Tapijtreiniging Rotterdam

Tapijtreiniging in Rotterdam laten uitvoeren?

Als er veel op uw tapijt wordt gelopen of er worden regelmatig meubels verschoven dan kan uw mooie tapijt wat dof en vaal worden. Als er geurtjes of vlekken in uw vloerbedekking zitten kijkt u er waarschijnlijk al een tijd tegenaan terwijl u ze het liefst zo snel mogelijk verwijderd krijgt. Wij kunnen ons goed voorstellen hoe vervelend beide kan zijn, zeker als u nog geen juiste oplossing hebt gevonden. Wellicht hebt u zelf al e.e.a. gedaan maar het is eigenlijk altijd beter een ervaren specialist in te schakelen. Tapijtenreiniging is daarom voor u beschikbaar, voor een spoedige en grondige tapijtreiniging Rotterdam en omstreken. Tapijtreiniging Rotterdam is eenvoudig en snel uit te voeren met de specialisten van Tapijtenreiniging.nl.

Wat kan Tapijtenreiniging Rotterdam o.a. voor u betekenen:

  • geur van braaksel, urine en ontlasting verwijderen
  • vlekken verwijderen van o.a. koffie, thee, wijn, vruchtensap en bloed
  • meubelstoffen reinigen van uw bank, stoelen en relaxfauteuil

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Geachte heren van tapijtenreiniging, 9 juni jongstleden heeft u ons Berber vloerkleed terugbezorgd. Bij benadering een werkelijk ongelofelijk schoon en frisse berber teruggekregen waarvoor nogmaals onze hartelijke dank. Familie van Hukens, Kralingen, Rotterdam.

Tapijtreiniging Rotterdam

Tapijt en vloerkleed reinigen

Wij behandelen niet alleen tapijten maar leveren ook perfecte resultaten met vloerkleed reinigen in Rotterdam en omstreken. Met name Perzische vloerkleden vragen speciale aandacht. Omdat ze zowel kostbaar als gevoelig zijn kiezen wij voor een fluwelen aanpak. Denk aan het toepassen van biologische schoonmaakmiddelen en speciale apparatuur. Voor wollen kleden gebruiken wij wolvriendelijke reinigingsmiddelen. Wij nemen geen enkel risico. U kunt er volledig op vertrouwen dat ook uw dure en met veel zorg uitgekozen kleden bij ons in veilige handen zijn. Een vloerkleed reinigen in Rotterdam doe je samen met Tapijtenreiniging.nl. Het reinigen van tapijten in Rotterdam laat je over aan echte specialisten, om onnodige ongemakken te voorkomen.

Perzisch Tapijt Reinigen |zuid Holland | Regio Rotterdam, Den Haag, Schiedam En Leiden

Ophaal- en brengservice

Wilt u uw tapijt of vloerkleed laten reinigen Rotterdam en omstreken? Wij komen graag bij u langs om het kleed of tapijt in uw woning schoon te maken. Als het gaat om een vloerkleed halen wij dit het liefste bij u op, uiteraard gratis, om het in onze gespecialiseerde werkplaats de best mogelijke behandeling te geven. Als bijvoorbeeld stomen volgens ons het beste resultaat zal opleveren zullen wij u dat adviseren. Waarbij u uiteraard altijd zelf de beslissing neemt. Na het vloerkleed schoonmaken brengen wij dit ook weer kosteloos bij u thuis. Dat hoort bij de service, die wij vanzelfsprekend leveren. Meubelreiniging voeren wij voornamelijk bij u thuis uit.

Wilt u vrijblijvend meer weten over hoe wij werken? Over onze snelheid van werken maar vooral uitstekende dieptereiniging en service? Bel ons gerust eens voor meer informatie, een afspraak of offerte. 

Wij zijn bereikbaar op 0181-649487 maar uiteraard kunt u ook ons contact formulier invullen.

Tapijtenreiniging: voor tapijt reinigen, vloerkleed stomen Rotterdam en omstreken.

Uiteraard begrijpen wij goed dat u ook wil weten welk prijskaartje aan onze werkzaamheden hangt. Hier vindt u onze tarieven. Wij van Tapijtenreiniging.nl staan bekend om onze goede prijs- kwaliteitsverhouding voor tapijtreiniging Rotterdam.

Beoordeling door klanten:
4.9/5 60 beoordelingen