Tapijtreiniging Zoetermeer

Tapijtreiniging Zoetermeer

Regelmatig, bijvoorbeeld als we ergens aan het werk zijn of zijn geweest, krijgen we de vraag of we ook tapijtreiniging in Zoetermeer kunnen verzorgen. We zijn blij met deze vraag, die betekent dat onze klanten positief over ons spreken. Blijkbaar doet de mond-tot-mond reclame dus goed zijn werk: onze service is inmiddels een begrip in een groot deel van Zuid-Holland. En dus kunnen we u geruststellen: ook in Zoetermeer zijn wij voor u beschikbaar voor tapijt reinigen. Of u vloerbedekking thuis nu geurtjes heeft of het tapijt op uw zaak vuil begint te worden: wij staan voor u klaar, altijd. En, ter geruststelling: we gebruiken biologische schoonmaakmiddelen, die geen gevaar vormen voor mens en milieu. Dat is een prettig en veilig idee, toch?

Twijfelt u nog? Dan zijn dit onze referenties. Lees gerust eens wat anderen van onze dienstverlening vinden. Tapijtreiniging Zoetermeer laat u doen bij Tapijtenreiniging.nl.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Tapijt reinigen Den Haag, boven verwachting en het tapijt was al 25 jaar oud. Het is niet alleen schoner geworden maar het ruikt ook weer lekker als je de kamer binnen komt. Zal uw bedrijf aanbevelen zijn meer dan tevreden!

Tapijtreiniging Leiden 300x200

Manier van tapijten reinigen Zoetermeer

We kunnen ons voorstellen dat u eerst wil weten hoe wij te werk gaan. Dat leggen we hierbij graag aan u uit: allereerst verplaatsen wij, voor zover nodig, kleine meubelen uit uw woon- of slaapkamer. Zodat we de best mogelijke werkruimte hebben. Vervolgens gaan we aan de slag met de bewerking die volgens ons voor uw vloerbedekking of tapijt het beste resultaat oplevert. Als bonus impregneren we: een nabewerking met onze bekende vuilafstotende beschermlaag. Na het vloerbedekking reinigen zetten wij alles weer keurig op z’n plaats, gratis. En lijkt het of u een nieuwe kamer hebt. Let maar eens op de reacties als u bezoek krijgt. De resultaten van tapijtreiniging Zoetermeer zijn namelijk zeer goed.

Hebt u verstandig gekozen voor een inloopmat bij de deur, die veel vuil opvangt? Deze reinigen wij gratis mee, voor ons een kleine moeite als we toch bezig zijn. Op deze pagina vindt u onze Tarieven tapijtreiniging in Zoetermeer.

Perzisch Tapijt Reinigen |zuid Holland | Regio Rotterdam, Den Haag, Schiedam En Leiden

Vloerkleed reinigen Zoetermeer? Liefst in onze werkplaats

Als uw vloerkleed toe is aan een schoonmaakbeurt halen wij dit gratis op, maken het schoon in onze werkplaats en brengen het ook zonder extra kosten weer terug.
Berber tapijt reinigen, NepalPerzische vloerkleden, 100% wollen tapijt, handgeknoopt: dankzij onze ruime ervaring reinigen wij deskundig, ook in Zoetermeer.

In onze werkplaats hebben wij immers alle ruimte en de beste apparatuur tot onze beschikking. Daarom werken wij het liefst op onze eigen locatie. Daarnaast zijn we u graag zo min mogelijk tot last: u kunt vrij door uw eigen huis bewegen, terwijl wij elders voor u aan het werk zijn. Mede door 19 jaar tapijtreiniging ervaring weten wij precies welke reiniging een vloerkleed nodig heeft.

Uiteraard is het ook mogelijk, bijvoorbeeld als u een urgente klus heeft, ook uw vloerkleed reinigen in uw woning, in Zoetermeer. Dat is onze flexibiliteit. Tapijtreiniging Zoetermeer wordt altijd kwalitatief uitgevoerd op locatie.

Tapijtreiniging Zoetermeer: kent u onze vlekkenspray al?

Het is gelukkig niet altijd nodig om een tapijt of vloerbedekking helemaal schoon te maken. Soms, bijvoorbeeld als u een kleine vlek heeft geconstateerd, volstaat onze erg goed werkende vlekkenspray. Deze kunt u gebruiken op elk vloerkleed of tapijt. Door de biologische samenstelling is het niet schadelijk voor ons milieu. Met deze spray kunt u ook uw tapijt onderhouden zonder dat het de aanwezige beschermlaag aantast. Dan hoeft u ons de volgende keer niet meteen weer in te schakelen. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze dienstverlening? Laat u door ons uw stoffen meubels reinigen? Of kiest u voor tapijt reinigen Zoetermeer? Van maandag t/m zaterdag beantwoorden wij graag uw vragen, geven we onderhoudsadvies en maken we uiteraard afspraken om op korte termijn uw tapijt te reinigen. Tapijt reinigen in Zoetermeer? Voor meer informatie kunt natuurlijk altijd bellen met 0181 – 64 94 87 of het contact formulier invullen. U hoort daarna z.s.m. van ons.

Beoordeling door klanten:
4.9/5 60 beoordelingen