Tapijtreiniging Zoetermeer

Tapijt laten reinigen in Zoetermeer?

Regelmatig ontvangen we verzoeken, vooral na tevreden opdrachten elders, voor tapijtreiniging in Zoetermeer. Het doet ons genoegen dat onze klanten positief over ons praten, wat aangeeft dat mond-tot-mondreclame zijn vruchten afwerpt. Onze dienstverlening heeft inmiddels een solide reputatie opgebouwd in een aanzienlijk deel van Zuid-Holland. Dus kunnen we met vertrouwen zeggen dat we ook in Zoetermeer beschikbaar zijn voor tapijtreiniging. Of het nu gaat om onaangename geurtjes in uw huis of om vuil tapijt op uw bedrijf, we zijn er altijd om u van dienst te zijn. Bovendien, ter geruststelling, maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor zowel mens als milieu. Dit biedt u een prettig en zeker gevoel, toch?

Twijfelt u nog? Lees dan de reviews op de website van tapijtenreiniging.nl. Lees gerust eens wat anderen van onze dienstverlening vinden. Tapijtreiniging Zoetermeer laat u doen bij Tapijtenreiniging.nl.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Gelukkig voor ons nam Tapijtenreiniging ook de tijd om de tapijten in de slaapkamers onder handen te nemen. Alhoewel er geen noemenswaardige vlekken waren is de smoezeligheid van het tapijt verdwenen het oogt weer fris en wat opvalt de tapijt pool weer omhoog gekomen. Dank je wel!

tapijtreiniging zoetermeer, laat vakkundig uw tapijt door ons schoonmaken

Kies voor onze professionele tapijtreiniging in Zoetermeer

Woont u in Zoetermeer en wilt u graag weten hoe wij uw tapijt professioneel reinigen? Dan leggen we het u toch gewoon stap voor stap uit. Allereerst verplaatsen we, indien nodig, kleine meubels uit uw woon- of slaapkamer, zodat we de best mogelijke werkruimte hebben. Vervolgens gaan we aan de slag met de bewerking die volgens ons het beste resultaat oplevert voor uw vloerbedekking of tapijt. Als extra service impregneren we uw vloer: we brengen een bekende vuilafstotende beschermlaag aan.

Na het reinigen van uw vloerbedekking zetten we alles netjes op zijn plaats, zonder extra kosten. U zult merken dat het lijkt alsof u een nieuwe kamer heeft. Let maar eens op de reacties wanneer u bezoek krijgt, want de resultaten van tapijtreiniging in Zoetermeer zijn uitstekend. Heeft u verstandig gekozen voor een inloopmat bij de deur die veel vuil opvangt? Geen zorgen, we reinigen deze mat gratis terwijl we toch bezig zijn. Het is voor ons een kleine moeite. Hieronder ziet u een overzicht van de tarieven voor het laten reinigen van uw tapijt of vloerkleed in en rondom Zoetermeer. Bent u op zoek naar een tapijtreiniger in Den Haag of een tapijtreiniger in Rotterdam? Ook dan zit u bij ons goed!

Tarieven tapijtreiniging Zoetermeer

Bij ons staat kwaliteit op nummer één. Om ervoor te zorgen dat prijs en kwaliteit hand in hand gaan, hebben we een speciale werkwijze, waardoor we uw tapijt tegen scherpe tarieven kunnen reinigen. In dit overzicht ziet u de tarieven voor het laten reinigen van uw tapijt, vloerkleed of carpet.

DienstPrijs
Tarieven – prijzen tapijtreinigingMinimumbedrag vanaf €150,00, alleen Zuid-Holland
Prijs vloerkleden reinigenMinimumbedrag vanaf €90,00, alleen Zuid-Holland
Groot vloerkleed reinigen 4×3Reiniging aan huis vanaf €150,00, alleen Zuid-Holland
Prijzen vast tapijt reinigenTot 30 m² – vanaf €150,00 inclusief impregneren
Vast tapijt laten reinigenTot 50 m² – vanaf €175,00 inclusief impregneren
Vloerbedekking reinigenTot 75 m² – vanaf €200,00 inclusief impregneren
Tapijtreiniging Particulieren en ZakelijkTot 100 m² – vanaf €250,00 inclusief impregneren
Karpetten reinigenPrijs vanaf €90,00 inclusief halen- en brengen
Kattenurine geur verwijderenToeslag +€25,00 per vloerkleed of karpet
Vloerkleed reinigen kostenPrijs vanaf €90,00 inclusief halen- en brengen
Braaksel verwijderen uit vloerkleedToeslag +€25,00 per vloerkleed of karpet
Trap tapijt reinigenEen trap 13 treden €150,00 inclusief impregneren
Trap bekleding schoonmakenTwee trappen, 26 treden vanaf €175,00 inclusief impregneren

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!
vakbekwame tapijtreinigers met inmiddels 23 jaar ervaring komen graag uw tapijt reinigen milieuvriendelijk

Wij halen uw vloerkleed gratis op uit Zoetermeer

Als uw vloerkleed dringend schoongemaakt moet worden, staan wij klaar met onze kosteloze ophaal- en bezorgdienst. Wij komen het vloerkleed bij u thuis ophalen, reinigen het grondig in onze professionele werkplaats, en bezorgen het vervolgens weer bij u, zonder extra kosten. Ongeacht het type kleed, of het nu een Berber tapijt, Nepal, Perzisch vloerkleed, 100% wollen tapijt, of handgeknoopt tapijt betreft, onze ruime expertise stelt ons in staat om deskundig te reinigen, zelfs in Zoetermeer.

In onze goed uitgeruste werkplaats maken we gebruik van hoogwaardige apparatuur, waardoor we bij voorkeur off-site werken. Zo proberen we eventuele overlast in uw huis tot een minimum te beperken, zodat u ongehinderd kunt blijven terwijl wij elders aan de slag zijn. Met 23 jaar ervaring in tapijtreiniging kennen we de exacte reinigingsmethodes die uw vloerkleed vereist.

Natuurlijk bieden we ook de mogelijkheid om uw vloerkleed ter plaatse in uw woning te reinigen, bijvoorbeeld in geval van urgentie. Dit illustreert onze flexibiliteit. Ongeacht de locatie, staat Tapijtreiniging Zoetermeer altijd garant voor de hoogste kwaliteit van dienstverlening.

Maak ook gebruik van onze vlekkespray

Het is gelukkig niet altijd noodzakelijk om een tapijt of vloerbedekking volledig schoon te maken. Soms is een kleine vlek voldoende reden om onze zeer effectieve vlekkenspray te gebruiken. Deze spray is geschikt voor elk vloerkleed of tapijt en biedt uitstekende resultaten. Bovendien is het milieuvriendelijk vanwege de biologische samenstelling. Met deze spray kunt u uw tapijt ook onderhouden zonder dat de bestaande beschermlaag wordt aangetast, waardoor u ons niet direct opnieuw hoeft in te schakelen.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening in Den Haag en omgeving? Wilt u uw stoffen meubels door ons laten reinigen? Of kiest u voor tapijtreiniging in Zoetermeer? We staan van maandag tot en met zaterdag klaar om uw vragen te beantwoorden, onderhoudsadvies te geven en uiteraard afspraken te maken voor het reinigen van uw tapijt op korte termijn.

Tapijt reinigen in Zoetermeer? Voor meer informatie kunt natuurlijk altijd bellen met 0181 – 64 94 87 of het contact formulier invullen. U hoort daarna z.s.m. van ons.

Beoordeling door klanten op Facebook: 4.9/5 60 beoordelingen. Hier tapijtenreiniging reviews op Google.

Geef een reactie