Vloerkleed reinigen Den Haag

Vloerkleed reinigen Den Haag: kies voor vakmanschap!

Vloerkleed reinigen in Den Haag, goed onderhoud aan uw vloerkleed is enorm belangrijk. Alleen dan behoudt uw kleed zo lang mogelijk de oorspronkelijke kleur en uitstraling. Is uw kleed niet zo mooi meer als gevolg van opgehoopt vuil dat zich niet zo makkelijk laat verwijderen met de stofzuiger? Laat ons dan uw vloerkleed reinigen. In Den Haag maar ook in andere plaatsen in Zuid-Holland komen wij naar u toe om uw kleed op te halen voor een grondige reiniging in onze werkplaats. Bel 0181-64 94 87 wat het kost om in Den Haag uw vloerkleed te laten reinigen en wanneer het mogelijk is.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Tapijtenreiniging is uiterst vriendelijk en nemen geduldig de tijd om uitleg te geven. Daarom van harte aanbevolen om je vloerkleed te laten ophalen en af te wachten wanneer ze deze komen terug bezorgen. Wij doen het om de 2 of 3 jaar en iedere keer weer een fris schoon kleed terug.

Vloerkleed Reinigen

Gratis vloerkleed voor reiniging ophalen

In onze moderne werkplaats in Zuidland kunnen wij uitstekend uw vloerkleed reinigen. Den Haag is een van de plaatsen waar Tapijtenreiniging uw kleed gratis op komt halen. Maar ook andere plaatsen in deze regio Zuid Holland profiteren van onze vergaande service. Zo krijgt uw kleed de aandacht die het verdient en wordt het vervolgens na grondige reiniging weer bij u thuis gebracht. U zult versteld staan van het resultaat! Vloerkleed schoonmaken, wij hebben inmiddels al 22 jaar ervaring opgebouwd! Vergeet niet op het contactformulier te vermelden hoe groot uw kleed is, bijvoorbeeld 1.70 x 2.40 cm, bijzondere vlekken in het kleed en een of 2 foto’s meesturen. Dank u! Bent u hier terecht gekomen door een zoekopdracht bijvoorbeeld, vloerkleden reinigen in Rotterdam, neem dan ook contact met ons op!
vloerkleed reinigen den haag

Vloerkleed reinigen Den Haag: de juiste reinigingsmiddelen

Wij maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen als wij uw vloerkleed reinigen. Deze zijn niet agressief en wat ons ook belangrijk leek om te vermelden niet schadelijk voor mensen en huisdieren. Onze toegepaste vlekkenspray, voor hardnekkige vlekken, is biologisch afbreekbaar. De specialisten van tapijtenreiniging, reinigen uw vloerkleed diep en grondig. We verwijderen stof, straatvuil en andere verontreiniging van uw kleed tot op de bodem van het vloerkleed. Maar ook allerlei vlekken (door onder andere koffie, thee, wijn, bloed, smeer en teer) weten wij uit uw vloerkleed te verwijderen. Prijzen vloerkleed laten reinigen.

Tapijtenreiniging voor vloerkleed reinigen Den Haag

In Den Haag en ver daarbuiten kunt u al vanaf €75,00 uw vloerkleed laten reinigen. U profiteert onder andere van de vele voordelen die Tapijtenreiniging u biedt:
  • Gratis halen- en terugbrengen van uw vloerkleed; u betaalt alleen de reinigingskosten
  • Wij reinigen uw vloerkleed met behulp van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen in onze werkplaats
  • Vezeldiepe reiniging van alle soorten vloerkleden en karpetten
  • beschermlaag tegen toekomstige vervuiling dankzij Proseal®
  • Optioneel: geurverwijdering uit uw vloerkleed, urine, braaksel, etc
  • Laat ook door ons uw tapijtreiniging in Den Haag uitvoeren
Vloerkleed reinigen Den Haag, neem contact met ons op of bel direct naar 0181-64-94-87.

Beoordeling door klanten op Facebook:
4.9/5 60 beoordelingen