Tapijtreiniging Vlaardingen

Tapijtreiniging Vlaardingen? Is uw vloerbedekking of Perzisch tapijt vies? Wij zijn tapijtreiniging Vlaardingen. Graag komen wij vrijblijvend langs om een proefstukje van uw tapijt te reinigen, want zien is geloven! Hoe het werkt? Onze tapijtreiniger maakt een zeer vervuild stukje van uw tapijt schoon. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat wanneer uw gehele tapijt professioneel is gereinigd. Misschien zijn wij al bij één van uw buren geweest, vaak door middel van mond-tot-mondreclame. Tevreden klanten, dus. Ons doel is uw aanbeveling naar familieleden, vrienden en bekenden toe. Lees hier eerdere referenties van klanten. Tapijtreiniging, laat u over aan de specialisten van Tapijtenreiniging.nl.

Uw vriendelijke tapijtreiniger

Tapijtenreiniging helpt graag om kleine meubels te verplaatsen. Die zetten wij later weer terug op plastic voetjes. Zo beschermen wij het vochtige, pas gereinigde tapijt tegen eventuele sporen van meubelwas. Wij hebben inmiddels 20 jaar ervaring. De beste tapijtreinigers, voor tapijtreiniging, vindt u bij Tapijtenreiniging.nl. Niet alleen particulieren, maar ook de kleine tot middelgrote bedrijven in Vlaardingen weten waar ze terecht kunnen om vloerbedekking en losse vloerkleden efficiënt en vakkundig te laten reinigen. Op verzoek kunnen wij eerst een proefstukje van uw tapijt reinigen, zo ziet u wat u kunt verwachten. Als professioneel tapijtreiniger zijn wij u graag van dienst. Bekijk hier onze tarieven.

Laat uw vloerbedekking door tapijtreiniging Vlaardingen schoonmaken

Of het nu uw vloerkleed wilt laten reinigen of tapijtreiniging vereist, u kunt uitgaan van een milieuvriendelijk schoonmaakproces. Wij gebruiken namelijk geen chemische reinigingsmiddelen, maar zetten uitsluitend biologische schoonmaakmiddelen in. De droogtijd van tapijt is slechts 4 uur. Gedurende deze tijd is het niet raadzaam om op het tapijt te lopen. Wacht geduldig af. Tapijtreiniging Vlaardingen eenvoudig en voordelig uitbesteden aan Tapijtenreiniging. Uiteraard impregneren wij het tapijt na reiniging. Ook voor meubelreiniging zijn wij uw specialist. Wij verwijderen urinegeur en -vlekken uit meubelstoffen en vloerkleden, maar maken ook korte metten met wijnvlekken, ontlasting van huisdieren, bloed, modder en grasvlekken.

Neem contact met tapijtreiniging Vlaardingen op

Heeft u vragen over het reinigingsproces, de door ons gebruikte reinigingsmiddelen of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen. Neem contact met een van onze medewerkers op door te bellen met 0181-649487 of vul ons contactformulier in.
Tapijtreiniging Vlaardingen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!