Wilt u uw trap eens goed schoon krijgen?

Trap tapijt reinigen, als het smoezelig en vol met vlekken is dan kunt u besluiten om de trapbekleding te vervangen. Een andere optie is het trap tapijt laten reinigen.
Tapijt op de trap raakt flink vervuild. Aan de slag gaan met een tapijtreiniger en een doekje helpt slechts oppervlakkig. Tapijtenreiniging adviseert om het tapijt op diepte te reinigen, sproei extractie tapijt reinigen, deze zogeheten dieptereiniging verwijderd zand, stof, vlekken en huisstofmijt uit uw trap tapijt. Voor vlekken beschikken wij over professionele middelen om te proberen de vlek(ken) te verwijderen.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Geachte heren van tapijtenreiniging, 9 juni jongstleden heeft u ons Berber vloerkleed terugbezorgd. Bij benadering een werkelijk ongelofelijk schoon en frisse berber teruggekregen waarvoor nogmaals onze hartelijke dank. Familie van Hukens, Kralingen, Rotterdam.

Trap Tapijt Reinigen

Trap tapijt reinigen: hoe pakken wij dit aan?

Is uw trap tapijt gelijmd? Het verwijderen daar ziet u tegenop, professioneel laten reinigen, de vraag blijft: krijgt men het tapijt op de trap wel schoon? Klanten waarderen ons betrouwbare en eerlijke advies. Ter plekke beoordeelt onze expert of de trap reinigen nog de moeite waard is. Met name de rand van de trap, daar kan tapijt vaak versleten zijn. Reinigen helpt daar niet tegen. Dat blijft u zien. Wilt u ondanks ons advies toch tapijt op trap laten reinigen dan is het eigen risico. Onderhoud. Niet met schoenen op trap tapijt lopen. Regelmatig stofzuigen ook hoeken en randen. Vlekken direct verwijderen. Aarzel niet om ons te benaderen. Onze specialisatie is vlek verwijdering uit tapijt. U kunt ook uw vloerkleed bij ons laten reinigen, gratis haal en breng service, reiniging vind plaats in onze modern ingerichte werkplaats.

Trap tapijt reinigen, wat kost het?

Trap Tapijt ReinigenVanaf €125,00 kunnen wij uw trapbekleding reinigen inclusief impregneren. Ook voor de reiniging van stoffen meubels, meubelreiniging aan huis, kunt u op ons vertrouwen. Zo kunnen wij uw Bankstel schoonmakenfauteuil reinigeneetkamerstoelen reinigen met inzet van professioneel materiaal naar nieuwe staat terugbrengen tegen betaalbare prijzen ten opzichte van het opnieuw laten stofferen of nieuwe meubels kopen. Milieuvriendelijk. Wij reinigen met ©ecoline, niet chemisch, onschadelijk voor het milieu, dus ook voor u. Als modern bedrijf bieden wij u hoogstaande tapijtreiniging en meubelstof reinigen aan, uw referenties onze beste reclame.

Voor meer informatie kunt u bellen 0181-649487 of vult u het contact formulier in. Wij reinigen alleen in Zuid Holland. Woont u buiten ons verzorgingsgebied dan kunnen wij u niet helpen.

Beoordeling door klanten:
4.9/5 60 beoordelingen