Tapijtreiniging Rotterdam

Voor tapijt, vloerkleden en meubels, tapijtreiniging Rotterdam

Grondige tapijtreiniging in Rotterdam. U weet een ongeluk zit in een klein hoekje: voor u er erg in hebt, zit er een lelijke vlek in uw tapijt of vloerkleed. Volgens de volkswijsheid moet er bij rode wijn zout overheen, kunnen we bloedvlekken met waterstofperoxide behandelen en ruimt u inktvlekken op met melk. Maar niet altijd bent u er zo snel bij of werkt grootmoeders truc.

Trouwens, soms is er niet eens een ongeluk voor nodig. Want door veelvuldig gebruik
worden vloerbedekking en meubelstoffen vanzelf grauw en groezelig. Het gaat dan om vuil dat diep in de vezels zit: stof, zand, grond, huidschilfers, enzovoort. Er bestaan chemische middelen om die te lijf te gaan, maar het gevaar daarmee is dat de stof verkleurt. Van een enigszins afgeschreven wollen tapijt tot een antiek perzisch tapijt, wij leveren de beste service! Onze grondige reiniging heeft als resultaat: een schoon tapijt, zelfs bij hardnekkige vlekken.

Betekent dit dan dat u helemaal geen opties heeft wanneer uw bank of tapijt zijn beste tijd
gehad lijkt te hebben? Nee. Want met de hulp van onze professionele tapijtreiniging Rotterdam, die o.a. de sproei-extractiemethode toepassen, kunnen uw vloerbedekking en meubelen er weer als nieuw uit komen te zien. Ook als u het al malen kleden laten reinigen zonder het gewenste resultaat kunnen wij u helpen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Gelukkig voor ons nam Tapijtenreiniging ook de tijd om de tapijten in de slaapkamers onder handen te nemen. Alhoewel er geen noemenswaardige vlekken waren is de smoezeligheid van het tapijt verdwenen het oogt weer fris en wat opvalt de tapijt pool weer omhoog gekomen. Dank je wel!

Tapijt reinigen in Rotterdam

Als er veel op uw tapijt wordt gelopen of er worden regelmatig meubels verschoven, dan kan uw mooie tapijt wat dof en vaal worden. Als er geurtjes of vlekken in uw vloerbedekking zitten kijkt u er waarschijnlijk al een tijd tegenaan terwijl u ze het liefst zo snel mogelijk verwijderd krijgt. Zelfs bij een berber tapijt of vloerkleed of uw oude Perzische tapijt kunnen wij het weer schoon krijgen. Wij kunnen ons goed voorstellen hoe vervelend dit kan zijn, zeker als u nog geen juiste oplossing hebt gevonden. Wellicht hebt u zelf al één en ander geprobeerd, maar zonder resultaat. In zo’n geval is het beter om een ervaren specialist in te schakelen. Het team van Tapijt reinigen Rotterdam staat tot uw beschikking voor een spoedige en grondige reiniging van tapijt in Rotterdam en omstreken.

Wat wij o.a. voor u kunnen betekenen in Rotterdam?

 • Geur van braaksel, urine en ontlasting reinigen

Een kind of huisdier zit vol verrassingen. Sommige volwassenen trouwens ook. Dat kan in veel gevallen leuk zijn, maar niet wanneer er vlekken en onprettige geurtjes bij komen kijken. Ook een anti allergie behandeling kunnen wij uitvoeren. Wij weten hoe we braaksel, uitwerpselen en plas uit tapijt en meubelstoffen kunnen reinigen.

  • Vlekken van o.a. koffie, thee, wijn, vruchtensap en bloed verwijderen


Lekker van een drankje genieten doet u natuurlijk op de bank. Misschien rusten uw voeten op een mooi tapijt. Eén verkeerde beweging kan ervoor zorgen dat die prachtige stoffen vol vlekken komen te zitten. Wij hebben de kennis en ervaring om vlekken van o.a. wijn, koffie, thee, sap en bloed schoon te maken.

 • Meubelstoffen reinigen: bank, stoelen, fauteuil

In de strijd tegen vlekken en vuil hebben wij een flink arsenaal aan schoonmaakapparaten in Rotterdam tot onze beschikking. Afhankelijk van het materiaal kiezen wij voor sproei-extractie, stomen, of het bonnet-systeem. De schoonmaakmiddelen die wij gebruiken zijn vriendelijk voor de stof en de kleuren. Ze geven uw meubels daadwerkelijk een tweede leven.

 • Kantoor tapijt reinigen in Rotterdam

Kantoren hebben dag in, dag uit met voetverkeer te maken. Collega’s die vuil van de straat mee naar binnen lopen, vooral wanneer het geregend heeft. Op een gegeven moment ga je sporen zien op de plekken waar het meest gelopen wordt. Het tapijt vervangen is een dure grap; het is dan veel voordeliger om een dieptereiniging te contracteren. Last van tapijt waterschade door een ongeluk, voor ons is het geen probleem!

 • Hotel tapijt reinigen

In het tijdperk van de online beoordelingen, maar ook van de toegenomen aandacht voor hygiëne en gezondheid, moet een hotel harder dan ooit werken om het gasten naar de zin te maken en de goede reputatie te bewaren. Eén van de werkzaamheden die regelmatig moeten plaatsvinden, is het hotel tapijt reinigen. Hotels in onder andere Rotterdam kunnen die klus met een gerust hart aan ons uitbesteden. In samenspraak met het hotelmanagement reinigen we op momenten dat er geen gasten op de kamers of weinig gasten in de gangen en openbare ruimten zijn.

 • Vloerkleden reinigen (met haal- en brengservice in Rotterdam)

Een vloerkleed geeft een extra dimensie aan je woonkamer of slaapkamer. Voor wie een parketvloer of tegelvloer heeft is een vloerkleed, bijvoorbeeld bij de bank en de koffietafel, bijna een must. Vloerkleden reinigen is één van onze specialisaties. Het liefst reinigen wij ze in onze eigen werkplaats. De haal- en brengservice is inclusief.

Perzisch tapijt reinigen

Wij behandelen niet alleen tapijt maar leveren ook perfecte resultaten met vloerkleed reinigen in Rotterdam en omstreken. Met name Perzische vloerkleden vragen speciale aandacht. Omdat ze zowel kostbaar als gevoelig zijn, kiezen wij voor een fluwelen aanpak. Denk hierbij aan het toepassen van biologische schoonmaakmiddelen en speciale apparatuur. Voor wollen kleden gebruiken wij wol-vriendelijke reinigingsmiddelen. Wij nemen geen enkel risico.

U kunt er volledig op vertrouwen dat ook uw dure en met veel zorg uitgekozen kleden bij ons in veilige handen zijn. Een tapijt laten reinigen in Rotterdam doe je samen met Tapijtenreiniging.nl. Het reinigen van het tapijt in Rotterdam laat je over aan echte specialisten, om onnodige ongemakken te voorkomen. Wij zijn sinds 1999 actief en hebben dus ruime ervaring. U kunt overigens ook zitbanken laten reinigen of vaste vloerbedekking grondig schoon maken. Als u het na de reiniging wilt laten inpakken, dan doen wij dit graag voor u!

Perzisch Tapijt Reinigen |zuid Holland | Regio Rotterdam, Den Haag, Schiedam En Leiden

Profiteer van onze ophaal- en brengservice, tapijtreiniging Rotterdam

Wilt u uw tapijt of vloerkleed laten reinigen in Rotterdam of omstreken? Wij komen graag bij u langs om het kleed of tapijt in uw woning te reinigen. Als het gaat om een vloerkleed halen wij dit het liefste bij u op, uiteraard gratis, om het in onze gespecialiseerde werkplaats de best mogelijke behandeling te geven. Als bijvoorbeeld stomen volgens ons het beste resultaat zal opleveren, zullen wij u dat adviseren. Waarbij u uiteraard altijd zelf de beslissing neemt. Na het vloerkleed reinigen brengen wij dit ook weer kosteloos bij u thuis in Rotterdam. Dat hoort bij de service die wij leveren.

Bij u thuis in Rotterdam wanneer het schikt

Gaat het om het reinigen van uw meubels, dan komen wij gewoon bij u thuis in Rotterdam. Meubels zijn over het algemeen zwaar en lastiger te verplaatsen, maar dankzij onze mobiele schoonmaakapparatuur kunnen wij bij u thuis reinigen. Uiteraard kiezen we daar, in goed overleg met u, het juiste moment voor. Wij zijn in beperkte mate ook ‘s avonds en in het weekend actief in Rotterdam en omstreken.

Gratis en vrijblijvende proef

U heeft een serieuze vlek in meubelstof en tapijt en u vraagt zich af of onze methoden daar wel tegen bestand zijn? Wij kunnen uw scepsis begrijpen. Gelukkig bieden wij een prettige en vrijblijvende service: we komen gratis bij u langs in Rotterdam om een klein stukje te reinigen, bij wijze van proef. Dit proefstukje laat u zien hoe effectief onze apparatuur is en geeft u een goed beeld van het eindresultaat. Wilt u daarna dat wij de rest ook reinigen, dan kan dat vaak nog op hetzelfde moment.

Wilt u een wollen tapijt laten reinigen, wij gebruiken altijd biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen als wij uw vloerkleed of tapijt reiniging in Rotterdam! Flinke vlekken verwijderen wij in een mum van tijd. Met onze ecologische impregneerspray zijn uw meubels ook nog een goed beschermd. Daarnaast zijn wij volkomen transparant en kunt u voor advies over specifieke vlekken altijd bij ons terecht. 

Waarom voor ons kiezen?

We gaven u hierboven al enkele goede redenen om te kiezen voor ons bedrijf in Rotterdam te kiezen. Dat beantwoordt nog niet echt de vraag wat ons onderscheidt van de andere concurrenten in Rotterdam. Nu laten wij het liefste onze klanten aan het woord, wat u in de reviews op deze pagina ziet. Maar voor het complete overzicht.

 • Wij reinigen bij u thuis in Rotterdam

Wij van Tapijtenreiniging zijn geboren Rotterdammers. We juichen voor Feyenoord, Sparta en Excelsior. We bezitten die echte Rotterdamse werkmentaliteit en zetten de schouders eronder. Maar als het werk erop zit, gunnen we onszelf een ijskoude Pelgrim. Rotterdam kennen we als onze broekzak en dat is handig als we van de ene klant naar de andere rijden voor tapijtenreiniging. Kortom: u kiest voor een lokale partij die uw taal spreekt.

 • Decennialange ervaring

Met de juiste apparatuur kunnen veel mensen tapijt reinigen, dat is waar. Maar je kunt de apparatuur ook verkeerd gebruiken of langer bezig zijn dan strikt nodig is. Deze beginnersfouten maken nieuwe schoonmaakbedrijven in onder andere Rotterdam nog weleens. We steken hierbij de hand in eigen boezem, want wij zijn ook ooit begonnen. In de vorige eeuw, maar liefst. Sinds 1999 zijn we actief in Rotterdam. Dankzij ruim twee decennia aan ervaring weten wij precies hoe wel snel en effectief een bepaalde stof kunnen reinigen.

 • Biologische schoonmaakmiddelen

Veel mensen denken bij vloerkleed- en tapijtreiniging aan bijtende, chemische stoffen, schadelijk voor het milieu. Wij stellen u gerust, want wij gebruiken alleen biologische reinigingsproducten, die onschadelijk zijn voor het milieu. En tot dat milieu rekenen wij uiteraard kinderen en huisdieren, die over het algemeen gevoeliger zijn.

 • Wij zijn eerlijk

Wij gaan heel grondig te werk. Onze professionals in Rotterdam maken korte metten met straatvuil, stof en allerlei vloeistoffen die zich hebben vastgehecht aan de polen van uw tapijt of in de vezels van uw stof. Maar we zijn ook eerlijk: als we vermoeden dat een vlek zó hardnekkig is dat zelfs onze ervaring en expertise daar niet tegen opgewassen zijn, raden we een volledige reiniging af. In dat geval kunt u wel zelf proberen te reinigen. Wij verkopen daarvoor een milieuvriendelijke vlekkenspray die biologisch afbreekbaar en die u óók op stoffen meubelen kunt gebruiken.

 • Gratis proefstukje reinigen in Rotterdam

Benieuwd hoe goed en effectief wij reinigen? U hoeft niet vooruit te betalen. Laat ons in plaats daarvan langskomen bij u thuis in Rotterdam om een klein stukje te reinigen. Zo krijgt u een goed idee van het eindresultaat. U beslist daarna of wij door mogen gaan met het reinigen of niet. Deze service is gratis.

 • Goede communicatie

Elke keer een ochtend vrij moeten nemen als er iemand thuis iets moet repareren of reinigen, gaat vervelen. Vooral als iemand die om 11:00 uur moest komen uiteindelijk pas om 13:00 uur kan. Wij van Tapijtenreiniging in Rotterdam zijn anders. Allereerst zoeken we samen met u naar het beste moment voor het reinigen. We zijn punctueel en mocht er onverhoopt vertraging zijn, dan weet u het tijdig.

 • Reinigen in onze werkplaats

U hoeft niet per se lang thuis te blijven. Wanneer het gaat om het reinigen van een vloerkleed, nemen wij die namelijk gewoon mee naar onze werkplaats in Rotterdam. Daar kunnen we comfortabel en snel het gewenste resultaat bereiken. En zo hoeft u niet een dag(deel) vrij te nemen.

 • Eerlijke kosten

Onze lange ervaring stelt ons in staat om sneller te werken dan sommige concurrenten in Rotterdam. We hebben systemen en processen opgezet waardoor we efficiënt te werk kunnen gaan. En dankzij ons grote klantenbestand kunnen we de prijzen reëel houden. Niet verdacht laag, maar zeker niet te hoog. Hieronder meer informatie.

Wat kost het? Prijzen van onze tapijtreiniging Rotterdam

Dieptereiniging zorgt ervoor dat tapijt er weer als nieuw uit komt te zien. Wie dit al eerder ervaren heeft, schakelt ons onmiddellijk in wanneer een gestoffeerd meubelstuk of vloerbedekking vuil is. Maar wie sproei-extractie of stomen nog niet kent, wil eerst zien en dán pas geloven.

Hoe dan ook, onze gratis proef tapijtreiniging in Rotterdam is daarvoor de ideale oplossing. En wat zijn dan uiteindelijk de prijzen als u ons inschakelt voor de complete reiniging? Wij begrijpen goed dat u daar op voorhand duidelijk over wilt.  Onze prijzen tapijt reinigen vindt u hier. Zoals u ziet bieden wij een goede prijs- kwaliteitsverhouding voor tapijtreiniging in Rotterdam.

Neem contact op

Wilt u vrijblijvend meer weten over tapijt reinigen Rotterdam? Bent u benieuwd naar onze snelheid van werken maar vooral de uitstekende dieptereiniging en service? Bel ons gerust eens voor meer informatie, een afspraak of offerte. Wij zijn bereikbaar op 0181-649487 maar uiteraard kunt u ook ons offerte aanvragen formulier invullen.

Beoordeling door klanten op Facebook: 4.9/5 60 beoordelingen. Hier tapijtenreiniging reviews op Google.