Vloerkleed reinigen

Vloerkleed Reinigen, waarom is het verstandig?

Een vloerkleed reinigen of een tapijt reinigen kan iets extra’s aan uw woonkamer of slaapkamer geven: uitstraling, sfeer, warmte. Ook kan het een vloer die over de hele lengte en breedte van de ruimte loopt ‘breken’. Een goede keuze dus, in ieder interieur. Want er is een enorme variëteit aan kleuren en dessins verkrijgbaar.

Veel mensen staan er echter niet bij stil dat een vloerkleed onderhouden moet worden. Waarschijnlijk wordt de stofzuiger er regelmatig overheen gehaald en dat helpt, deels, want losliggende deeltjes worden opgezogen. We brengen echter vuil van buiten mee naar binnen (tenzij u binnen altijd zonder schoenen loopt), en we zitten en liggen op het kleed. Kinderen spelen erop en er wordt weleens op gemorst, kruimels of erger: vloeistof. Een kruimeldief of doekje helpt maar niet helemaal. Sommige stoffen hechten zich aan de vezels en uw prachtige kleed wordt stukje bij beetje viezer. U zou schrikken als u uw kleed naast eenzelfde nieuw exemplaar in de winkel zou leggen. Uiteraard kunt u uw kleed zelf schoonmaken, met alle risico’s van dien. Een verstandig alternatief: uw vloerkleed laten reinigen door een ervaren specialist.

Offerte aanvragen? (klik hier)

Contact opnemen? (klik hier)

Reinigen vloerkleed: Professionele hulp

Waarom zou ik niet zelf mijn vloerkleed reinigen of mijn karpet schoonmaken maar iemand inhuren vraagt u zich misschien af. Daar zijn in ieder geval twee belangrijke redenen voor. Op de eerste plaats bestaat de kans dat u het verkeerde middel gebruikt, of het juiste middel op de verkeerde manier. In beide gevallen beschadigt u de genoemde vezel en heeft uw mooie tapijt opeens een andere kleur. Dit soort beschadigingen is niet meer te herstellen, goedkoop is duurkoop. En als leek weet u niet wat voor chemicaliën u in huis haalt. Voor u het weet brengt u uw eigen gezondheid en die van huisgenoten in gevaar. Een professional weet exact welk middel hij op welk vloerkleed kan toepassen en hoe hij dat moet gebruiken. Indien nodig zal hij uw vloerkleed stomen. En hij zal zichzelf beschermen tegen de risico’s van het genoemde middel. Onze medewerkers zijn professionals, goed opgeleid, dankzij onze jarenlange ervaring.

Offerte aanvragen? (klik hier)

Contact opnemen? (klik hier)

Tapijt schoonmaken? Wij kunnen elk type reiniging aan

Door genoemde ervaring weten wij precies hoe wij te werk moeten gaan. Of u een Berber heeft liggen, een Perzisch tapijt, een Nepalees, een synthetisch vloerkleed of een wollen tapijt. Wij bekijken uw karpet, tapijt of kleed, beoordelen welk middel het beste zal werken en gaan aan de slag. U zult versteld staan van het resultaat, na grondige reiniging oogt het weer als nieuw. We garanderen u: als u het eenmaal hebt gedaan laat u ook uw duurste tapijt reinigen. En, als we dan toch bezig zijn adviseren we u ook graag over uw stoffen bank en stoelen. Goed schoonmaken haalt de kleur op en verlengt de levensduur. De kans is groot dat u uw meubilair een paar jaar langer gebruikt dan u van plan was en investeren in nieuw meubilair kunt uitstellen.

Offerte aanvragen? (klik hier)

Contact opnemen? (klik hier)

Kosten vloerkleed reinigen

Wij kunnen op afstand niet beoordelen op welke manier wij uw karpet, kleed of tapijt het best kunnen reinigen. We komen het echter graag beoordelen en maken een offerte op maat om bijv. uw vloerkleed te reinigen. Als u het resultaat ziet zult u het met ons eens zijn dat het een verstandige uitgave is waar u jaren plezier van heeft.

Offerte aanvragen? (klik hier)

Contact opnemen? (klik hier)

Kleden reinigen met oog voor het milieu

Veel mensen denken bij vloerkleden reinigen aan bijtende, schadelijke stoffen, bedreigend voor het milieu. We kunnen u geruststellen: wij gebruiken alleen milieuvriendelijke producten, die onschadelijk zijn voor mensen en dieren. Wel gaan wij heel grondig te werk. Onze specialisten reinigen diep en grondig. Ze verwijderen niet alleen straatvuil maar ook stof en alles wat vaak diep in de poriën van uw parket doordringt. En koffie, thee, wijn, bloed, teer heeft zich weliswaar goed vastgehecht maar maken geen schijn van kans tegen onze professionals.

Tapijtenreiniging heeft een in jaren opgebouwde goede naam, zoals onder klanten als binnen de sector. Wij zijn ook eerlijk: er zijn stoffen die zich zo diep in de vezels nestelen dat ze met geen enkel middel te verwijderen zijn, daar kunnen we dus geen garantie voor geven. Mocht uw kleed, tapijt, karpet eigenlijk nog grotendeels schoon zijn maar worden ontsierd door een lelijke, hardnekkige vlek, dan adviseren wij geen volledige reiniging. In dat geval kunt u wel zelf uw kleed reinigen. Voor slechts € 10 kunt bij ons biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke vlekkenspray kopen, die ook op stoffen meubels te gebruiken is. Wij geven u ook graag nog wat tips en weetjes over vlekverwijdering.

Offerte aanvragen? (klik hier)

Contact opnemen? (klik hier)

Uw specialist in Zuid-Holland

Als u in Zuid-Holland woont en u uw karpet, kleed of tapijt wil laten schoonmaken, dan halen wij dit gratis op en brengen het na reiniging en op afspraak gratis terug. We brengen dus alleen de reiniging in rekening. We zetten nogmaals op een rij waarom u hiervoor bij ons moet zijn:

• verregaande expertise
• dieptereiniging / stomen
• ervaring met alle soorten en maten: Berber reinigen , Chinese tapijten, Nepal vloerkleed reinigen , Perzisch vloerkleed reinigen , synthetisch
impregneren: een beschermlaag tegen vervuiling
• verwijderen van vieze geurtjes, denk aan urinegeur verwijderende geur van kattenpis , braaksel etc.
• milieuvriendelijk reinigen: niet schadelijk voor mens en milieu
• gratis ophalen en terugbezorgen

Offerte aanvragen? (klik hier)

Contact opnemen? (klik hier)

Kosten van professionele reiniging

Waarschijnlijk bent u onder de indruk van wat wij aanbieden maar wij begrijpen dat de kosten ook belangrijk zijn voor uw beslissing. Het goede nieuws is dat wij al reinigen vanaf € 75,00. Hier kunt u onze tarieven zien. Hebt u nog vragen, wilt u meer informatie of een offerte opvragen? Dan kunt u altijd contact opnemen, telefonisch kunt u ons bereiken op 0181 – 64 94 87. Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen? (klik hier)

Contact opnemen? (klik hier)