Tapijt laten reinigen in Schiedam

Tapijtreiniging met garantie in Schiedam. Ervaar het zelf met een vrijblijvend proefstukje. Zichtbaar resultaat op een vuil tapijtdeel, het toonbeeld van ons vakmanschap. Misschien waren we al bij uw buren, dankzij mond-tot-mondreclame. Tevreden klanten zijn onze ambassadeurs. We streven naar uw aanbevelingen: tapijtreiniging reviews. Bij particulieren en bedrijven in Schiedam hebben we met trots kantoor tapijt, vloerbedekking en vloerkleden gereinigd. Op verzoek reinigen we eerst een proefstukje van uw tapijt, zodat u de verwachtingen kunt zien. Met 22 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare partner in tapijtreiniging. Overigens komen wij niet alleen in Schiedam, maar kunt u ook uw tapijt laten reinigen in Rotterdam.

Wij kunnen ook uw vloerkleed reinigen!

Of het nu gaat om een vloerkleed of vloerbedekking, ons schoonmaakproces is gebaseerd op biologische middelen. Geen chemische reinigingsmiddelen worden gebruikt. Onze prijs is inclusief tapijt impregneren, een beschermende laag tegen snelle vervuiling. De droogtijd van de beschermlaag is gemiddeld 6 uur. Vermijd lopen op het tapijt en wacht geduldig. Zoekt u een betrouwbare tapijtreiniger in Schiedam? Tapijtenreiniging.nl staat voor u klaar. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wij beperken ons niet alleen tot vast tapijt maar kunnen ook uw vloerkleed schoonmaken of uw stoffen meubels reinigen. Bijvoorbeeld bankstel, fauteuil en eetkamerstoelen. Urinegeur- en vlekken verwijderen uit vloerbedekking, vloerkleed, vlekverwijdering uit vloerkleden, vloerbedekking, meubelstoffen. Bekijk hier onze tarieven.

Tapijtreiniging Schiedam, wat wilt u laten reinigen?

Wilt u uw vloerbedekking of los vloerkleed laten reinigen in Schiedam, vraag om een vrijblijvende prijsopgave! Tapijtreiniging in Schiedam laat u uitvoeren door de vakbekwame specialisten van Tapijtenreiniging.nl.

Voor meer informatie kunt u bellen 0181-64 94 87 of vult u het offerte formulier in. Vergeet niet om een of twee foto’s te uploaden van het tapijt of kleed wat u wil laten reinigen. Vlek? Wat zijn het voor vlekken? Wij beperken ons niet, u kunt onze dienstverlening ook elders in Zuid-Holland laten uitvoeren. Interesse? Kijk ook eens bij Tapijtreiniging!
tapijtreiniging in Schiedam na het reinigen

tapijtreiniging Schiedam voor het reinigen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!

Onze tarieven voor Schiedam

Kwaliteit staat bij ons voorop, en we streven naar de ideale balans tussen prijs en kwaliteit. Dankzij onze unieke aanpak kunnen we uw tapijt diepgaand reinigen tegen scherpe tarieven. Hieronder ziet u een overzicht van onze prijzen voor het reinigen van tapijten, vloerkleden en karpetten in Schiedam.

DienstPrijs
Tarieven – prijzen tapijtreinigingMinimumbedrag vanaf €150,00, alleen Zuid-Holland
Prijs vloerkleden reinigenMinimumbedrag vanaf €90,00, alleen Zuid-Holland
Groot vloerkleed reinigen 4×3Reiniging aan huis vanaf €150,00, alleen Zuid-Holland
Prijzen vast tapijt reinigenTot 30 m² – vanaf €150,00 inclusief impregneren
Vast tapijt laten reinigenTot 50 m² – vanaf €175,00 inclusief impregneren
Vloerbedekking reinigenTot 75 m² – vanaf €200,00 inclusief impregneren
Tapijtreiniging Particulieren en ZakelijkTot 100 m² – vanaf €250,00 inclusief impregneren
Karpetten reinigenPrijs vanaf €90,00 inclusief halen- en brengen
Kattenurine geur verwijderenToeslag +€25,00 per vloerkleed of karpet
Vloerkleed reinigen kostenPrijs vanaf €90,00 inclusief halen- en brengen
Braaksel verwijderen uit vloerkleedToeslag +€25,00 per vloerkleed of karpet
Trap tapijt reinigenEen trap 13 treden €150,00 inclusief impregneren
Trap bekleding schoonmakenTwee trappen, 26 treden vanaf €175,00 inclusief impregneren

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!