Trapbekleding reinigen

Vloerbedekking op de trap verhoogt uw wooncomfort. Toch gaat zo’n tapijt er vroeg of laat grauw of smoezelig uitzien; net als bij tapijt in de woon- of slaapkamer. Dan kunt u nog zo trouw stofzuigen, maar er is vuil dat diep in de polen gaat zitten en er alleen uit gaat bij een grondige, professionele trapbekleding reinigen. En zo’n schoonmaak bieden wij. Prijs om uw trap te laten reinigen, 13 treden, kan al voor €125,-. Inclusief impregneren!

Waarom reinigen verstandig is

Het is een goed idee om vloerbedekking op uw trap te leggen: tapijt dempt het geluid van voetstappen op de traptreden en maakt het traplopen ook aangenamer voor de ongeschoeide voet.

Stofzuigen, het begin is er

Tapijt op een trap kunt u gewoon met een stofzuiger schoonmaken. Wel is het raadzaam om trap tapijt, dat zoveel te verduren krijgt, van tijd tot tijd te reinigen. Zelfs een tapijt dat er op het oog goed uitziet, zal weer helemaal opleven na trap tapijt reinigen. Het verschil ziet u niet alleen, maar voelt u ook!

Trapbekleding reinigen, hoe dan?

Wij van Tapijtenreiniging zijn dé partner voor trapbekleding reiniging in Zuid-Holland. Met onze bedrijfswagens vol professioneel reinigingsmateriaal komen wij aan huis op een dag en tijdstip die u het beste uitkomen. Eerst reinigen wij –bij wijze van proef– een stukje van het traptapijt zodat u een idee krijgt van het eindresultaat. Ziet het er veelbelovend uit, dan gaan we aan de slag. Geen resultaat te zien, dan vertrekken wij en bent u ons niets verschuldigd. Dat is onze garantie. U zit nergens aan vast. Bekijk reviews tapijt reinigen.

Traptrede voor traptrede reinigen wij het tapijt en geen hoek is ons te lastig – we kunnen overal bij. Dankzij de biologische schoonmaakmiddelen die we gebruiken is onze reiniging óók vriendelijk voor kind en dier. Hier prijzen om trapbekleding te laten reinigen. Offerte aanvragen? Stuur ook een paar foto’s mee van de trapbekleding.

Tips voor onderhoud van traptapijt

U kunt flink wat in de onderhoudskosten besparen door zelf enkele gewoonten aan te meten. Zo raden wij u aan om altijd zonder schoenen de trap te belopen. Ook is het belangrijk om regelmatig de trap te stofzuigen; niet alleen het gedeelte waar u en uw huisgenoten op lopen, maar ook de randen en hoeken. Meer informatie? Bel 0181-649487 of vul ons contactformulier in.

Trapbekleding Reinigen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!