Wilt u uw trap eens goed schoon krijgen?

Veel mensen hebben ervoor gekozen hun trap te stofferen of bekleden. Zo is het prettiger
om, bijvoorbeeld op sokken, van de ene naar de andere verdieping te bewegen. Rubberen
zolen kunnen tapijt een flinke opdoffer geven. Maar ongeacht het schoeisel dat de bewoners
gebruiken, lijdt het trap tapijt onder het vele voetverkeer.
Ook al stofzuigt u de trap regelmatig, waar u niets aan doet is het microscopische,
hardnekkige vuil dat diep in de vezels gaat zitten. Dit merkt u vooral op het midden van de
traptreden, dat veel meer ingelopen is. De zijkanten van de traptreden, waar uw huisgenoten
nauwelijks op stappen, blijft er dan als nieuw uitzien. Na verloop van jaren kan het verschil
hiertussen een doorn in het oog worden. Trap tapijt reinigen door de specialisten van Tapijtenreiniging.nl is betaalbaar en proefstukje kost niets!

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Tapijtenreiniging is uiterst vriendelijk en nemen geduldig de tijd om uitleg te geven. Daarom van harte aanbevolen om je vloerkleed te laten ophalen en af te wachten wanneer ze deze komen terug bezorgen. Wij doen het om de 2 of 3 jaar en iedere keer weer een fris schoon kleed terug.

Trap Tapijt Laten Reinigen

Nieuwe vloerbedekking op de trap? Niet nodig!

Versleten en vuil traptapijt doet veel mensen verlangen naar een compleet nieuwe
vloerbedekking. Maar in 90% van de gevallen is dat helemaal niet nodig. Want met een
professionele reiniging kunt u traptapijt dusdanig reinigen dat het weer als nieuw is. Het
geheim zit hem in de sproei-extractiemethode.
Bij sproei-extractie wordt water in het tapijt gesproeid, aangevuld met een reinigingsmiddel. Met deze ‘natte methode’ is het
noodzakelijk om genoeg tijd voor drogen in te plannen. Ook omdat het tapijt na afloop wordt
geïmpregneerd: deze beschermende laag stoot vuil af en zorgt ervoor dat de vloerbedekking
langer mooi blijft. Doorgaans raden wij klanten aan om zo’n 24 uur in te plannen voor het
drogen.

Trap tapijt reinigen, waarom ons inschakelen?

Trap Tapijt Reinigen Natuurlijk zijn er meerdere bedrijven die uw traptapijt kunnen schoonmaken. Dus waarom zou u voor ons moeten kiezen? Er is een aantal goede redenen waarom Tapijtenreiniging uit Zuidland de beste partner is. Wij zetten ze hieronder op een rij. 1. Biologisch reinigingsmiddel. In de schoonmaakindustrie worden het milieu en de gezondheid soms naar de achtergrond gedrukt. In de jacht naar verbluffende resultaten gaan schoonmakers dan met goedkope, chemische middelen het vuil te lijf. Wij van Tapijtenreiniging bewijzen dat het goed mogelijk is om maximale reiniging te bereiken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Die zijn onschadelijk voor mens en dier. 2. Ruim 22 jaar ervaring. Tapijtenreiniging is geen nieuwkomer die het wiel nog moet uitvinden. Wij hebben meer dan twee decennia ervaring als schoonmaakbedrijf, met een focus op meubelstof, tapijt en vloerkleden. 3. Gratis proefstukje reinigen. Bent u benieuwd hoe uw traptapijt eruit komt te zien na een behandeling met onze sproei-extractiemachine? Bij ons kiest u niet blind voor een service, maar overtuigen wij u graag met klinkende resultaten. Hoe? Door gratis bij u langs te komen en een proefstukje schoon te maken. Zo ziet u meteen hoe krachtig deze reinigingsmethode is. 4. Actief in heel Zuid-Holland. Wij zijn mobiel. Met onze sproei-extractiemachines rijden wij door heel Zuid-Holland om trap tapijt te reinigen, vloerkleden onder handen te nemen en meubelstof weer als nieuw te maken.

Trap tapijt reinigen, onderhouden

Na het reinigen van de vloerbedekking op uw trap is het raadzaam om aan regelmatig onderhoud te doen. Maar hoe hou je een tapijt op zo’n intensief belopen zone in topvorm? De gangbare schoonmaak met de stofzuiger is onmisbaar en kan ervoor zorgen dat scherpe zandkorrels uit de vezels van het tapijt verdwijnen en dus geen slijtage kunnen veroorzaken. Maar neem de bekleding daarna ook af met een witte doek met lauwwarm water. Zorg er wel voor dat je het traptapijt niet beloopt tot het is gedroogd. Daarnaast is het belangrijk om eens in de twee of drie jaar een dieptereiniging uit te laten voeren. Hiervoor is de sproei-extractiemethode, die we hierboven noemden, de beste optie om trap tapijt te reinigen. Met de biologische reinigingsmiddelen die wij gebruiken, blijft de originele kleur van uw traptapijt behouden en beschermt u het welzijn van uw huisgenoten.
Beoordeling door klanten op Facebook: 4.9/5 60 beoordelingen. Hier tapijtenreiniging reviews op Google.