Uw vloerkleed gereinigd, waarom is het verstandig?

Een vloerkleed reinigen of een tapijt reinigen kan iets extra’s aan uw woonkamer of slaapkamer geven: uitstraling, sfeer, warmte. Ook kan het een vloer die over de hele lengte en breedte van de ruimte loopt ‘breken’. Een goede keuze dus, in ieder interieur. Want er is een enorme variëteit aan kleuren en dessins verkrijgbaar. Vloerkleed laten reinigen prijzen vanaf 90,00 inclusief halen- en brengen. Snel uw vloerkleed schoon!  Zie ook wat kost een vloerkleed reinigen.

Vloerkleed en tapijt reiniging: na reiniging keurig schoon

Veel mensen staan er echter niet bij stil dat hun kleed ook onderhouden moet worden. Waarschijnlijk wordt de stofzuiger er regelmatig overheen gehaald en dat helpt, deels, want losliggende deeltjes worden opgezogen. We brengen echter vuil van buiten mee naar binnen (tenzij u binnen altijd zonder schoenen loopt), en we zitten en liggen op het kleed. Kinderen spelen erop en er wordt weleens op gemorst, kruimels of erger: vloeistof. Een kruimeldief of doekje helpt maar niet helemaal. Sommige stoffen hechten zich aan de vezels en uw prachtige kleed wordt stukje bij beetje viezer. U zou schrikken als u uw kleed naast eenzelfde nieuw exemplaar in de winkel zou leggen. Uiteraard kunt u uw kleed zelf schoonmaken, met alle risico’s van dien. Een verstandig alternatief: uw vloerkleed laten schoonmaken door een ervaren specialist.

of

Veel tevreden klanten gingen u voor:

5/5

Gelukkig voor ons nam Tapijtenreiniging ook de tijd om de tapijten in de slaapkamers onder handen te nemen. Alhoewel er geen noemenswaardige vlekken waren is de smoezeligheid van het tapijt verdwenen het oogt weer fris en wat opvalt de tapijt pool weer omhoog gekomen. Dank je wel!

Vloerkleed Reinigen

Geef uw kleed weer een nieuwe uitstraling met onze hulp

Waarom zou ik niet zelf mijn vloerkleed- of mijn karpet schoonmaken maar iemand inhuren vraagt u zich misschien af. Daar zijn in ieder geval twee belangrijke redenen voor. Op de eerste plaats bestaat de kans dat u het verkeerde middel gebruikt, of het juiste middel op de verkeerde manier. In beide gevallen beschadigt u de genoemde vezel en heeft uw mooie tapijt opeens een andere kleur. Dit soort beschadigingen is niet meer te herstellen, goedkoop is duurkoop. En als leek weet u niet wat voor chemicaliën u in huis haalt. Voor u het weet brengt u uw eigen gezondheid en die van huisgenoten in gevaar. Een professional weet exact welk middel hij op welk vloerkleed kan toepassen en hoe hij dat moet gebruiken. Indien nodig zal hij uw vloerkleed stomen. Of het nu gaat om perzische tapijten reinigen of wollen vloerkleden, wij doen het allemaal! En hij zal zichzelf beschermen tegen de risico’s van het genoemde middel. Onze medewerkers zijn professionals, goed opgeleid, dankzij onze jarenlange ervaring.

Vloerkleed reinigen? Wij kunnen elk type reiniging aan

Door genoemde ervaring weten wij precies hoe wij te werk moeten gaan. Of u een Berber heeft liggen, een Perzisch tapijt, een Nepalees, een wollen vloerkleed, een synthetisch vloerkleed of een wollen tapijt. Wij bekijken uw karpet, tapijt of kleed, beoordelen welk middel het beste zal werken en gaan aan de slag. U zult versteld staan van het resultaat, na grondige reiniging oogt het weer als nieuw. We garanderen u: als u het eenmaal hebt gedaan laat u ook uw duurste tapijt reinigen. En, als we dan toch bezig zijn adviseren we u ook graag over uw stoffen bank en stoelen. Goed schoonmaken haalt de kleur op en verlengt de levensduur. De kans is groot dat u uw meubilair een paar jaar langer gebruikt dan u van plan was en investeren in nieuw meubilair kunt uitstellen. Of het nu gaat om een wollen tapijt laten reinigen of een normaal tapijt reinigen, wij staan voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u uw tapijt écht schoon terugkrijgt. Bij aflevering wordt het vloerkleed netjes neergelegd.

Uw wollen vloerkleed terug zoals het hoort, fris en schoon

Een vloerkleed schoonmaken kan lastig zijn, met enkel een vochtige doek of zachte borstel en bijvoorbeeld baking soda lukt het vaak niet. Ook het vloerkleed stofzuigen werkt niet goed. Hardnekkige vlekken hebben een speciale behandeling nodig. Of het nu gaat om een wollen kleed, antiek Perzisch tapijt, hoogpolig vloerkleed of een licht grijze vloerkleed, wij weten wat de beste aanpak is! Rode wijn vlekken, tapijt waterschade, nare geurtjes of andere flinke vlekken, ons doel is dat uw vloerkleed grondig gereinigd wordt, zonder dat er reinigingsmiddelen achterblijven. Wij zorgen ervoor dat er middels een uiterst voorzichtige manier behandeld wordt.

Geen hardnekkige vlekken erop, maar schoon uw vloerkleed retour

Wij horen wel eens verhalen. Bijvoorbeeld ‘mijn wollen vloerkleed bleek kleiner’ of ‘mijn wollen kleed kwam nog viezer terug’. Bij ons krijgt u wollen vloerkleden terug zoals het hoort: uw kleed goed gereinigd. Onze klanten hebben vaak meerdere malen kleden laten reinigen en zijn altijd tevreden. Zelfs als zij zeggen, er zaten echt flinke vlekken in, krijgen wij het schoon!

Snel uw kleed weer mooi

Is uw vloerkleed of tapijt aangetast? Heeft u deze al meerdere malen laten reinigen? Wij snappen dat dit frustrerend kan zijn. Uw oude Perzische tapijt of een groot vloerkleed wilt u graag snel weer schoon. Of het nu gaat om synthetische vezels. Wij zorgen dat zelfs permanente vlekken verdwijnen en niet eens enigszins zichtbaar meer zijn. Ons werk wordt geweldig gedaan en het zal reuze meevallen. Het is weer heerlijk fris, zonder nare chemische geur. Wij komen gemaakte afspraken keurig na en zorgen dat eventuele vlekken verdwijnen. Wij komen uw vloerkleed gratis ophalen en alles wordt achteraf heel correct afgehandeld. U kunt bij ons overigens ook terecht voor andere zaken zoals uw zitbanken laten reinigen. Wij werken enkel met fantastisch goede producten, het schone eindresultaat zal u verbazen. Wij kunnen uw tapijt doordringen waardoor zelfs een oud Perzisch tapijt weer schoon wordt. Indien gewenst wordt uw vloerkleed beschermd tegen vlekken in de toekomst.

Netjes gereinigd, uw vloerkleed of tapijt krijgt een make-over!

Wilt u dat het tapijt ziet als nieuw? Een schoon tapijt ziet er wel zo mooi uit! U bent ervan verzekerd dat u uw vloerkleed terug gekregen krijgt nadat deze zorgvuldig is schoon gemaakt. Uw kleed rook vies? Wij lossen het op! Wij vertellen graag over onze werkwijze vloerkleed reinigen en beantwoorden al uw vragen. Uw vloerkleed ziet weer helemaal als nieuw!

Vloerkleed reinigen Den Haag

Je vloerkleed laten reinigen in Den Haag? Dat kan! U vindt ons in heel Zuid-Holland, waar wij met onze jarenlange ervaring ieder tapijt grondig en op de juiste manier weten te reinigen. Dus heeft u een vlek in uw tapijt, ga dan niet zelf aan de slag! Neem contact met ons op, zodat we de vlek voor u kunnen beoordelen.

Perzisch Tapijt Reinigen |zuid Holland | Regio Rotterdam, Den Haag, Schiedam En Leiden

Kleden reinigen met oog voor het milieu

Veel mensen denken bij vloerkleden reinigen aan bijtende, schadelijke stoffen, bedreigend voor het milieu. We kunnen u geruststellen: wij gebruiken alleen milieuvriendelijke producten, die onschadelijk zijn voor mensen en dieren. Wel gaan wij heel grondig te werk. Onze specialisten reinigen diep en grondig. Ze verwijderen niet alleen straatvuil maar ook stof en alles wat vaak diep in de poriën van uw karpet doordringt. En koffie, thee, wijn, bloed, teer heeft zich weliswaar goed vastgehecht maar maken geen schijn van kans tegen onze professionals.

Tapijtenreiniging heeft een in jaren opgebouwde goede naam, zoals onder klanten als binnen de sector. Bij ons is uw gereinigde vloerkleed in goede handen, snel een schoon vloerkleed, daar bent u van verzekerd. Wij zijn ook eerlijk: er zijn stoffen die zich zo diep in de vezels nestelen dat ze met geen enkel middel te verwijderen zijn, daar kunnen we dus geen garantie voor geven. Een enigszins afgeschreven wollen tapijt of zijden tapijten zijn bijvoorbeeld lastig. Mocht uw kleed, tapijt, karpet eigenlijk nog grotendeels schoon zijn maar worden ontsierd door een lelijke, hardnekkige vlek, dan adviseren wij geen volledige reiniging. In dat geval kunt u wel zelf uw kleed reinigen. Voor slechts € 12,50 kunt bij ons biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke vlekkenspray kopen, die ook op stoffen meubels  te gebruiken is. Wij geven u ook graag nog wat tips en weetjes over vlekverwijdering.

Vloerkleed reinigen, uw specialist in Zuid-Holland

Als u in Zuid-Holland woont en u uw karpet, kleed of tapijt wil laten schoonmaken, dan halen wij dit gratis op en brengen het na reiniging en op afspraak gratis terug. We brengen dus alleen kosten om te laten reinigen in rekening. We zetten nogmaals op een rij waarom u hiervoor bij ons moet zijn:

 • verregaande expertise
 • dieptereiniging
 • ervaring met alle soorten en maten vloerkleden: Berber reinigen , Chinese tapijten, Nepal vloerkleed reinigen , Perzisch tapijten reinigen , wollen vloerkleed reinigen, synthetisch
 • Prijs inclusief impregneren: een beschermlaag tegen vervuiling aanbrengen
 • verwijderen van vieze geurtjes, denk aan urinegeur verwijderende geur van kattenpis , braaksel etc
 • milieuvriendelijk reinigen: niet schadelijk voor mens en milieu
 • gratis ophalen- en terugbezorgen
 • biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen
 • Inclusief ecologische impregneerspray aanbrengen
 • Vloerkleed of tapijt helemaal geurvrij
 • vloerkleed weer als nieuw
 • professioneel gereinigd vloerkleed
 • ook hoogpolige vloerkleden en berber tapijt
Beoordeling door klanten op Facebook: 4.9/5 60 beoordelingen. Hier tapijtenreiniging reviews op Google.