Urinegeur uit uw tapijt of vloerkleed verwijderen

Een ongelukje kan altijd een keer gebeuren. Uw hond is nog niet helemaal zindelijk of ziek. De kat van de buren loopt binnen en doet een plas. Incontinent, je zal het maar hebben! Vervelend voor u en een flinke uitdaging voor ons. Urinegeur is namelijk niet zo makkelijk te verwijderen uit tapijt, vloerkleed of vloerbedekking. Er zijn allerlei schoonmaakmiddeltjes te koop die soms als wondermiddelen worden aangeboden. Maar geloof ons: soms werken ze, vaak komt de hardnekkige geur van urine toch weer terug. En hebt u geld uitgegeven zonder enig resultaat. Maar urinegeur verwijderen, hoe pak je dat aan?

Zelf de urinegeur verwijderen uit je tapijt

Mocht uw hond of kat op uw vloerbedekking hebben geplast, dan kunt u zelf al eerste hulp toepassen. Dep de urine direct met wit keukenpapier of een niet gekleurde handdoek. Iedere kleur die in uw keukenpapier of keukenlinnen zit kan anders ook in uw tapijt terechtkomen en dan bent u wellicht verder van huis. Probeer zoveel mogelijk urine te verwijderen, alleen door deppen. Want met wrijven kan de structuur van het tapijt aangetast worden. Gebruik geen chemische schoonmaakmiddelen. Neem daarna contact op met Tapijtenreiniging Rotterdam, want ook voor urinegeur verwijderen uit tapijt zijn we de beste partij.

of

Urinegeur Verwijderen| Kattenpis Geur Verwijderen | Hondengeur Verwijderen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!
een tapijt reinigen, hoe kan ik dat het beste zelf doen

Verwijderen van opgedroogde, oude urinevlekken uit je tapijt

Als u pas later opgedroogde oude urinevlekken ontdekt of er niet meteen iets aan hebt gedaan, probeer dan niet zelf de vlekken te verwijderen. Dit kan namelijk leiden tot onherstelbare schade. Opgedroogde urinevlekken kunnen een gele verkleuring in uw tapijt veroorzaken die niet te verwijderen is. Maar de urinegeur kan vaak wel door een professionele tapijtreiniger worden behandeld. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Neem ook eens een kijkje in onze blogartikelen, waar we onder andere het probleem van kattenpisgeur verwijderen uit tapijt of vloerkleden behandelen.

De urinegeur verwijderen uit vaste vloerbedekking of los kleed

Het verwijderen van urinegeur uit vaste vloerbedekking of losse tapijten en kleden is een lastige klus die het beste aan een ervaren specialist kan worden overgelaten. Bij Tapijtenreiniging.nl hebben wij veel ervaring met het reinigen van verschillende soorten vloerbedekking en komen we regelmatig urinegeur tegen. We willen hierbij wel eerlijk zijn dat de resultaten wisselend kunnen zijn, ondanks al onze inspanningen en het gebruik van de beste reingingsapparatuur. Wilt u een inschatting laten maken en de urinegeur door ons laten verwijderen? Neem dan gerust contact met ons op, wij komen graag bij u langs. Bekijk ook onze reviews voor meer informatie. Geen garantie.

Om bovengenoemde redenen is het helaas dan ook niet mogelijk garantie te geven op een 100% urine geurvrij resultaat. U betaalt het bedrag dat we in onze offerte of per email hebben aangegeven, wél met de garantie dat we alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt. Daar kunt u volledig van op aan. Katten- en hondenurine verwijderen uit tapijt: wij gaan ervoor. Dit zijn onze tarieven.

Voor meer informatie kunt u uiteraard ook altijd bellen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0181-649487. En natuurlijk kunt u ook ons offerte formulier invullen.

Urinegeur Verwijderen
Beoordeling door klanten op Facebook: 4.9/5 60 beoordelingen. Hier tapijtenreiniging reviews op Google.