Wilt u uw vloerkleed laten reinigen?

Waarschijnlijk is uw zoeken op internet naar wilt u uw vloerkleed laten reinigen positief beantwoord. Er zijn vele vloerkleed reinigers. Wat hoopt u en verwacht u van het reinigen? Het verwijderen van stof en zand wat door inloop is binnen gebracht. Ook de vlekken van koffie, thee, wijn en gemorste limonade en braaksel of urine uit het tapijt is uw grootste hoop. Wat kost het om uw vloerkleed te laten reinigen bel ons: 0181 649 487.

Wilt u uw vloerkleed laten reinigen, vraag naar prijzen

Bedrijven die niet in Zuid-Holland werkzaam zijn hanteren ‘als ze bijvoorbeeld uit andere delen van Nederland moeten reizen’ andere prijzen om uw vloerkleed te reinigen, inclusief ophalen en terugbezorgen. Landelijk actief onder deze noemer. Niets mis mee. Zeer zeker zijn deze tapijtreinigers bekwaam. Maar het heen en weer reizen om uw vloerkleed op te halen en weer terug te bezorgen is een kostenplaatje. Uiteindelijk is het toch de klant die tegen hogere kosten aankijkt om een kleed te laten reinigen.

Tapijtenreiniging, gevestigd in Zuid-Holland 

Wij reizen niet heel Nederland door. Een vloerkleed laten reinigen kunt u door Tapijtenreiniging laten verzorgen. Vestiging Zuid-Holland/Zuidland. Uw kleed halen wij op wanneer het u en ons uitkomt. Druk. Wij hebben in ons 20 jarig bestaan een goede naam en vele tevreden klanten. Ook de prijs en kwaliteit als u uw vloerkleed wilt laten reinigen is ons visitekaartje naar familie, vrienden en bekenden.

Wat kost het vloerkleed reinigen? 

Heeft u een hoogpolig of laagpolig vloerkleed. Wol of synthetisch? Wat is de maat van uw vloerkleed bijvoorbeeld 2×3 of 170×240. Vlekken? Heeft uw hond of kat op het vloerkleed geürineerd of gebraakt. Probeer te beschrijven welk soort vloerkleed u heeft en of er bijzondere vlekken zijn die u wilt laten verwijderen.

Kleed aan huis laten reinigen

Wij fronsen onze wenkbrauwen om de andere vloerkleed reinigers die perse niet aan huis willen reinigen. Daarom kunnen wij goedkoper uw vloerkleed aan huis reinigen aanbieden. Het is niet handig een wollen vloerkleed op te halen van bijvoorbeeld 12 m2. Te zwaar, te groot. Wij nemen onze reinigingsmachine mee en kunnen een kleed een spoelbehandeling geven en dat meerdere keren herhalen om een fris en schoon vloerkleed achter te laten.

Wilt u uw vloerkleed laten reinigen? Wat kost het?

Wat het kost om uw vloerkleed te laten reinigen ligt aan de maat en de vervuiling. Het ophalen en- terugbezorgen kost u niets extra. Een heel vuil kleed met bijvoorbeeld smeer, teer of ernstig vuil door het er overheen lopen met schoenen kost meer. En zo af en toe kunnen wij uw vloerkleed niet meer reinigen door onder meer slijtage of dermate vuil geworden dat reiniging afgeraden word.

Wilt U Uw Vloerkleed Laten Reinigen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!