Urinegeur verwijderen uit uw tapijt of vloerkleed

Een ongelukje kan altijd een keer gebeuren. Uw hond is nog niet helemaal zindelijk of ziek. De kat van de buren loopt binnen en doet een plas. Vervelend voor u en een flinke uitdaging voor ons. Urinegeur is namelijk niet zo makkelijk te verwijderen uit tapijten, vloerkleden of vloerbedekking. Er zijn allerlei schoonmaakmiddeltjes te koop die soms als wondermiddelen worden aangeboden. Maar geloof ons: soms werken ze, vaak komt de hardnekkige geur van urine toch weer terug. En hebt u geld uitgegeven zonder enig resultaat. Maar urinegeur verwijderen, hoe pak je dat aan?

Eerste hulp toepassen op urinevlekken

Mocht uw hond of kat op uw vloerbedekking hebben geplast, dan kunt u zelf al eerste hulp toepassen. Dep de urine direct met wit keukenpapier of een niet gekleurde handdoek. Iedere kleur die in uw keukenpapier of keukenlinnen zit kan anders ook in uw tapijt terecht komen en dan bent u wellicht verder van huis. Probeer zoveel mogelijk urine te verwijderen, alleen door deppen. Want met wrijven kan de structuur van het tapijt aangetast worden. Gebruik geen chemische schoonmaakmiddelen. Neem daarna contact op met Tapijtenreiniging, want ook voor hondenplas uit tapijt verwijderen zijn we de beste partij.

Opgedroogde, oude urinevlekken verwijderen tapijt

Mocht u de urinevlekken pas later ontdekken (u was bijvoorbeeld op vakantie toen het gebeurde) of er te laat aan denken dat u zelf ook iets had kunnen doen, ga dan niet zonder deskundigheid aan de slag, anders brengt u wellicht onherstelbare schade toe. Een opgedroogde urinevlek geeft ook een gele verkleuring in uw vloerbedekking en daar is helaas niet altijd wat aan te doen. Geur kan wellicht wel door een vakman worden verwijderd en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Lees ook eens onze blog artikelen.

Urinegeur verwijderen, urinegeur in vaste vloerbedekking of los kleed

Het verwijderen van urinegeur is een behoorlijke klus en echt iets voor een ervaren specialist. Aangezien wij al erg lang actief zijn met het reinigen van zowel vaste vloerbedekking als losse tapijten en kleden komen wij dit ook regelmatig tegen. We zeggen ook eerlijk dat de resultaten wisselend zijn. We kunnen u dus niet op voorhand zeggen of het ons, ondanks alle inspanningen en de beste apparatuur, lukt de urinegeur volledig te verwijderen. Zie ook reviews van Tapijtenreiniging.nl. Wilt u ons een inschatting laten maken, en als u akkoord geeft, daarna door ons de urinegeur laten verwijderen? Wij komen graag bij u langs. Geen garantie. Om bovengenoemde redenen is het helaas dan ook niet mogelijk garantie te geven op een 100% urine geurvrij resultaat. U betaalt het bedrag dat we in onze offerte of per email hebben aangegeven, wél met de garantie dat we alles doen wat binnen onze mogelijkheden ligt. Daar kunt u volledig van op aan. Katten- en hondenurine verwijderen uit tapijt: wij gaan ervoor. Dit zijn onze tarieven. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook altijd bellen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0181-649487. En natuurlijk kunt u ook ons offerte formulier invullen. Urinegeur Verwijderen
Beoordeling door klanten op Facebook: 4.9/5 60 beoordelingen. Hier tapijtenreiniging reviews op Google.
Urinegeur Verwijderen| Kattenpis Geur Verwijderen | Hondengeur Verwijderen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!