Wollen tapijt laten reinigen? Tapijtenreiniging.nl

Het is tegenwoordig populair om wollen tapijt als vloerbedekking te kiezen. Geeft warmte, sfeervol en bij goed onderhoud kan het lang meegaan. Maar hoe kan je het beste zelf je wollen tapijt reinigen? Waarschijnlijk heeft u al gemerkt dat wollen tapijt niet zo gemakkelijk schoon te maken is. Welk reinigingsmiddel laat de dunne beschermlaag die wol van nature heeft intact? Een mild reinigingsmiddel zou kunnen helpen, uiteraard geen chemie. Vaak denken mensen te lang na, wollen tapijten zijn kwetsbaar. Lees hieronder even verder hoe je dat het beste aanpakt, de vlekken uit je wollen tapijt verwijderen.

Vlek verwijdering uit een wollen tapijt

  • Direct de vlek verwijderen
  • Probeer zoveel mogelijk van de gemorste etenswaren op te schrapen met een lepel
  • Werk van buiten naar het middelpunt van de vlek
  • Maak de vlek schoon met een witte doek
  • Alleen deppen dus niet wrijven of boenen
  • Gebruik zo min mogelijk water. De vlek niet te nat maken
  • Pas op met chemische middelen. Gebruik bij voorkeur wol veilige reinigingsmiddelen

Wollen tapijt reinigen, vloerkleed reinigen

Niets zo vervelend als een wollen vloerkleed in de huiskamer met ontsierende vlekken. Iets uitproberen om de vlekken zelf te verwijderen is lastig. Vaak is het ook niet zo gemakkelijk om een middeltje te vinden waarmee dat lukt. Gebruik je een verkeerd reinigingsmiddel dan is er kans op verkleuring en vervilting van de wol. Wat ook nog weleens kan voorkomen reinigingsmiddel dat is gebruikt bleekt, en dat is nu net niet de bedoeling. Lees hieronder even verder waarom tapijtenreiniging.nl het verschil kan maken en u het wollen vloerkleed weer schoon terug bezorgt gaat krijgen.

Wollen tapijt reinigen of wol vloerkleed periodiek laten schoonmaken

Belangrijk: voorkom onnodige vervuiling en laat uw wollen tapijt vakkundig reinigen. Is uw wollen vloerkleed al een aantal jaren in gebruik en nog nooit gereinigd? Wilt u uw vloerkleed laten reinigen? Wij halen uw kleed op en brengen het vloerkleed na een aantal dagen weer terug. Bekijk prijs vloerkleed reinigen. Zo wordt het wollen tapijt- of vloerkleed tot diep in de vezels schoongemaakt. Dit resultaat behaal je niet als uw alleen maar gebruik maakt van een stofzuiger. U kunt ervoor kiezen om een reinigingsmachine te huren om het wollen tapijt zelf schoon te maken of neem contact met Tapijtenreiniging op voor deskundig advies. Het reinigen van wollen tapijt is een van onze specialismen. Reviews op aanvraag met toestemming van de desbetreffende klant. Ook voor het verwijderen van kattenpis geur uit tapijt! Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 0181-64 94 87 of vult u het offerte formulier in. Overigens is het mogelijk indien uw wollen vloerkleed te zwaar is deze aan huis te reinigen. Nemen wij onze tapijtreinigingsmachine mee naar u toe! Wollen-Tapijt-Laten-Reinigen
Wollen tapijt reinigen

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Neem direct contact op door op onderstaande knop te klikken!