Trap tapijt reinigen

Trap tapijt reinigen

Trap tapijt reinigen, als het smoezelig en vol met vlekken is dan kunt u besluiten om de vloerbedekking te vervangen. Een andere optie is het trap tapijt laten reinigen.
Tapijt op de trap raakt flink vervuild. Aan de slag gaan met een tapijtreiniger en een doekje helpt slechts oppervlakkig. Tapijtenreiniging adviseert om het tapijt op diepte te reinigen, sproei extractie tapijt reinigen, deze zogeheten dieptereiniging verwijderd zand, stof, vlekken en huisstofmijt uit uw trap tapijt. Voor vlekken beschikken wij over professionele middelen om te proberen de vlek(ken) te verwijderen.

Trap tapijt reinigen: hoe pakken wij dit aan?

Is uw trap tapijt gelijmd? Het verwijderen daar ziet u tegenop, professioneel laten reinigen, de vraag blijft: krijgt men het tapijt op de trap wel schoon?
Klanten waarderen ons betrouwbaar en eerlijk advies. Ter plekke beoordeelt onze expert of het trap tapijt reinigen nog de moeite waard is. Met name de rand van de trap, daar kan tapijt vaak versleten zijn. Reinigen helpt daar niet tegen. Dat blijft u zien. Tapijt op trap. Onderhoud. Niet met schoenen op trap tapijt lopen. Regelmatig stofzuigen ook hoeken en randen.
Vlekken direct verwijderen. Aarzel niet om ons te benaderen. Onze specialisatie is vlek verwijdering uit tapijt.
U kunt ook uw vloerkleed bij ons laten reinigen, gratis haal en breng service, reiniging vind plaats in onze modern ingerichte werkplaats.

Wat kost trap tapijt laten reinigen

Ook voor het reinigen van stoffen meubels, meubelreiniging aan huis, kunt u op ons vertrouwen.
Zo kunnen wij uw Bankstel schoonmaken, fauteuil reinigen, eetkamerstoelen reinigen met inzet van professioneel materiaal naar nieuwe staat terugbrengen tegen betaalbare prijzen ten opzichte van het opnieuw laten stofferen of nieuwe meubels kopen.
Milieuvriendelijk. Wij reinigen met ©ecoline, niet chemisch, onschadelijk voor het milieu, dus ook voor u.
Als modern bedrijf bieden wij u hoogstaande tapijtreiniging en meubelstof reinigen aan, uw referenties onze beste reclame.

Voor meer informatie kunt u bellen 0181-64 94 87 of vult u het contact formulier in. Wij reinigen alleen in Zuid Holland. Woont u buiten ons verzorgingsgebied dan berekenen wij voorrijkosten.