Vloerkleed reinigen Den Haag

Vloerkleed reinigen Den Haag: kies voor vakmanschap!

Vloerkleed reinigen Den Haag, goed onderhoud aan uw vloerkleed is enorm belangrijk. Alleen dan behoudt uw kleed zo lang mogelijk de oorspronkelijke kleur en uitstraling. Is uw kleed niet zo mooi meer als gevolg van opgehoopt vuil dat zich niet zo makkelijk laat verwijderen met de stofzuiger? Laat ons dan uw vloerkleed reinigen. In Den Haag maar ook in andere plaatsen in Zuid-Holland komen wij naar u toe om uw kleed op te halen voor een grondige reiniging in onze werkplaats.

Veel tevreden klanten gingen u voor:

Geachte heren van tapijtenreiniging, 9 juni jongstleden heeft u ons Berber vloerkleed terugbezorgd. Bij benadering een werkelijk ongelofelijk schoon en frisse berber teruggekregen waarvoor nogmaals onze hartelijke dank. Familie van Hukens, Kralingen, Rotterdam.

Vloerkleed reinigen Den Haag

Gratis vloerkleed voor reiniging ophalen

In onze moderne werkplaats in Zuidland kunnen wij uitstekend uw vloerkleed reinigen. Den Haag is een van de plaatsen waar Tapijtenreiniging uw kleed gratis op komt halen. Maar ook andere plaatsen in deze regio profiteren van onze vergaande service. Zo krijgt uw kleed de aandacht die het verdient en wordt het vervolgens na grondige reiniging weer bij u thuis gebracht. U zult versteld staan van het resultaat! Referenties.

Vloerkleed reinigen Den Haag: de juiste reinigingsmiddelen

Wij maken gebruik van milieu vriendelijke reinigingsmiddelen als wij uw vloerkleed reinigen. Deze zijn zeer milieuvriendelijk en onze toegepaste vlekkenspray, voor hardnekkige vlekken, is biologisch afbreekbaar. De specialisten van tapijtenreiniging, reinigen uw vloerkleed diep en grondig. We verwijderen stof, straatvuil en andere verontreiniging van uw kleed tot op de bodem van het vloerkleed. Maar ook allerlei vlekken (door onder andere koffie, thee, wijn, bloed, smeer en teer) weten wij uit uw vloerkleed te verwijderen. Tarieven.

Tapijtenreiniging voor vloerkleed reinigen in Den Haag

In Den Haag en ver daarbuiten kunt u al vanaf €75,00 uw vloerkleed laten reinigen. U profiteert onder andere van de vele voordelen die Tapijtenreiniging u biedt:

  • Gratis halen en terugbrengen van uw vloerkleed; u betaalt alleen de reinigingskosten
  • Wij reinigen uw vloerkleed met behulp van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen in onze werkplaats
  • Vezeldiepe reiniging van alle soorten vloerkleden en karpetten
  • Extra beschermlaag tegen toekomstige vervuiling dankzij Proseal®
  • Optioneel: geurverwijdering uit uw vloerkleed
  • Laat ook door ons uw tapijtreining Den Haag uitvoeren

Vloerkleed reinigen Den Haag, neem contact met ons op of bel direct naar 0181-64-94-87.

Beoordeling door klanten:
4.9/5 60 beoordelingen