit vloerkleedToeslag +€25,00 per vloerkleed of karpet
Trap tapijt reinigenEen trap 13 treden €150,00 inclusief impregneren
Trap bekleding schoonmakenTwee trappen, 26 treden vanaf €175,00 inclusief impregneren

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!