Tips hoe rooklucht uit je auto verwijderen

Ach ja, vaak zijn het goedbedoelde tips hoe rooklucht uit je auto verwijderen, maar werkt het? Stel je voor dat er jaren in een auto is gerookt en u koopt hem voordelig. Tijdens de proefrit viel de tabaksgeur wel op maar niet dermate dat u van de koop afzag. Nu heeft u de auto al een paar dagen en de rooklucht gaat irriteren.

Drastische maatregelen nemen

U verwijdert de asbak en plaats een nieuwe, maak de auto van binnen schoon met flink wat schoonmaakmiddel. Ook de auto raampjes maakt u blinkend schoon met spiritus. Het ruikt fris en u laat de wagen enige tijd staan om te laten drogen. Warempel, de rooklucht is er nog steeds! Drastische maatregelen, een artikel op internet spreekt van automatten vervangen en misschien wel even de autostoelen en achterbank handmatig schoonmaken. De tips hoe rooklucht uit je auto verwijderen kunnen nuttig zijn, misschien heeft u er iets aan. Geef het door aan ons!

De tips, hoe rooklucht uit je auto verwijderen werken niet!

Nee, begrijpelijk. Het trekt in het gehele binnenste van de auto. In zo’n beperkte ruimte is wellicht al jaren gerookt. Dan zou u misschien ook de kunststof delen moeten soppen, de vaste vloerbedekking in de auto moeten vervangen en dan nog is het maar de vraag of de rooklucht uit de auto verdwenen is. U heeft flink wat geld geïnvesteerd maar zonder noemenswaardig resultaat.

Tips hoe rooklucht uit je auto verwijderen, wat kan eventueel wel helpen?

Ozon. Er zijn gerenommeerde autobedrijven die een ozongenerator in bezit hebben om de rooklucht- en nicotine geur uit je auto te verwijderen. Vraag naar deze service! De kosten variëren, ook vaak in combinatie met auto interieur reinigen. Vraag voor de aankoop van de auto wat de mogelijkheden zijn en gegarandeerd resultaat.

Autostoelen- en achterbank reinigen, tips hoe rooklucht uit je auto verwijderen

Men wil ons vaak inschakelen om de autostoelen en de achterbank van een auto te laten reinigen. Maar de rookgeur blijft een probleem. Dus ja, het wordt schoon maar de nicotinegeur verwijderen is niet te garanderen. Onze tip is toch om te beoordelen of de auto die u wilt aanschaffen rookvrij is. Wilt u schone autostoelen, niet teveel betalen en kan de reiniging voor uw deur uitgevoerd worden? Dan weet u dat wij niet instaan voor een geurloze behandeling van sigaretten- of nicotine geur. Heeft u interesse, misschien nog vragen over het reinigingsproces, bel ons op. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen.
Tips Hoe Rooklucht Uit Je Auto Verwijderen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!