Tapijtreiniging in Zuid-Holland

Is uw tapijt vies geworden door jarenlang voetverkeer? Of is er juist een ongelukje gebeurd en zit u met een vlek door koffie, wijn, bloed, smeer of ontlasting? In beide gevallen schakelt u Tapijtenreiniging in voor een snelle, voordelige en vooral goede reiniging van tapijt en meubelstof. Wij zijn actief in Zuid-Holland en laten u op deze pagina kennismaken met onze professionele dienstverlening. Telefoon 0181-64 94 87.

Milieuvriendelijk tapijt reinigen

Milieuvriendelijk tapijt reinigen is onze specialiteit en we weten dat er verschillende soorten tapijt in omloop zijn die elk op een eigen manier gereinigd dienen te worden. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan om tapijt te reinigen met biologische reinigingsmiddelen en tapijtreinigingsmachines. Inmiddels 22 jaar ervaring.
Reviews. Met onze professionele apparatuur verwijderen wij niet alleen de vlekken, maar zorgen we er ook voor dat vervelende geurtjes, bijvoorbeeld urinegeur, verdwijnen. Bekijk prijzen.

De middelen die wij gebruiken zijn niet schadelijk voor mens, huisdier of het milieu. Het tapijt kan tijdens en direct na de reiniging gewoon worden belopen.

Hoe wij te werk gaan

Onze medewerker verplaatst uw bankstel, fauteuil, eetkamerstoelen en andere voorwerpen die op het tapijt in de weg staan. Indien nodig stofzuigen wij het tapijt eerst. Daarna beginnen wij met reinigen. Aangezien uw tapijt vochtig wordt gemaakt, gebruiken wij speciale voetjes ter bescherming van houten meubelpoten.

Extra aandachtspunten zoals een vlek in het tapijt of inloopvervuiling wordt tijdens het reinigen apart voor behandeld met een milieuvriendelijk vlekverwijdering middel. De meubels zetten wij na de reiniging van het tapijt weer netjes op hun plaats. En heeft u een vloerkleed dat aan een schoonmaakbeurt toe is? Deze nemen wij graag mee naar onze werkplaats, zonder dat wij u hier extra kosten voor rekenen.

Beschermlaag tegen vervuiling, impregneren

Voordat wij daadwerkelijk beginnen met het reinigen van uw tapijt, controleren wij allereerst de vervuiling en de aanwezige vlekken. Na de tapijtreiniging controleren wij nogmaals op achtergebleven vlekken om er zeker van te zijn dat u tevreden bent. Waar nodig, reinigen wij nogmaals.

Het resultaat? Uw tapijt is schoon, ruikt fris en u bent tevreden over het resultaat.
Wat nu?
Hoe houdt u het tapijt schoon? Wij helpen u daar een handje mee en brengen een beschermlaag tegen vuil aan. Deze onzichtbare laag voorkomt dat vervuiling in het tapijt kan doordringen. Ons tapijtreinigingsmiddel bevat al een beschermlaag om vervuiling te voorkomen. Wij kunnen ons voorstellen dat u bepaalde gebieden extra wilt laten impregneren. Op uw verzoek worden veel belopen gedeelten daarom behandeld met een extra beschermlaag voor de hoogst mogelijke bescherming van uw kostbare tapijt. Wij gebruiken hier het milieuvriendelijke product PROSEAL® voor, dat een droogtijd van gemiddeld 6 uur nodig heeft.

De voordelen van onze tapijtreiniging:

  • Milieuvriendelijke producten
  • Proefstukje is gratis, zodat u de kwaliteit kunt beoordelen
  • Tarieven tapijt reiniging vanaf €125,00 inclusief impregneren PROSEAL® beschermlaag
  • Uitruimen van meubilair, laat het aan tapijtenreiniging over
  • Korte droogtijd
  • Het tapijt is direct beloopbaar, zowel tijdens als direct na reiniging
  • Wij proberen vlekken uit uw tapijt te verwijderen, maar geven hier geen garantie voor
  • Alleen Zuid Holland, zou houden wij de kosten betaalbaar

Meer weten of een offerte aanvragen? Bel dan met telefoonnummer 0181-649487 of vul het contact formulier in. Tot ziens! Hier kunt u meer lezen over tapijtreiniging in Zuid-Holland, alle plaatsen in Zuid-Holland werkzaam.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!