Vlek in uw tapijt?

In de praktijk ontstaan de meeste problemen doordat vlek verwijdering tapijt, verkeerd wordt aangepakt. Het is een misverstand dat zeep houdende producten als afwasmiddel of wolwasmiddelen de vlekken laten verdwijnen. Dat is beslist niet het geval of hooguit tijdelijk. Ook het strooien van zout op rode wijnvlekken is een hardnekkig misverstand. Maar hoe dan wel te handelen? Hoe eerder u erbij bent, des te beter het resultaat. Het beste is om de gemorste substantie eerst grof te verwijderen. Vaste bestanddelen kunt u verwijderen met een lepel, vloeibare bestanddelen met een kleurloos absorberend materiaal zoals keukenpapier of tissues. Belangrijk is dat u van buiten naar binnen werkt om de vlek niet groter te maken dan hij al is.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Tapijtenreiniging is uiterst vriendelijk en nemen geduldig de tijd om uitleg te geven. Daarom van harte aanbevolen om je vloerkleed te laten ophalen en af te wachten wanneer ze deze komen terug bezorgen. Wij doen het om de 2 of 3 jaar en iedere keer weer een fris schoon kleed terug.

Tapijtreiniging Leiden

Tips voor vlek verwijdering tapijt

Gemorste substantie zo snel mogelijk opscheppen of opnemen.

  • In water oplosbare vlekken in een schone, vochtige doek laten trekken
  • Overige vlekken (na) behandelen met een vlekkenspray vlek verwijdering tapijt en vloerkleed
  • Geen zeep houdende schoonmaakmiddelen gebruiken, geen huishoudelijke oplosmiddelen, geen zout
  • Nooit wrijven, uitsluitend lichtjes deppen
  • Nooit föhnen, vlek gewoon aan de lucht laten drogen
Perzisch Tapijt Reinigen |zuid Holland | Regio Rotterdam, Den Haag, Schiedam En Leiden

Vlek verwijdering tapijt, koffie, thee, melk, babyvoeding vlekken verwijderen

Circa 90% van de vlekken die ontstaan in het normale dagelijks gebruik, kunt u verwijderen met lauwwarm schoon water. Bijvoorbeeld vlekken van koffie, thee, melk, babyvoeding, maar ook beruchte vlekken als fruitsap, wijn en bloed. Leg bij dergelijke vlekken een vochtige, schone theedoek op de vlek en druk deze licht aan. Niet wrijven, alleen maar lichtjes deppen, anders kunnen de poolvezels blijvend beschadigd raken. Herhaal deze handleiding een aantal keren (theedoek tussentijds uitspoelen of steeds een schoon stukje gebruiken) tot de theedoek niet meer aan kleurt. Daarna de plek rustig laten drogen en er niet overheen lopen. Om het tapijt te drogen mag u geen haarföhn gebruiken. Warmte kan namelijk resten van de vlek fixeren. Belangrijk is dat u direct optreedt. Later kunt u zo’n plek altijd nog na behandelen met een vlekverwijderingsmiddel. Bron: Stichting Product Informatie Tapijt.

Tip: wij verwijderen ook vlekken uit tapijt, vloerkleden en meubelstof. Wij beschikken over speciale middelen om vlekken te verwijderen. Garantie verlenen wij niet. Kostenbesparing. De meeste vlekken (kunnen) verdwijnen tijdens een gewone tapijtreiniging of meubelreiniging. Gewoon wil zeggen, een standaardreiniging van uw tapijt of meubelstof. Bekijk onze tarieven. Waarschijnlijk heeft u met huis tuin of andere middelen geprobeerd om de vlek of vlekken te verwijderen. Tapijtenreiniging beschikt over professioneel materiaal en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Wij garanderen nazorg. Bent u niet tevreden over onze tapijt of meubelreiniging dan komen onze medewerkers terug om nogmaals een reiniging uit te voeren. KOSTELOOS uiteraard, u heeft betaald voor onze diensten en zien u graag terug als klant. Hier enkele referenties.

Beoordeling door klanten op Facebook:
4.9/5 60 beoordelingen