Tapijtreiniging Rotterdam

Professioneel laten reinigen van je tapijt in Rotterdam

Tapijtreiniging Rotterdam zorgt ervoor dat je tapijt er weer als nieuws uitziet wanneer wij jouw tapijt professioneel hebben gereinigd. Dit doen we door gebruik te maken van een speciale techniek, waardoor geen enkele vlek voor ons te gek is. Of het nu gaat om een berber tapijt, een vloerkleed of een oud Perzisch tapijt, wij hebben de perfecte oplossing voor het reinigen van jouw tapijt in en rondom de regio Rotterdam.

Met onze haal- en brengservice zorgen wij dat je vieze tapijt of vloerkleed bij je wordt opgehaald en weer keurig schoon bij je wordt thuisgebracht. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor het laten reinigen van een volledig tapijt zowel in huis als op kantoor. Maak daarom dus ook snel een afspraak en geniet weer van een fris en schoon interieur. Zo hoef je dus niet zelf op de knieën, maar doen onze ervaren reinigers dat voor je!

of

Tapijt reinigen Rotterdam voor al je klussen

Je tapijt laten reinigen is niet alleen noodzaak wanneer er een klein ongelukje is gebeurt! Wist je namelijk dat je tapijt juist door intensief gebruik zowel grauw als vuil wordt? Tijd dus om Tapijt reinigen Rotterdam in te schakelen en ervoor te zorgen dat je prachtige vloerkleed of tapijt er weer als nieuw uitziet!

Dit is het resultaat van diep ingetrokken vuil zoals stof, zand, grond en huidschilfers. Hoewel er chemische middelen bestaan om dit aan te pakken, bestaat het risico dat de stof verkleurt. Of het nu gaat om een licht versleten wollen tapijt of een antiek Perzisch tapijt, wij bieden de beste service! Onze grondige reiniging zorgt voor een schoon tapijt, zelfs bij hardnekkige vlekken. En ook nog eens volledig milieuvriendelijk!

Schrijf je tapijt of vloerkleed niet zomaar af!

Wat we vaak zien, is dat veel mensen het idee hebben dat hun tapijt of vloerkleed de beste tijd heeft gehad. Ontzettend zonde als je het ons vraagt! Natuurlijk is het op een gegeven moment toe aan vervanging, maar biedt het laten reinigen van je tapijt zoveel meer mogelijkheden dan alleen het laten verwijderen van een koffie of wijnvlek. Dus woon jij in de regio Rotterdam en heb je het gevoel dat je tapijt z’n beste tijd heeft gehad, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Samen kunnen we dan kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe we ervoor kunnen zorgen dat je tapijt of vloerkleed er weer als nieuw uit komt te zien!

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Gelukkig voor ons nam Tapijtenreiniging ook de tijd om de tapijten in de slaapkamers onder handen te nemen. Alhoewel er geen noemenswaardige vlekken waren is de smoezeligheid van het tapijt verdwenen het oogt weer fris en wat opvalt de tapijt pool weer omhoog gekomen. Dank je wel!

Laat je Vloerkleed of Tapijt professioneel reinigen

Tapijten reiniging in Rotterdam
tapijtreiniging omgeving van rotterdam

Gelukkig voor ons nam Tapijtenreiniging ook de tijd om de tapijten in de slaapkamers onder handen te nemen. Alhoewel er geen noemenswaardige vlekken waren is de smoezeligheid van het tapijt verdwenen het oogt weer fris en wat opvalt de tapijt pool weer omhoog gekomen. Dank je wel!

Onze tarieven voor tapijtreiniging Rotterdam

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en streven ernaar om een perfecte balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. Onze unieke werkwijze stelt ons in staat om uw tapijt grondig te reinigen tegen scherpe tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van onze prijzen voor het reinigen van tapijten, vloerkleden en karpetten in Rotterdam.

DienstPrijs
Tarieven – prijzen tapijtreinigingMinimumbedrag vanaf €150,00, alleen Zuid-Holland
Prijs vloerkleden reinigenMinimumbedrag vanaf €90,00, alleen Zuid-Holland
Groot vloerkleed reinigen 4×3Reiniging aan huis vanaf €150,00, alleen Zuid-Holland
Prijzen vast tapijt reinigenTot 30 m² – vanaf €150,00 inclusief impregneren
Vast tapijt laten reinigenTot 50 m² – vanaf €175,00 inclusief impregneren
Vloerbedekking reinigenTot 75 m² – vanaf €200,00 inclusief impregneren
Tapijtreiniging Particulieren en ZakelijkTot 100 m² – vanaf €250,00 inclusief impregneren
Karpetten reinigenPrijs vanaf €90,00 inclusief halen- en brengen
Kattenurine geur verwijderenToeslag +€25,00 per vloerkleed of karpet
Vloerkleed reinigen kostenPrijs vanaf €90,00 inclusief halen- en brengen
Braaksel verwijderen uit vloerkleedToeslag +€25,00 per vloerkleed of karpet
Trap tapijt reinigenEen trap 13 treden €150,00 inclusief impregneren
Trap bekleding schoonmakenTwee trappen, 26 treden vanaf €175,00 inclusief impregneren

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!

Tapijt laten reinigen in Rotterdam

Waarom zou u zich bezighouden met het zelf reinigen van uw vloerkleed of tapijt? Het kost niet alleen veel tijd en energie, maar het is ook lastig om alle vuil, vlekken en geuren volledig te verwijderen. En laten we eerlijk zijn, u wilt toch niet het risico lopen dat u uw kostbare tapijt beschadigt door het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen? Kies daarom voor de professionele service van Tapijtenreiniging.nl uit Rotterdam. Onze ervaren specialisten beschikken over de juiste kennis en apparatuur om uw tapijt grondig te reinigen en weer als nieuw te laten stralen. Wij nemen u alle stress en zorgen uit handen, zodat u kunt genieten van een hygiënisch en schoon interieur. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij uw tapijt weer laten stralen als nieuw! Wat wij allemaal voor u en uw vloerkleed of tapijt kunnen betekenen, hebben we hieronder voor u opgesomd.

Geur van braaksel, urine en ontlasting reinigen

Een kind of huisdier zit vol verrassingen. Sommige volwassenen trouwens ook. Dat kan in veel gevallen leuk zijn, maar niet wanneer er vlekken en onprettige geurtjes bij komen kijken. Ook een anti allergie behandeling kunnen wij uitvoeren. Wij weten hoe we braaksel, uitwerpselen en plas uit tapijt en meubelstoffen kunnen reinigen.

Vlekken van o.a. koffie, thee, wijn, vruchtensap en bloed verwijderen

Lekker van een drankje genieten doet u natuurlijk op de bank. Misschien rusten uw voeten op een mooi tapijt. Eén verkeerde beweging kan ervoor zorgen dat prachtige stoffen vol vlekken komen te zitten. Wij hebben de kennis en ervaring om vlekken van o.a. wijn, koffie, thee, sap en bloed schoon te maken.

Meubelstoffen reinigen: bank, stoelen, fauteuil

In de strijd tegen vlekken en vuil hebben wij een flink arsenaal aan schoonmaakapparaten in Rotterdam tot onze beschikking. Wat kost het reinigen van een bank? Afhankelijk van het materiaal kiezen wij voor sproei-extractie, stomen, of het bonnet-systeem. De schoonmaakmiddelen die wij gebruiken zijn vriendelijk voor de stof en de kleuren. Ze geven uw meubels daadwerkelijk een tweede leven.

Kantoor tapijtreiniging Rotterdam

Kantoren hebben dag in, dag uit met voetverkeer te maken. Collega’s die vuil van de straat mee naar binnen lopen, vooral wanneer het geregend heeft. Op een gegeven moment ga je sporen zien op de plekken waar het meest gelopen wordt. Het tapijt vervangen is een dure grap; het is dan veel voordeliger om een dieptereiniging te contracteren. Last van tapijt waterschade door een ongeluk, voor ons is het geen probleem!

Hotel tapijt reinigen

In het tijdperk van de online beoordelingen, maar ook van de toegenomen aandacht voor hygiëne en gezondheid, moet een hotel harder dan ooit werken om het gasten naar de zin te maken en de goede reputatie te bewaren. Eén van de werkzaamheden die regelmatig moeten plaatsvinden, is het hotel tapijt reinigen. Hotels in onder andere Rotterdam kunnen die klus met een gerust hart aan ons uitbesteden. In samenspraak met het hotelmanagement reinigen we op momenten dat er geen gasten op de kamers of weinig gasten in de gangen en openbare ruimten zijn.

Perzisch tapijt reinigen

Wij behandelen niet alleen tapijt maar leveren ook perfecte resultaten met vloerkleed reinigen in Rotterdam en omstreken. Met name Perzische vloerkleden vragen speciale aandacht. Omdat ze zowel kostbaar als gevoelig zijn, kiezen wij voor een fluwelen aanpak. Denk hierbij aan het toepassen van biologische schoonmaakmiddelen en speciale apparatuur. Voor wollen kleden gebruiken wij wol-vriendelijke reinigingsmiddelen. Wij nemen geen enkel risico.

U kunt er volledig op vertrouwen dat ook uw dure en met veel zorg uitgekozen kleden bij ons in veilige handen zijn. Een tapijt laten reinigen in Rotterdam doe je samen met Tapijtenreiniging.nl. Het reinigen van het tapijt in Rotterdam laat je over aan echte specialisten, om onnodige ongemakken te voorkomen. Wij zijn sinds 1999 actief en hebben dus ruime ervaring. U kunt overigens ook zitbanken laten reinigen of vaste vloerbedekking grondig schoonmaken. Als u het na de reiniging wilt laten inpakken, dan doen wij dit graag voor u!

Vloerkleed reinigen in de omgeving Rotterdam​

Een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Misschien heeft uw kwispelende huisdier iets omgestoten op uw vloerkleed, of heeft uw enthousiaste peuter per ongeluk iets gemorst. Hoe dan ook, gebruik geen chemische middelen om het probleem op te lossen. Laat het vloerkleed in Rotterdam reinigen door de experts van Tapijtreiniging. Wij bieden passend advies en onze service is al beschikbaar vanaf €90,- inclusief halen en brengen.  Naast Rotterdam, kun je je tapijt ook laten reinigen in Den Haag. Ontdek op onze pagina waarom wij de logische keuze zijn voor vloerkleed reiniging in Rotterdam en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en geniet van een vlekkeloos schoon tapijt!

Perzisch Tapijt Reinigen |zuid Holland | Regio Rotterdam, Den Haag, Schiedam En Leiden

Profiteer van onze ophaal- en brengservice van uw Vloerkleed of Tapijt in Rotterdam

Wilt u uw tapijt of vloerkleed laten reinigen in Rotterdam of omstreken? Wij komen graag bij u langs om het kleed of tapijt in uw woning te reinigen. Als het gaat om een vloerkleed halen wij dit het liefste bij u op, uiteraard gratis, om het in onze gespecialiseerde werkplaats de best mogelijke behandeling te geven. Als bijvoorbeeld stomen volgens ons het beste resultaat zal opleveren, zullen wij u dat adviseren. Waarbij u uiteraard altijd zelf de beslissing neemt. Na het vloerkleed reinigen brengen wij dit ook weer kosteloos bij u thuis in Rotterdam. Dat hoort bij de service die wij leveren.

Bij u thuis in Rotterdam wanneer het schikt

Gaat het om het reinigen van uw meubels, dan komen wij gewoon bij u thuis in Rotterdam. Meubels zijn over het algemeen zwaar en lastiger te verplaatsen, maar dankzij onze mobiele schoonmaakapparatuur kunnen wij bij u thuis reinigen. Uiteraard kiezen we daar, in goed overleg met u, het juiste moment voor. Wij zijn in beperkte mate ook ‘s avonds en in het weekend actief in Rotterdam en omstreken.

Gratis en vrijblijvende proef

U heeft een serieuze vlek in meubelstof en tapijt en u vraagt zich af of onze methoden daar wel tegen bestand zijn? Wij kunnen uw scepsis begrijpen. Gelukkig bieden wij een prettige en vrijblijvende service: we komen gratis bij u langs in Rotterdam om een klein stukje te reinigen, bij wijze van proef. Dit proefstukje laat u zien hoe effectief onze apparatuur is en geeft u een goed beeld van het eindresultaat. Wilt u daarna dat wij de rest ook reinigen, dan kan dat vaak nog op hetzelfde moment.

Wilt u een wollen tapijt laten reinigen, wij gebruiken altijd biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen als wij uw vloerkleed of tapijt reiniging in Rotterdam! Flinke vlekken verwijderen wij in een mum van tijd. Met onze ecologische impregneerspray zijn uw meubels ook nog een goed beschermd. Daarnaast zijn wij volkomen transparant en kunt u voor advies over specifieke vlekken altijd bij ons terecht.

Waarom kiezen voor Tapijtenreiniging.nl voor jouw vloerkleed of tapijt?

We hebben u al enkele goede redenen gegeven om voor ons bedrijf in Rotterdam te kiezen voor het reinigen van uw vloerkleed of tapijt, maar wat onderscheidt ons eigenlijk van onze concurrenten? Natuurlijk laten wij het liefst onze klanten aan het woord, zoals u kunt zien in de reviews op onze pagina. Maar voor een compleet overzicht van onze voordelen kunt u bij ons terecht. Wij bieden niet alleen een professionele en grondige reiniging van uw tapijt en meubelstoffen, maar ook een snelle en betrouwbare service. Daarnaast beschikken onze specialisten over de nieuwste kennis en apparatuur om uw tapijt en meubelstoffen effectief en veilig te reinigen. Kies voor Tapijtreiniging.nl in Rotterdam en geniet van een schoon en fris interieur!

Wij van Tapijtenreiniging zijn geboren Rotterdammers. We juichen voor Feyenoord, Sparta en Excelsior. We bezitten die echte Rotterdamse werkmentaliteit en zetten de schouders eronder. Maar als het werk erop zit, gunnen we onszelf een ijskoude Pelgrim. Rotterdam kennen we als onze broekzak en dat is handig als we van de ene klant naar de andere rijden voor tapijtenreiniging. Kortom: u kiest voor een lokale partij die uw taal spreekt.

Met de juiste apparatuur kunnen veel mensen tapijt reinigen, dat is waar. Maar je kunt de apparatuur ook verkeerd gebruiken of langer bezig zijn dan strikt nodig is. Deze beginnersfouten maken nieuwe schoonmaakbedrijven in onder andere Rotterdam nog weleens. We steken hierbij de hand in eigen boezem, want wij zijn ook ooit begonnen. In de vorige eeuw, maar liefst. Sinds 1999 zijn we actief in Rotterdam. Dankzij ruim twee decennia aan ervaring weten wij precies hoe wel snel en effectief een bepaalde stof kunnen reinigen.

Veel mensen denken bij vloerkleed- en tapijtreiniging aan bijtende, chemische stoffen, schadelijk voor het milieu. Wij stellen u gerust, want wij gebruiken alleen biologische reinigingsproducten, die onschadelijk zijn voor het milieu. En tot dat milieu rekenen wij uiteraard kinderen en huisdieren, die over het algemeen gevoeliger zijn.

Wij gaan heel grondig te werk. Onze professionals in Rotterdam maken korte metten met straatvuil, stof en allerlei vloeistoffen die zich hebben vastgehecht aan de polen van uw tapijt of in de vezels van uw stof. Maar we zijn ook eerlijk: als we vermoeden dat een vlek zó hardnekkig is dat zelfs onze ervaring en expertise daar niet tegen opgewassen zijn, raden we een volledige reiniging af. In dat geval kunt u wel zelf proberen te reinigen. Wij verkopen daarvoor een milieuvriendelijke vlekkenspray die biologisch afbreekbaar en die u óók op stoffen meubelen kunt gebruiken

Benieuwd hoe goed en effectief wij reinigen? U hoeft niet vooruit te betalen. Laat ons in plaats daarvan langskomen bij u thuis in Rotterdam om een klein stukje te reinigen. Zo krijgt u een goed idee van het eindresultaat. U beslist daarna of wij door mogen gaan met het reinigen of niet. Deze service is gratis.

Elke keer een ochtend vrij moeten nemen als er iemand thuis iets moet repareren of reinigen, gaat vervelen. Vooral als iemand die om 11:00 uur moest komen uiteindelijk pas om 13:00 uur kan. Wij van Tapijtenreiniging in Rotterdam zijn anders. Allereerst zoeken we samen met u naar het beste moment voor het reinigen. We zijn punctueel en mocht er onverhoopt vertraging zijn, dan weet u het tijdig.

U hoeft niet per se lang thuis te blijven. Wanneer het gaat om het reinigen van een vloerkleed, nemen wij die namelijk gewoon mee naar onze werkplaats in Rotterdam. Daar kunnen we comfortabel en snel het gewenste resultaat bereiken. En zo hoeft u niet een dag(deel) vrij te nemen.

Onze lange ervaring stelt ons in staat om sneller te werken dan sommige concurrenten in Rotterdam. We hebben systemen en processen opgezet waardoor we efficiënt te werk kunnen gaan. En dankzij ons grote klantenbestand kunnen we de prijzen reëel houden. Niet verdacht laag, maar zeker niet te hoog. Hieronder meer informatie.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan voor jouw tapijt of vloerkleed reiniging

Beoordeling door klanten op Facebook: 4.9/5 60 beoordelingen. Hier tapijtenreiniging reviews op Google.